ΑΝΝΑ59 έγραψε:Αχ, βρε Άννα! Χαίρομαι που μπορούμε και να διακωμωδούμε τα πράγματα, όταν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πρακτικό.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πήγα κι εγώ στη Νευρολόγο, να τής πω για τα σπαστικά μου τινάγματα, που στο κρεβάτι κάνω σαν τερματοφύλακας χωρίς γκολπόστ. Είπα και για μια αίσθηση "περπατώ και πετώ" που έχω τελευταία και μού γυρίζει και το κεφάλι (αλλά πρωθυπουργό δεν βρήκα ακόμη), τής είπα κι άλλα πολλά.
Με κοίταξε από εδώ, με σφυροκόπησε από εκεί, με ρώτησε το ένα και το άλλο και κατέληξε στο να πάρω λίγο Xanax των 0.25, καθώς - εκτός από τη ΣκΠ, μου βρήκε και ανεβασμένη πίεση, είχα και ταχυκαρδίες τις προάλλες.
Εδώ γελάμε! Αν πάρω εγώ ηρεμιστικό, θα ξυπνήσω μετά τις Εκλογές, όποτε γίνουν! Εναλλακτική;
Τη λύση στο πρόβλημα έδωσε και πάλι ο σκύλος. Κοιμήθηκα με το ζώο στα πόδια του κρεβατιού μου και τού ανέθεσα το καθήκον να προσέχει τα δικά μου πόδια. Τα κατάφερε φίνα: κάθε φορά που πήγαινα να κάνω σπαστικό τίναγμα, μού έδινε μια με την ουρά του στους αστραγάλους και ηρεμούσε το θέμα.
Νομίζω, λοιπόν, πως μπορώ, πλέον, να τον στείλω και για δίπλωμα οδήγησης. Βλέπεις, αν εγώ κλωτσίσω κανένα γκάζι αντί για το φρένο, κάνει και το κεφάλι μου πιρουέττες, θα χορέψω τη Λίμνη των τετράτροχων Κύκνων στη Βασιλίσσης Σοφίας, πολύ πριν φτάσω στο Μέγαρο Μουσικής!
Εύα

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them. - Albert Einstein