• ΧΑΠΙ new adventures

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #62959  από manos81
 Δευ Οκτ 31, 2011 2:18 pm
AYRIO EGW THA MILISW GIA TO XAPI ME TON GIATRO MOU!APLOS HTHELA NA ROTISW KAPION POU TO PERNEI TO XAPI....SE EVALAN KAI EKANES TIPOTA EKSETASEIS EPIPLEON?H ETSI?ANTE KALI DINAMI :greetings-waveyellow:
 #62968  από nansu
 Δευ Οκτ 31, 2011 2:42 pm
Άντε Γιαννάκη καλή επιτυχία...!! Περιμένουμε νέα σου και εντυπώσεις...!!!
 #62981  από Δημητρης24
 Δευ Οκτ 31, 2011 5:58 pm
Σημερα πηγα στη γιατρο μου.. Την αλλη Δευτερα εισαγωγη στο ΑΧΕΠΑ για τις απαραιτητες εξετασεις, μου το γραφει και μετα αλλο ενα 24ωρο ΑΧΕΠΑ για να παρω το πρωτο!! Επιτελους τερμα οι ενεσεις!!!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #62982  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 31, 2011 6:16 pm
Δημητρης24 έγραψε:Σημερα πηγα στη γιατρο μου.. Την αλλη Δευτερα εισαγωγη στο ΑΧΕΠΑ για τις απαραιτητες εξετασεις, μου το γραφει και μετα αλλο ενα 24ωρο ΑΧΕΠΑ για να παρω το πρωτο!! Επιτελους τερμα οι ενεσεις!!!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
Καλη τυχη με το χαπι,Δημητρη μου !!! Το ζητουμενο,βεβαια,ειναι, να σου κανει πραγματικα καλο, οχι μονο να .....γλυτωσεις τα τσιμπηματα :happy-bouncymulticolor: Ετσι ??? ΚΑΙ....ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ !!!Θεωρω πολυ σωστο, σε καθε περιπτωση νεου φαρμακου,να γινεται εισαγωγη στο νοσοκομειο.....Να γινονται εκει οι εξετασεις ΚΑΙ η πρωτη χορηγηση !!!!!!ΑΡΑΓΕ....ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ???????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: