αγαπητέ michaelz21789
θα τολμήσω να σε υποστηριξω ανοικτά και να δηλώσω ότι καταλαβαίνω απολυτα τι λες ..
(διαφωνώ μόνο στο οτι εμείς το προκαλέσαμε ή οτι προκαλούμε καρκίνους κτλ.. και κάτι ακόμα ). Μπορεί ο τροπος ζωής να φταίει ...αλλά ψάχνουμε ψυλλους στα άχυρα..
μην απογοητεύεσαι γιατί δεν σε καταλαβαίνουν ... ετσι είναι ... υπάρχει άρνηση και μη αποδοχή της ΣΗΜΕΡΙΝΉΣ κατάστασης ...
συμφωνώ ότι οι γνωμες ειναι παραγωγικές και ο αντιλογος που εξελίσσεται ειναι ψυχοφθόρος ... και για μένα ... τι να κάνουμε ... ετσι ειναι τα πράγματα ... και μάλιστα τον θεωρώ και χάσιμο χρόνου ...
ο sou είπε να φύγει και εμεινε.. αν φυγεις και εσύ θα χάσουμε την άλλη άποψη ...
και μια ερώτηση σε όλους εσας που εχετε διαβάσει τοσα και τοσα ....
ειναι τοσο μαλ...ες όλοι οι νευρολόγοι της ελλάδας και του κόσμου και ουτε ένας δεν συμφωνει μαζί σας???
και γιατί δεν πηγαινετε σε μία εταιρία να καταθεσετε τις απόψεις σας? δεν μπορεί κάποια θα σας πιστέψει ..
και οπως έγραψε και ο πετρος - συγνώμη αν κανω λαθος το όνομα - με την χενφα δεν θα κερδίσουν ή μας κάνουν δωρο την επεμβαση των 4000 -7000 ευρώ΄?
ελεος πια !!!! κερδίζουν απο το ρεμπιφ και δεν θα κερδισουν απο την χενφα ...
σκεφτειτε ότι υπάρχουν ψυχολογίες και ψυχολογίες και επειδή μακριά απο εμας η λεξη ψυχολογία - να το πω αλλιώς ... άνθρωποι και άνθρωποι ... και πως με αφορμή καποια λόγια σας, επηρεαζονται άτομα που δεν γραφουν αλλά μόνο διαβάζουν ...
τώρα μπορείτε να μου επιτεθείτε με τα επιστημονικά σας βιβλία !!!!
εγώ δεν προκειται να μπω στη διαδικασία να σας κατεβάσω βιβλία και να τεκμηριώσω την ψυχική μου και πνευματική αποψη μου ...
συμφωνώ με τον michaelz21789 ...έτσι απλά!!!
εγω θα ψαχτώ για χενφα .. ισως ειναι νωρίς για μένα, και να αποδειχθεί σε 5 χρονια ότι όσοι εκαναν την επεμβαση εχουν την χ ψ ή ω επιπλοκή ...
τι θα πειτε τότε?? αναλαμβάνετε την ευθύνη ???
ειστε καθηγητές γιατροί ? έχετε στο ενεγητικό σας δημοσιευσεις περαν του φόρουμ ? ποιο ειναι το βιογραφικό σας?
ξανασυμφωνώ με τον michaelz21789
υπάρχει διαφορά απο το να λετε ναι υπαρχει και αυτό ... και απο το να ειστε πεπεισμένοι ότι ειναι η λύση ... της σκπ ... ναι μακάρι - ποιος δεν το θέλει??
αλλά καλό ειναι να περιμένουμε και τα επιστημονικά αποτελέσματα ...
γεια!!!