• ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #61666  από Genovefa®
 Τετ Οκτ 12, 2011 3:45 pm
Ριτσα μου δεν το ξεχναω εγω,αυτοι που θελουν να το οδηγησουν το ξεχνουν.Και το κακο ειναι οτι εκεινη την ωρα που τους διαφευγει ειμαι κι εγω μεσα!

Γιαννη,μηπως να συμμαζευτουμε λιγοοοοοο;;;;;;;;;ε;ε;ε;Παντρεμενος ανθρωπος!

Αλλοι φετες και αλλοι αυγοφετες.
 #61667  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 12, 2011 3:54 pm
Genovefa® έγραψε:Γιαννη,μηπως να συμμαζευτουμε λιγοοοοοο;;;;;;;;;ε;ε;ε;Παντρεμενος ανθρωπος!
Βρε φιλενάδα, ένα test drive προσπαθώ να εξασφαλίσω ο μαύρος :sad-pacing:
 #61668  από Genovefa®
 Τετ Οκτ 12, 2011 3:58 pm
Μη μου το παιζεις εμενα Ταμ-Ταμ...Υπαρχουν και οι αντιπροσωπειες!

Μονο φωτο ολοσωμη / προφιλ δεν εστειλες...
 #61678  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 12, 2011 6:55 pm
Πλάκα-πλάκα το επιχείρησα, πήρα στην αντιπροσωπεία αλλά όπως ήταν φυσικό δεν υπάρχει αυτόματο yaris διαθέσιμο για test drive.
 #61685  από Vassiliki
 Τετ Οκτ 12, 2011 8:49 pm
επειδή εξ αρχής η "φιλενάδα" έκανε την παρουσία της στα κάτω άκρα μου, εδώ και κάποια χρόνια οδηγώ ένα smartaki. Δεν μπορώ να σε διαφωτίσω σε τεχνικά χαρακτηριστικά (διότι η σχέση μου με τ'αυτοκίνητ;α ξεκινά και τελειώνει στην επιλογή χρώματος ;) ), αλλά έχω να πω ότι λόγω του μικρού τους μεγέθους τέτοια αυτοκίνητα είναι πολύ πρακτικά (το παρκάρεις σχεδόν δίπλα από εκεί που θέλεις να πας ! - υπερβάλλω λίγο γιατί η Αθήνα έχει γίνει ζούγκλα ακόμη και για σμαρτάκια).

Πάντως, εγώ το θεωρώ το τροχοφόρο μπαστουνάκι μου!
 #61697  από Genovefa®
 Πέμ Οκτ 13, 2011 9:17 am
Αχ Smartακι...Υπεροχο....

Παντως Γιαννη το δικο μου ειναι διαθεσιμο.
Παρε συζυγο και ανεβειτε για ενα εξωτικο/μαγευτικο διημερο Θεσσαλονικη,να κανεις κι ενα CitroenotestDrive.

Την Καλημερα μου!
 #61775  από Genovefa®
 Παρ Οκτ 14, 2011 8:25 am
εεε...ναι...Δεν μενω στα Bora Bora,στη Θεσσαλονικη μενω!!!!!
ελααααααααα,μουχλιασες!
 #64287  από stayrosl
 Τρί Νοέμ 22, 2011 8:49 am
καλημερα σχετικα με τα αναπυρικα αυτοκινητα και θα θελα να μαθω περισοτερα ξερετε?εχω αναπυρια 67% και ανατομυοφισιολογικη 52%θα δικαιουμε?