• Καφεδάκι θα ξαναπιούμε?

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #43774  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Νοέμ 23, 2010 5:08 pm
Θα έρθω κι εγώ :greetings-waveyellow: (όπου αποφασιστεί)
 #43776  από Π.Μ79
 Τρί Νοέμ 23, 2010 5:41 pm
Η καφετέρια στα Εξάρχεια έχει δυνατό WiFi, οπότε όποιος θέλει και έχει, μπορεί να φέρει κανά λάπτοπ.

Για το Γκάζι δεν έχω ιδέα.

Να καταλήξουμε στην περιοχή καλύτερα πρώτα? :D

Μην καταντήσουμε οι μισοί στο Γκάζι και οι μισοί στα Εξάρχεια. :lol:
 #43777  από chryssa
 Τρί Νοέμ 23, 2010 7:07 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: πλακα θα εχει ......
αλλοι στο Γκαζι .... αλλοι στα Εξαρχεια.....δεν ειναι και διπλα-διπλα
στο τσακ σας βρηκα στο mall .... δηλ με βρηκατε :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
τωρα εχω α) καποια τηλ/σας...... β) γνωριζω φατσουλες
για σιγουρα .... θα ηθελα μια τελικη ανακοινωση
(ελπιζω να μη σας κουρασα) :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #43778  από Π.Μ79
 Τρί Νοέμ 23, 2010 7:16 pm
Νομίζω ένας καλός τρόπος είναι να ανταλλάξουμε τηλέφωνα.

Για να μη τα βάζουμε δημόσια, όποιος θέλει ας στείλει ένα μηνυματάκι.

Επίσης, όσο πιο νωρίς αποφασίσουμε, τόσο καλύτερα θα'ναι. :D
 #43780  από maria E
 Τρί Νοέμ 23, 2010 7:36 pm
Παιδια.....την Κυριακη εχει 28 ο μηνας.....

Εκτος απροοπτου,I'll be there βεβαιως βεβαιως......
Τα Εξαρχεια μου ειναι πολυ βολικα αλλα δεν εχω προβλημα με καμια απο τις προτασεις του Παρη...οποτε αφηνω τους υπολοιπους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα! :-D
 #43781  από Π.Μ79
 Τρί Νοέμ 23, 2010 7:43 pm
Αν ψηφίζετε όλοι Εξάρχεια, συναντιόμαστε εδώ, νόου προπλέμος.

Απλά δηλώστε όσοι πιστοί, να ξέρουμε :)

Κυριακή 28/11 να πούμε 13:00?
 #43821  από geor.gia
 Τετ Νοέμ 24, 2010 12:11 pm
Επιτρεπεται να θεσω ενα ερωτημα? (επιτρεπεται νομιζω...)

Θεωρειτε οτι θα ηταν σκοπιμο μια και ορισαμε το "που" να διναμε και μια εναλλακτικη ημερομηνια για τις περιπτωσεις που καποιοι δε μπορουν αυτην την κυριακη? π.χ. την επομενη ας πουμε...

και απλα να μπει η ημερομηνια σε τελική ψηφοφορια (παντα με βαση το πολιτευμα μας... δημοκρατική δημοκρατια :happy-cheerleadersmileygirl: )
 #43840  από Blacksand
 Τετ Νοέμ 24, 2010 1:00 pm
Ναι....και μετά θα πάμε σε δεύτερο γύρο με ένα debate ενδιάμεσα που θα πραγματωθεί στο επίημο chat του foroum.

Εγώ προτείνω ένα φαστ τράκ(άρισμα).Εγώ μπορώ να παραμείνω Αθήνα μέχρι την Κυριακή......ΕΑΝ βρεθεί κάποιος να μου "σπρώξει" μία ένεση Rebiff 44 γιατί έχω ξεμείνει τόσες μέρες.Ωστόσο θα έρθει η αδερφή μου και όλα κομπλέ για Δευτέρα που θα κατεβαίνω...

Τώρα που το σκεύτομαι ας το γράψω και στην γενική
Paris Michaelides έγραψε: τα πρεζόνια έχουν φύγει και είναι γενικώς μια χαρά για τον καθένα μας.

Εσύ που μένεις εκεί σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα απο εμένα.....αλλά σε έχει πειράξει κανείς μέρα μεσημέρι για καφέ?Εμείς είμαστε πιο επικίνδυνα "πρεζόνια"
 #43862  από Π.Μ79
 Τετ Νοέμ 24, 2010 4:28 pm
Θεία, την επόμενη εβδομάδα θα μπω στο χειρουργείο οπότε ψιλοδύσκολο να παρεβρεθώ. :/

Το θέμα εδώ είναι να οριστεί γρήγορα, γιατί βλέπω ότι ψήφοι δεν πέφτουν και στο τέλος θα πιούμε καφέ 3 άτομα.

Blacksand, πρωί, μεσημέρι και βράδυ ήταν οι ενοχλήσεις.

Και μεις βαράμε ενέσεις, αλλά δεν πάμε να ζητήσουμε 50 λεπτά απ'τον δίπλα. ;)

Παιδιά, αποφασίστε πού και πότε θέλετε να πάμε. Το γοργόν και χάρην έχει, αλλά ειδικά για μας μπορεί να σκοντάψουμε, οπότε προσοχή. :D
 #43873  από maria E
 Τετ Νοέμ 24, 2010 8:27 pm
Eλα Παρη....εχω μετρησει τουλαχιστον 8 ατομα,μακαρι να ερθουν ακομα περισσοτεροι βεβαια

Ειπαμε,Κυριακη 28/11....Εξαρχεια

Πες το ονομα της καφετεριας και βγαλε επισημη ανακοινωση!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9