• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #60519  από Νικολέττα
 Παρ Σεπ 23, 2011 12:28 pm
γεια παιδιά....
ελπιζω να μην με έχετε ξεχασει μετά από τόσο καιρό που έχω εξαφανιστεί.... :(
θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ!!!
φιλιά σε όλους :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #60534  από Π.Μ79
 Παρ Σεπ 23, 2011 4:20 pm
Δεν σε ξέχασε κανένας καλή μου, ούτε βέβαια το κουκλάκι την κοράκλα σου :D

Καλώς να έρθεις, χρόνια και ζαμάνια :)
 #60600  από tzitzifia
 Σάβ Σεπ 24, 2011 6:52 pm
Βάλτε κι εμένα μέσα!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: Γιάννη να φανταστώ οτί εσύ είσαι στις συμμετοχές??? :character-oldtimer: Είμαστε 2 άτομα,θα έρθω με τη mummy , ασθενής κι αυτή
 #60633  από Γιάννης
 Κυρ Σεπ 25, 2011 8:50 pm
tzitzifia έγραψε:Είμαστε 2 άτομα,θα έρθω με τη mummy , ασθενής κι αυτή
Γνωρίζεστε με την mummy; Ωραίες εποχές, Κάιρο 1960 :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Τέτοιο φοβερό παρατσούκλι ούτε εγώ δεν θα το σκεφτόμουν, στα πολύ metal χρόνια μου, ανυπομονώ να τη γνωρίσω
Συνημμένα
imagesCAHNT2R4.jpg
imagesCAHNT2R4.jpg (10.05 KiB) Προβλήθηκε 366 φορές
 #60634  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 25, 2011 9:31 pm
:scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: ΓΙΑΝΝΗ......!!!!! Τη μαμα της ,εννοει η Τζιτζιφια.....!!!!!!!!! :teasing-neener:
 #60685  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Σεπ 26, 2011 5:18 pm
Κι εγώωωωω :greetings-waveyellow: (αν δεν βρέχει, γιατί θα έρθω με το σκουτεράκι μου που είναι ηλεκτρικό και δεν πρέπει να βραχεί)
 #60690  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 26, 2011 7:49 pm
tzitzifia έγραψε:Βάλτε κι εμένα μέσα!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: Γιάννη να φανταστώ οτί εσύ είσαι στις συμμετοχές??? :character-oldtimer: Είμαστε 2 άτομα,θα έρθω με τη mummy , ασθενής κι αυτή
Γιάννης έγραψε:
tzitzifia έγραψε:Είμαστε 2 άτομα,θα έρθω με τη mummy , ασθενής κι αυτή
Γνωρίζεστε με την mummy; Ωραίες εποχές, Κάιρο 1960 :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Τέτοιο φοβερό παρατσούκλι ούτε εγώ δεν θα το σκεφτόμουν, στα πολύ metal χρόνια μου, ανυπομονώ να τη γνωρίσω
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε::scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: ΓΙΑΝΝΗ......!!!!! Τη μαμα της ,εννοει η Τζιτζιφια.....!!!!!!!!! :teasing-neener:
Είναι αυτό που λέει η διαφήμιση να μην ξεφεύγεις; Μάλλον ξέφυγα. Ένα συγγνώμη στη μαμά αν παρεξηγήθηκε.
 #60714  από panos59
 Τρί Σεπ 27, 2011 9:00 am
hey hey!!! :greetings-waveyellow:

επιβεβαιώνω.........

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

:romance-threesome:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τρί Σεπ 27, 2011 10:41 am, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
 #60715  από soulla
 Τρί Σεπ 27, 2011 9:09 am
ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΑΝΟ :greetings-waveyellow: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ :violence-hammer:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12