• Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕ !!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54734  από panos59
 Πέμ Ιουν 16, 2011 8:31 pm
Γιάννης έγραψε:
panos59 έγραψε:ωωωχ
τώρα που ξέρουν το "πού", το "ποιός" και το "τι",
πρόσεχε!!!!!!!!!!!!!!

Όχι,
δεν τους δίνω ιδέες,
να σε πονηρέψω λιγάκι προσπαθώ!

Κάποτε ένας "χτιστός" πίστεψε ότι μπορεί να με πλακώσει, του σινιάρισα λοιπόν ένα τασάκι στη μάπα και τον πήρανε με τέσσερα σπασμένα δόντια και κάταγμα στο κρανίο. Ανυπομονώ να το ξανακάνω
ok then!! :bow-yellow:

Just thought it's wiser
Not to go for it! (and) Never to push your Luck!

May all the Good Luck Be with You Buddy!

:-D

:handgestures-salute:
 #54737  από Γιάννης
 Πέμ Ιουν 16, 2011 9:40 pm
panos59 έγραψε:[ok then!! :bow-yellow:

Just thought it's wiser
Not to go for it! (and) Never to push your Luck!

May all the Good Luck Be with You Buddy!

:-D

:handgestures-salute:

Προς τι ο επικήδειος αδερφέ μου; Πλέον μπορώ να οπλοφορώ νόμιμα. ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΡΑ :banana-dreads:
 #54749  από Κώστας
 Παρ Ιουν 17, 2011 1:36 am
Παιδιά!, ας μην καταδικάζουμε τόσο εύκολα τους εαυτούς μας αυτοχαρακτηριζόμενοι σαν αφελείς, μ.. λάκες, ευκολόπιστοι κλπ.
Κανένας μας κατά βάθος δεν πίστεψε πως μόλις φορέσει το γιλέκο θ΄ αρχίσει να τρέχει ανέμελα στους αγρούς.
Όλοι κατά βάθος ξέραμε πως μάλλον πρόκειται περί μπουρούχας.
Παρ΄ όλα αυτά το παραγγείλαμε!
Το παραγγείλαμε γιατί κατά βάθος, θέλαμε να ζήσουμε έστω και για λίγο, με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει.
Σίγουρα γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ καλό για νάναι αληθινό!
Το αν αποδείχθηκε "άνθρακες ο θησαυρός", δεν διαφέρει σε τίποτα από όταν παστωνόμαστε με χάπια, ενέσεις κλπ. τα οποία αποδεικνύονται επίσης άνθρακες.
Και στις δύο περιπτώσεις το κοινό ζητούμενο είναι ένα και λέγεται ΕΛΠΙΔΑ.
Σ΄ αυτήν ποντάραμε και για άλλη μια φορά παίξαμε και χάσαμε!
Δηλαδή αν αύριο κυκλοφορήσει ένα νέο χάπι που θα υπόσχεται αποκατάσταση κατά 48.725% και θα μας το προτείνουν σύσσωμοι οι γιατροί, εμείς τι θα κάνουμε; Δεν θα το πάρουμε; Κι΄ όταν αποδειχθεί ότι τελικά δεν κάνει τίποτα τι θα λέμε; Ας προσέχαμε;
Βέβαια υπάρχει μια τεράστια διαφορά. Το ένα το προτείνει ο εκάστοτε Τριανταφυλλόπουλος, ενώ το άλλο οι γιατροί.
Και ποιος μας λέει πως όλοι οι γιατροί είναι άμεπτα και ηθικά άτομα και μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη!;
Ας μην κατηγορούμε τον εαυτό μας για το δικαίωμά του στην ελπίδα, έστω κι΄ αν αυτή συνεπάγεται αυθορμητισμό και ίσως λανθασμένη κρίση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Παρ Ιουν 17, 2011 1:49 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #54752  από chryssa
 Παρ Ιουν 17, 2011 8:23 am
φιλε Κωστα .... :handgestures-thumbup:
αληθειες λες .....!!! :handgestures-salute:
 #54759  από billios
 Παρ Ιουν 17, 2011 10:39 am
Η ελπιδα [οπως κι αν εμφανιστει] πεθαινει παντα τελευταια
 #54775  από Κώστας
 Παρ Ιουν 17, 2011 12:38 pm
Τελευταία σημερινά νέα.
Η επιχείρηση τελικά δεν ανήκει στον Τριανταφυλλόπουλο. Ο Τριανταφυλλόπουλος συστεγάζεται στο ίδιο κτήριο μ΄ αυτήν. Η "ζούγκλα", είναι στο ισόγειο και η εταιρεία nanobionics στον πρώτο όροφο. Ο Τριανταφυλλόπουλος, ανέλαβε τη διαφήμιση και προώθηση του προϊόντος, ίσως επειδή πείστηκε και ο ίδιος για την αποτελεσματικότητά του.
Σήμερα το πρωί, έστειλα την μητέρα μου στην εν λόγω επιχείρηση (Πηγών 15 και Ερυμάνθου, Νέα Κηφισιά ΤΚ 14564), να αντικαταστήσει το γιλέκο που είχα παραγγείλει, λόγω λάθος νούμερου.
Της είπαν πως αν δεν το είχα παραλάβει, θα επιστρεφόταν αυτόματα.
Επίσης συζήτησε με ένα γιατρό (αγνώστου ειδικότητας), που υπήρχε στην εταιρεία, λέγοντάς του ότι το γιλέκο δεν έκανε τίποτα στον γιο μου. Ο γιατρός την ρώτησε για την πάθησή μου και όταν του είπε, απάντησε πως σε μερικά βαριά περιστατικά (δεν μπορούσε να γνωρίζει πλήρως το ιστορικό μου), το γιλέκο δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Της είπε όμως, πως ειδικά στο θέμα της ισορροπίας είναι σίγουρο πως βοηθά και της έκανε το τεστ που όλοι είδαμε στην τηλεόραση, βάζοντας την να σταθεί (χωρίς το γιλέκο), με κλειστά πόδια σε στάση προσοχής πιέζοντας της το ένα χέρι με δύναμη προς τα κάτω και μετά την έβαλε να ξανακάνει το ίδιο φορώντας το γιλέκο. Στην πρώτη περίπτωση η μητέρα μου προφανώς έχασε την ισσορροπία της ενώ φορώντας το γιλέκο παρέμεινε στη θέση της. Προφανώς υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος - κόλπο με τον οποίο κάνουν αυτό το τεστ και σε πείθουν πως ισορροπείς ακόμη και με την αυξημένη δύναμη που σου εφαρμόζουν.
Πέρα από κάθε τεστ, εγώ φόρεσα το γιλέκο και δεν ένοιωσα την παραμικρή διαφορά στην ισορροπία μου.
Βαρύ περιστατικό δεν θεωρώ πως είμαι.
Πιθανότατα θυμάστε, ότι στην παρουσίαση του Τριανταφυλλόπουλου, σηκώθηκε και στάθηκε όρθιο (έστω και με υποβοήθηση) άτομο που ήταν παραπληγικό, χρόνια!!!! σε αναπηρικό καροτσάκι!
Μα πως σηκώθηκε; Δεν είχαν ατροφήσει οι μύες του από την ακινησία;!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Παρ Ιουν 17, 2011 1:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #54776  από Μιμικαμ
 Παρ Ιουν 17, 2011 12:47 pm
Φίλε Κώστα,
θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου....ούτε αφελής είναι κανείς, ούτε ευκολόπιστος.....
απλά, όταν πρόκειται για θέματα υγείας, ο ανθρωπος είναι ικανός να εναποθέσει
παντού τις ελπίδες του.....

Θα προσθέσω μόνο ο,τι δυστυχώς υπάρχει πολύ μεγάλη ασυδοσία στην διαφήμιση,
η οποία διαμορφώνει εντυπώσεις μ'έντεχνο τρόπο, εντεχνες εικόνες, επικίνδυνες
πλάνες, οι οποίες εξοργίζουν κάθε πνευματικό υπεύθυνο ανθρωπο.....

Ας μην καταδικάζουμε λοιπόν τους εαυτούς μας και να μην αποποιούμεθα κάθε δικαίωμά
μας στην ελπίδα.....

Θα πρέπει να συνταχθεί ενας κώδικας διαφήμισης απο υπεύθυνους πνευματικούς ανθρώπους
με γνώση των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων, και με όργανα παρακολούθησης
και ελέγχου της εφαρμογής του, τότε μόνο νομίζω, θα εκλείψει κάθε είδους ασυδοσίας....
 #54778  από Κώστας
 Παρ Ιουν 17, 2011 1:27 pm
Μίμικαμ, δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση (τουλάχιστον σ΄ αυτή τη ζωή) να συνταχθεί τέτοιος κώδικας! Η διαφήμιση αυτή τη στιγμή είναι το πιο αποδοτικό μέσον πλύσης εγεφάλων.
Ακόμη και άτομα με μόρφωση, πνευματική διαύγεια και ορθή κρίση, μερικές φορές "λυγίζουν" συνειδητά μπροστά στην ελπίδα που τους προσφέρεται.
Επειδή δεν είμαστε ούτε και μπορούμε να φερόμαστε σαν μηχανές και διαθέτουμε συναισθήματα, ας μας συγχωρεθεί ο έστω και λανθασμένος καμιά φορά αυθορμητισμός, προκειμένου για το δικαίωμά μας στην ελπίδα.
 #54788  από Μιμικαμ
 Παρ Ιουν 17, 2011 5:04 pm
Sou, aπ' την στιγμή που έχεις πιστέψει σε κάτι, εχεις και την πεποίθηση οτι
είναι και το σωστό...... ασχέτως εαν εκ των υστέρων ανακαλύπτεις ο,τι έτρεφες
φρούδες ελπίδες...... τουλάχιστον εζησες για λίγο ενα, εστω και απατηλό ονειρο.....
 #54791  από Μιμικαμ
 Παρ Ιουν 17, 2011 5:34 pm
Ναι το ίδιο λέμε.....απλά αυτό το καλάμι, οπως πολύ εύστοχα χαρακτηρίζεις,
μπορεί να μήν εχεις αμέσως την διαίσθηση ν'αντιλειφθείς οτι είναι απατηλό....
κι εκεί εγκειται ολη η ουσία του προβλήματος......
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7