Τελευταία σημερινά νέα.
Η επιχείρηση τελικά δεν ανήκει στον Τριανταφυλλόπουλο. Ο Τριανταφυλλόπουλος συστεγάζεται στο ίδιο κτήριο μ΄ αυτήν. Η "ζούγκλα", είναι στο ισόγειο και η εταιρεία nanobionics στον πρώτο όροφο. Ο Τριανταφυλλόπουλος, ανέλαβε τη διαφήμιση και προώθηση του προϊόντος, ίσως επειδή πείστηκε και ο ίδιος για την αποτελεσματικότητά του.
Σήμερα το πρωί, έστειλα την μητέρα μου στην εν λόγω επιχείρηση (Πηγών 15 και Ερυμάνθου, Νέα Κηφισιά ΤΚ 14564), να αντικαταστήσει το γιλέκο που είχα παραγγείλει, λόγω λάθος νούμερου.
Της είπαν πως αν δεν το είχα παραλάβει, θα επιστρεφόταν αυτόματα.
Επίσης συζήτησε με ένα γιατρό (αγνώστου ειδικότητας), που υπήρχε στην εταιρεία, λέγοντάς του ότι το γιλέκο δεν έκανε τίποτα στον γιο μου. Ο γιατρός την ρώτησε για την πάθησή μου και όταν του είπε, απάντησε πως σε μερικά βαριά περιστατικά (δεν μπορούσε να γνωρίζει πλήρως το ιστορικό μου), το γιλέκο δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Της είπε όμως, πως ειδικά στο θέμα της ισορροπίας είναι σίγουρο πως βοηθά και της έκανε το τεστ που όλοι είδαμε στην τηλεόραση, βάζοντας την να σταθεί (χωρίς το γιλέκο), με κλειστά πόδια σε στάση προσοχής πιέζοντας της το ένα χέρι με δύναμη προς τα κάτω και μετά την έβαλε να ξανακάνει το ίδιο φορώντας το γιλέκο. Στην πρώτη περίπτωση η μητέρα μου προφανώς έχασε την ισσορροπία της ενώ φορώντας το γιλέκο παρέμεινε στη θέση της. Προφανώς υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος - κόλπο με τον οποίο κάνουν αυτό το τεστ και σε πείθουν πως ισορροπείς ακόμη και με την αυξημένη δύναμη που σου εφαρμόζουν.
Πέρα από κάθε τεστ, εγώ φόρεσα το γιλέκο και δεν ένοιωσα την παραμικρή διαφορά στην ισορροπία μου.
Βαρύ περιστατικό δεν θεωρώ πως είμαι.
Πιθανότατα θυμάστε, ότι στην παρουσίαση του Τριανταφυλλόπουλου, σηκώθηκε και στάθηκε όρθιο (έστω και με υποβοήθηση) άτομο που ήταν παραπληγικό, χρόνια!!!! σε αναπηρικό καροτσάκι!
Μα πως σηκώθηκε; Δεν είχαν ατροφήσει οι μύες του από την ακινησία;!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Παρ Ιουν 17, 2011 1:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.