• επιστολή στον υπουργό υγείας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #56387  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 11, 2011 10:26 am
Καλημερα !!!Καλη βδομαδα!!! Μερικες σκεψεις σχετικα....που ισως ειναι σκεψεις ολων μας....Ξερετε τι θα ηθελα να γραψω ,να φωναξω,ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ.....!!!!!ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ προς ολους τους εχοντες εξουσια, προς τη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ (ή μηπως κακια μητρια???).....ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ..!!!!ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ....ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ....ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ...!!!!ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ , ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.....!!!!ΑΥΤΑ....!!!!Ομως,ειμαστε ευγενικοι,δεν θελουμε να προκαλουμε,κανουμε υπομονη και λειτουργουμε κοσμια!!!! Η επιστολη μας,οποια τελικη μορφη κι αν παρει,ισως να ειναι μια ξεχωριστη περιπτωση διεκδικησης !!!Απαιτουμε να εφαρμοστουν πραγματα ,ηδη θεσμοθετημενα...!!!Αυτα τα σχετικα με την επαγγελματικη μας απασχοληση ,καλο θα ηταν να προστεθουν...!!!Να αναφερουμε ,ομως και τη σχετικη νομοθεσια....!!!! :greetings-waveyellow:
 #56391  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 11, 2011 11:13 am
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Καλημερα !!!Καλη βδομαδα!!! Μερικες σκεψεις σχετικα....που ισως ειναι σκεψεις ολων μας....Ξερετε τι θα ηθελα να γραψω ,να φωναξω,ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ.....!!!!!ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ προς ολους τους εχοντες εξουσια, προς τη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ (ή μηπως κακια μητρια???)..... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! Είναι ΑΠΡΕΠΕΙΑ να χαλας τη ζαχαρένια ορισμένων... :whistle:

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ..!!!! Χμμμ... Θα σου πουν πως δεν είναι αρμόδιοι, ΕΠΕΙΔΗ δεν είναι και θεοί... :roll:

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ....
Mαααα... γιατί το παίρνεις έτσι; Δεν πρόκειται για τιμωρία, αλλά δε μπορούμε να ζητάμε και πράγματα που δε θέλουν αυτοί να μας δώσουν, λέγοντάς μας ότι ο νόμος δεν τα προβλέπει... :hand:

ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ.... Αυτό είναι της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ αρμοδιότητας των γιατρών, όχι των νομοθετών. ΜΕΤΑ, βλέπουμε. :violin:

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ...!!!!
Μήν τους δίνεις ιδέες, είναι ικανοί να σε στείλουν σε κάτι γραφεία όπου θα υποστείς τόσο "μόμπινγκ" ώστε ν'αναγκαστείς να τα παρατήσεις από μόνη σου... Ο Ν. 2643/98 το επιτρέπει... Το είδαμε με την ιστορία της ανάπηρης στην Εθνική Τράπεζα...
:arrow: :arrow: :arrow: Μη βρούν έτσι πάτημα για να σου κόψουν το επίδομα που δε σου έδωσαν... Η περίπτωση είναι κοινή στο περιφημο "εξωτερικό" το οποίο θέλουμε να φανταζόμαστε καλύτερο...
:doh:

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ , ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.....!!!!ΑΥΤΑ....!!!!Ομως,ειμαστε ευγενικοι, δεν θελουμε να προκαλουμε, κανουμε υπομονη και λειτουργουμε κοσμια!!!!
Η ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ... Το ΜΟΝΟ που μπορούμε να κάνουμε, ΟΤΑΝ δεήσουν να μας αφήσουν... :shifty:
Μόλις μίλησα με τη συνεργάτη του κ. Κουρουμπλή, είπε ότι εκείνος δεν ήταν εκεί, αλλά θα τον ενημερώσει, οπότε, άν μου τηλεφωνήσει, τελικά, θα σας περάσω το περιεχόμενο του τηλεφώνου...

Η επιστολη μας, οποια τελικη μορφη κι αν παρει, ισως να ειναι μια ξεχωριστη περιπτωση διεκδικησης!!! :shhh: :shhh: :shhh:
Απαιτουμε να εφαρμοστουν πραγματα, ηδη θεσμοθετημενα...!!!
To να απαιτείς, δίχως να έχεις τα μέσα να απειλήσεις, είναι άσκοπο... Εξ άλλου, ακόμα και οι ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ θεσμοί χρειάζονται αλλαγή, έως ότου "σώσουμε" να μας δώσουν οτιδήποτε... :geek:

Αυτα τα σχετικα με την επαγγελματικη μας απασχοληση, καλο θα ηταν να προστεθουν...!!!
EΔΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, μολονότι έχει ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ και επανειλημμένα... Θυμάσαι τι σου είχα γράψει σε ΠΜ, για κάποιον τον οποίο χαρακτήρισες μετά ως "καημενούλη"; Έγνοια σου, αυτοί, μόνο αυτό δεν είναι... :mrgreen:

Να αναφερουμε, ομως και τη σχετικη νομοθεσια....!!!! EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ...
Αυτονόητο, αλλά αυτό κι άν έχει ήδη γίνει, αναφέροντας, ΠΑΝΤΑ, τα "ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ" και τις αντιπαραγωγικές τους επιπτώσεις... :ugeek:

Καλή βδομάδα, καλό κουράγιο Αννα μου και όλοι, δεν έχουμε τα μέσα να κάνουμε και τιποτ'άλλο...
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
:greetings-waveyellow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Ιούλ 13, 2011 3:30 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #56409  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 11, 2011 2:41 pm
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ,ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ...!!!Ποιος λεει οτι δεν εχουμε τροπο να τους απειλησουμε ????????Εγω ,ειλικρινα,επειδη ηδη εχω ξεπερασει τα ορια μου,νοιωθω ικανη για καθε ''τρελα''.......
 #56466  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 12, 2011 12:06 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!! Ολοκληρωνω τις προτασεις μου ,σχετικα με την επιστολη !!!!Ξανασκεφτηκα το θεμα με την επαγγελματικη μας αποκατασταση!!! Παρολο που το θεωρω πολυ σημαντικο (λεω παντα οτι,αν βρω δουλεια ,θα θεραπευτω) ,προτεινω να μη το αναφερουμε τωρα!!!Ας περιοριστουμε στο επιδομα!!!!!Ακομα προτεινω, η επιστολη να παει σε οσους εχουμε ,ηδη,αναφερει και επιπλεον....!!!!!ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ,ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ,ΣΤΟΝ ''ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ'',ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (...και στους Ευρωβουλευτες) !!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ,δεν εχω ιδεα ,με ποιον τροπο μπορουμε να υπογραψουμε...!!!ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ και ας υπογραψουν,οσο περισσοτεροι γινεται...ΚΑΙ συγγενεις πασχοντων,φυσικα...!!!! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!!!!Καντε τις προτασεις σας ,για να προχωρησουμε!!!!Λεω ,μολις καταφερει να ξανασυνδεθει ο Κώστας (ο ετερος ''εισηγητης'' ) ,να βαλουμε μπρος για την τελικη ευθεια....!!!!Ας βοηθησουμε ολοι...!!! :greetings-waveyellow: υγ....ΟΧΙ,δεν θελω να σταλει η επιστολη μεσω Συλλογου....για τους λογους που ανεφεραν αρκετοι απο σας....
 #56468  από GeorgiaB
 Τρί Ιούλ 12, 2011 12:41 pm
Mπράβο παιδιά. Συμφωνώ και επαυξάνω. Ελπίζω μέσα σ' αυτό το χάος που επικρατεί να βρει ο κ. υπουργός λίγο χρόνο και για μας. Αξίζουμε περισσότερο σεβασμό. Είναι όμως καλύτερο να πάει η επιστολή μέσω του συλλόγου. Γιατί τώρα θα ξαναελέγξουν όλες τις στντάξεις και τα επιδόματα γιατί απ' ότι λένε, σχεδόν τα μισά είναι μαϊμούδες. Αλλά και γι' αυτό εμείς φταίμε; Οι γιατροί και οι υπόλοιποι υπάλληλοι που απαρτίζουν τις επιτροπές φταίνε. Οι οποίες εκτός του ότι μας αντιμετωπίζουν σαν όντα ενός κατώτερου θεού΄θα πληρώσουμε και για το γεγονός ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους;Πού να υπογράψω και γι' αυτήν την επιστολή; Γιατί στην προηγούμενη, ούτεε που μας έδωσαν σημασία.
 #56495  από LL--MM
 Τρί Ιούλ 12, 2011 4:56 pm
Όπως έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό, δυστυχώς, οι σύλλογοι πάσης φύσεως στον τομέα μας, "δε στέκονται στο ύψος τους", που, όπως και να το κάνουμε, είναι αυτό των αναγκών των μελών τους. Αποτέλεσμα, οι σύλλογοι αυτοί διαμελίζονται διότι, τελικά, οι διαφωνίες παίρνουν το απάνω χέρι...

Το αίτημα που αναφέρει η Άννα μας το είχα συζητησει εκτός του κ. Κουρουμπλή, σε μια συνάντηση αρχές Ιουνίου με άλλα άτομα στην οποία ο ίδιος δεν παρέστη, όπως είχε πει αρχικά, διότι τη μέρα εκείνη στην Αθήνα γινόταν ο κακός χαμός.

Τον πληροφόρησα για τη συνάντηση, αρνητικότερη απ'όσο μπορέι να φανταστεί ο οποιοσδήποτε, οπότε είπε ότι "μετά το μνημόνιο θα βλέπαμε". Τον ξαναπήρα εγώ χτές, για το θέμα των επιδομάτων, αλλά από τότε ουδεμία απάντηση.

Η αναφορά της Λίτσας είναι εύγλωττη (πάντα επίκαιρη, μάλλον) δυόμισυ χρόνια μετά:
viewtopic.php?f=10&t=132&p=1457&hilit=+ ... F%82#p1457

Μην περιμένετε πολλά παραπάνω... Δεν ξέρετε ποτέ... Αλλά και υπουργός ή γραμματέας υπουργέιου να μας δεχτεί, δε νομίζετε, ότι για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, θα πάει να πιάσει και κανένα σύλλογο, εταιρία ή άλλα πλάσματα του είδους; Ο Θεός βοηθός...

Βάζω το μήνυμα αυτό έδώ, γιατί μόλις τώρα με πήρε ο κ. Κουρουμπλής: Μου είπε ότι όσον αφορά στο επίδομα,

ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΥΧΝΩΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ.

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΚΠ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΌΤΑΝ "ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ" ΕΙΠΕ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΩΣ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ...

ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΜΕΗΛ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΛΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ που δε φταίει σε τίποτα ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ ΟΧΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ) ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΔΩ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ...

A μη τι άλλο, να πάμε στον "σωστό" υπουργό ή έστω, διευθυντή υπουργείου... Τουλάχιστον, να κάνει κάτι, διότι όταν πήγα για τον 2643/98 στην "προκάτοχό του" (αλλά του υπουργείου εργασίας, αυτήν) αν υπάρχει πλέον τέτοιο πράμα... όπου, κοινώς, ΑΤΥΧΗΣΑΜΕ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα :text-imsorry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Ιούλ 13, 2011 3:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #56547  από Θεόφιλος
 Τετ Ιούλ 13, 2011 12:56 am
Συγχαρητήρια καταρχάς για τη δύσκολη πρωτοβουλία που αναλάβατε. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι και εγώ με τη σειρά μου προσυπογράφω την επιστολή και θεωρώ μάλιστα, πως είναι άμεση η ανάγκη της αποστολής με ή χωρίς αποτέλεσμα. Προσωπικά, είμαι ένα από τα άτομα που πέρασαν επιτροπή του ΙΚΑ (Αβάθμια) αλλά επίδομα δεν πήρα ποτέ. Αυτή τη στιγμή είμαι ανασφάλιστος περιμένοντας το χαρτί από τη νομαρχία Αθηνών για να ασφαλιστώ έμμεσα στο γονιό. Η ανίατη πάθηση (ΠΣ) από την στιγμή που είναι (βάση στατιστικών) η δεύτερη πιο ακριβή στα φαρμακευτικά χημικά αναξιόπιστα σκευάσματα, θα πρέπει αυτομάτως να αντιμετωπίζετε με προσοχή. Άλλωστε, είναι μια πάθηση η οποία προκαλεί απομυελίνωση , κατεβαίνοντας με το πέρας του χρόνου προς τα κάτω. Έτσι λοιπόν όταν ο καθένας από εμάς έχει ένα επεισόδιο-κρίση –έξαρση-δεν ξέρει το τι μέλη γενέσθαι! Δύο κουσούρια στα 28 μου. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους μας.

Ευχαριστώ πολύ
 #56549  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 13, 2011 8:21 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!.....κι ομως επιμενω!!!!!!Μονο κοινοποιηση στους Συλλογους!!!!!!Ακομα ,το εχουμε ηδη πει !!!!!!!Να ειναι ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!!!!....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!Ετσι τους ξεφωνιζουμε,ολους τους εμπλεκομενους,τους στριμωχνουμε και θα αναγκαστουν να παρουν θεση.....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ με διαπραγματευσεις κλπ.ΘΕΛΩ ΔΡΑΣΗ!!!!....ΚΑΙ,δυστυχως,οι Συλλογοι δεν μου εχουν δωσει τετοιο δειγμα εως τωρα!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: υγ.αν θελει ο Κουρουμπλης ή οποιοσδηποτε αλλος ,ΑΜΕΑ ή ΜΗ ,να κανει κατι ,ας το κανει.....
 #56561  από LL--MM
 Τετ Ιούλ 13, 2011 10:22 am
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!.....κι ομως επιμενω!!!!!! Μονο κοινοποιηση στους Συλλογους!!!!!!
Χρειαζόμαστε, όμως, το "κύρος" τους... Ασχετο αν, επί της ουσίας, δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ...

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!Ετσι τους ξεφωνιζουμε,ολους τους εμπλεκομενους,τους στριμωχνουμε και θα αναγκαστουν να παρουν θεση.....
Να "αναγκαστούν;" Αννούλα μου, δυστυχώς, αυτό είναι για τα παραμύθια... ΣΕ ΑΓΝΟΟΥΝ, όταν δε σου προκαλούν ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ με διαπραγματευσεις κλπ.ΘΕΛΩ ΔΡΑΣΗ!!!!....
Κι εγώ θέλω τον ουρανό με τ'άστρα, τη θάλασσα με τα ψάρια και τον κάμπο με τα λούλουδα... και δεν έχουμε την πολυτέλεια να "διαπραγματευτούμε" οτιδηποτε. ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ

ΚΑΙ,δυστυχως,οι Συλλογοι δεν μου εχουν δωσει τετοιο δειγμα εως τωρα!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: Κάθε άλλο παρά διαφωνώ, εδώ...
υγ.αν θελει ο Κουρουμπλης ή οποιοσδηποτε αλλος, ΑΜΕΑ ή ΜΗ, να κανει κατι, ας το κανει.....
Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μας πάει να βρούμε τον εν λόγω υπουργό, κάθε άλλο μάλιστα: Μου είπε, όμως, καθαρά και ξάστερα, ότι ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
 #56678  από savvas
 Παρ Ιούλ 15, 2011 10:37 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ(ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥ(ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.color=#000000][/color] ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (πολιτικα και μη του νομου θεσ/νικησ).ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ LL-MM ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ(ΑΝΝΑ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ)ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΑΣΘΕΝΗ/cΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ, ΤΙΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΕΣoΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΑΣ? ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΙΑΔΩΝ?lor] ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12