• ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...........

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #4394  από LL--MM
 Παρ Μάιος 22, 2009 3:17 pm
Ναι, ρε φίλε, αλλα στην περιπτωση άδικο έχει ο εν λόγω συγγενής, δεδομενης της νοοτροπίας των πελατών; Το πρόβλημα δεν είναι εκείνος αλλά οι πελάτες :evil: Σε κανεναν μας δεν αρέσουν τα δεκανίκια, αλλά όταν τα χρειαζόμαστε και βρίσκονται διαθέσιμα, τα παιρνουμε και λεμε κι ένα τραγούδι... Βέβαια όταν τα δεκανίκια χρειαστούν ΚΑΙ ΑΥΤΑ δεκανίκι, τότε το τι θα κάνουμε είναι πρόβλημα :evil: :(

Οσία μου, αυτά είνα αναπόφευκτα... Τα μέλη τι λένε; Ξέρουν; Πως το αντιμετωπίζουν;
 #4406  από sia_thessal
 Παρ Μάιος 22, 2009 10:44 pm
litsa έγραψε:maria mou ta ellinikoulia sou pou einai??
λοιπόν αυτά που συμβαίνουν Όσια είναι απαράδεκτα!
Μεγάλη ντροπή!! νομίζουν ότι θα τους φάς τι???
Λύση!! τους αγνοείς και τους απορρίπτεις με τον τρόπο σου... ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ..
πριν το κάνεις όμως αυτό μπορείς να τους τη ''σπάσεις'' λίγο με το να τους πεις: Δεν πειράζει βρε παιδιά πληρώνω τα έξοδα μου και έρχομαι με τα αγαπημένα μέλη μου μαζί, το διασκεδάζεις, δεν έχεις καμμία ευθύνη και αυτοί .... καίγονται..!!!! φαντασία που την έχω!!
Λίτσα μου άμα σου πώ το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Σήμερα κιόλας πήγα στην υπεύθυνη υπάλληλο που οργανώνει όλα αυτά και η κοπέλα καταλαβαίνει απόλυτα την αδικία, δύο ήμαστε φυσικά στον χώρο αυτό... και της είπα εάν ο Προϊστάμενος πάρει τελικά την απόφαση να μην είμαι εγώ συνοδός, θα πληρώσω και θα έρθω της είπα και θα περάσω πολύ ωραία γιατί δεν θα έχω και καμία ευθύνη. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Την φαντασία που είχες εσύ την είχα και εγώ και το είπα. Και να σου πώ καλύτερα να γίνει έτσι να μην είμαι και όλη μέρα στο πόδι δεν θα έχω καμία υποχρέωση. ;)
 #4409  από litsa
 Παρ Μάιος 22, 2009 11:04 pm
χε χε ΧΕΕ! μα τέτοια κομπλεξοσύνη που κυκλοφορεί! Ασε που θα γίνουν και ρεζίλι στα μέλη..
Αλλά μην το συνεχίσεις καθόλου, σαν να μην συμβαίνει τίποτα... περασε καλά και αστους στον δυστυχισμένο κόσμο τους!!!!

Βαθιά νυχτωμένοι είναι ..τα έχω ξαναπεί!
 #4411  από sia_thessal
 Παρ Μάιος 22, 2009 11:16 pm
Lena έγραψε:Α ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ??? ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΜΗΣΤΗΡΕΥΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ).
Λένα μου δεν το εκμυστηρεύτηκα πουθενά αλλά ζώ σε επαρχία και όταν ξαφνικά πέρσι νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο όλοι οι συνάδελφοι ανησύχησαν και έτρεξαν να μάθουν τι συνέβει ένας που κατάφερε να μάθει το είπε και στους υπόλοιπους, κάποιοι νοιάστηκαν πραγματικά και δεν μου συμπεριφέρονται διαφορετικά, κάποιοι τότε με βοήθησαν να μετακινηθώ σε θέση με πιο λίγη πίεση και άγχος εδώ που είμαι τώρα δηλαδή και τους ευχαριστώ, όμως υπάρχουν κάποιοι που ζηλεύουν και την αρρώστια μας..... Τι να κάνουμε ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος με ροδοπέταλα