• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #15681  από βικυ
 Δευ Ιαν 25, 2010 3:27 pm
Εικόνα
Αυτο το κεικ το εφτιαξε η anni και μας το κερναει
Εγω απλα βοηθησα στο σερβιρισμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βικυ την Δευ Ιαν 25, 2010 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #15682  από anni
 Δευ Ιαν 25, 2010 3:29 pm
αυτη την τουρτα ηθελα να στειλω αν μπορουσα αλλα σε ευχαριστω που την σερβιρες βικυ :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anni την Δευ Ιαν 25, 2010 3:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #15683  από βικυ
 Δευ Ιαν 25, 2010 3:31 pm
anni μου μπες στην 95 σελ του καφενειου...θα βρεις εκει απαντηση και εγω απο εκει το ειδα μολις πριν λιγο
 #15686  από elena
 Δευ Ιαν 25, 2010 3:56 pm
anni με απλά λόγια γιατί οι οδηγίες είναι για ξανθοπορτοκαλοκόκκινες..
1.κάνεις κλικ πάνω σε μια ωραία...ας πούμε τούρτα
2.βγαίνει ένα παράθυρο με ένα κατεβατό
3.πατάς κάτω-κάτω "ιδιότητες
4.βγαίνει ένα άλλο μικρότερο παράθυρο
5.κάνεις δεξί κλικ στην μέση του παραθύρου στο url
6.βγαίνει ένα μικρότερο ,και πατάς "επιλογή όλων"
7.κάνεις κλικ στο "αντιγραφή"
8.και έρχεσαι στην απάντηση και ανάμεσα στο Img κάνεις "επικόλληση"

ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα και να τα έγραψα σωστά...τα κλικ να είναι από το δεξί κουμπί...

τώρα για το άλλο ...κρατήστε άκρα μυστικότητα...κωδικός "Γιώργος"
καλή επιτυχία και στην αναζήτηση και στην τούρτα...stop! :D :D

Εικόνα
 #15687  από mary_d_ath
 Δευ Ιαν 25, 2010 4:12 pm
Ουφ... Φεύγω... Πάω να ξεκινησω νωρίς να πιάσω καμία καλή θέση και να κάνω κανένα σκονάκι...
Η αλήθεια είναι ότι δεν διάβασα πολύ λεπτομερειακά, την γενική ιδέα βέβαια την κατέχω, τώρα αν πέσουν αυτά που δεν ξέρω (κάποιες σελίδες που "πήδηξα" ως βαρετές, τότε θα γράψω άσχετα, θα κάνω κήρυγμα για το σύστημα της παιδείας μας, για το πανεπιστήμιο, για την ιστορία, για τον άνθρωπο, κάπως θα γεμίσω 2 σελιδες, θα γράψω ό, τι ξέρω-όλη την ιστορία του Α και του Β Παγκοσμίου για να δει ότι τουλάχιστον διάβασα :lol: ).
Από το να δώσω λευκή κόλλα ας φανεί ότι έγραψα και κάτι και ποιος ξέρει, μπορεί ο καθηγητής να "μαγευτεί" από το συγγραφικό μου ταλέντο, από την πρωτοποριακή μου σκέψη και να με βαθμολογήσει τουλάχιστον με ένα 5 (για να μην αναγκαστεί να ξαναδιαβάσει την επόμενη φορά άλλα κηρύγματα).
Εάν βέβαια έβαζε ένα σκέλος multiple choise, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα... 2 ερωτήσεις λένε βάζει, αν ξέρω τη 1 δε σώζομαι, πρέπει να ξέρω και κάτι από τη δεύτερη...
Τώρα, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, υπάρχει και ο Σεπτέμβρης για τα "αντιπαθητικά" μαθήματα κι αυτό σίγουρα είναι από τα αντιπαθητικά!! Βέβαια, πιστεύω και σε ένα θαύμα, στην ουράνια την επιφοίτηση, στη φωτογραφική μνήμη, να ξεδιπλωθεί μπροστά μου νοερά η σελίδα με την απάντηση και να την αντιγράψω...
Τελοσπάντων, φεύγω...
Καλό απόγευμα σε όλους/όλες!!
 #15688  από christina
 Δευ Ιαν 25, 2010 5:22 pm
καλή επιτυχία mary!!

φιλιά σε όλα τα κορίτσια, καλέ φτάνουν τα κεικ έχω ξελιγωθεί!!!!!!
ούτε να φάω δεν πρόλαβα σήμερα κι έχει πολύ κρύο κι εγώ πολλή δουλειά!

Καλό σας απόγευμα :D
 #15689  από βικυ
 Δευ Ιαν 25, 2010 6:18 pm
Mary καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Το Γιωργος elena ειναι το κωδικο ονομα της αποστολης η το δικο σου ως πρακτωρ.........
Γιατι αν ειναι το δικο σου θελω κι εγω ενα.......ας πουμε .......Ροζ Πανθηρ? Η θα με καταλαβουν ολοι? Τι λες?
 #15690  από LL--MM
 Δευ Ιαν 25, 2010 6:21 pm
Ο Τσώρτσιλ είπε για τους δύο πολέμους αυτούς: "Ενας πόλεμος ήταν: Ανάμεσά τους, δεν υπήρξε ειρήνη, αλλά μια εικοσάχρονη ανακωχή!!! :evil: :roll: "

Για τις μ@λ@κίες του Τσάμπερλαιν να "κρατήσει την ειρήνη", έχω εδω μέσα αναφερθεί υπερεπαρκώς... :oops:

Οι γάλλοι θεωρούσαν ότι η γραμμή Μαζινό θα τους προστάτευε, οι γερμανοί προσπέρασαν από... διπλα και μπήκαν ουσιαστικά ανενόχλητοι στη χώρα. :twisted:

Και οι εγκληματικά χαζοί πολιτικοί τους (άγγλοι και γάλλοι) αρνούνταν να ετοιμάσουν πόλεμο, πράγμα που θα έδινε και μιά ώθηση στην οικονομία... :P :P

Ο Χίτλερ έστειλε το Ρίμπεντροπ να κάνει μια σύμβαση με το Μολότωφ, την οποία πέταξε στα σκουπίδια και, τελικά εισέβαλλε στη Ρωσία, τότε ακόμα ΕΣΣΔ... :twisted:

Φυσικά κατά τα λεγόμενα του Μουσολίνι (όχι, εδώ δεν αναφέρομα στο νευρολόγο που μου ανακοίνωση τη σκπ) η Ρωσία είχε τρείς μεγάλους στρατηγούς: Το Στρατηγό Χιόνι, το Στρατηγό Λάσπη και το Στρατηγό Έκταση, πράγμα που την έκανε αήττητη... :x

Τα δικά μας: ...Πραγμα που δεν τον είχε εμποδίσει να "σερβίρει" στο Μεταξά ένα τελεσίγραφο, να τον αφήσει να καταλάβει την Ελλάδα και ο Μεταξάς είπε ένα κατιτίς στον ιταλό πρέσβυ, στις 28 Οκτωβρίου του 1940, όταν ήρθε μέσα στη νύχτα, όποιος θυμάται τι είπε, ας σηκώσει το χέρι :ugeek:

Καλή επιτυχία, Mary!!! :D :D

Ο Τσώρτσιλ, του οποίου η μαμά ήταν αμερικάνα, κατάφερε να πεισει το Ρούσβελτ να βοηθήσει... στέλνοντας "ψεύτικά" μηνύματα, και προκαλλώντας την (αυτο)ήττα στο Πέρλ Χαρμπορ. Οι αμερικάνοι αργότερα έκαναν απόβαση στο Ομάχα μπήτς της Μάγχης, κέρδισαν τη μάχη οτυ Μίντγουέϊ 8-) και, μετά τις φοβερές κτηνωδίες των γιαπωνέζων στην Κίνα, για να τελειώσει ο πόλεμος :mrgreen: έρριξαν τις δύο ατομικες βόμβες, στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι :cry:

Ελπίζω να σε φτάσει για σκονάκι... ;) Σίγουρα θα σκίσεις!!! Τι παραπάνω να σου ζητήσουν πιά; :P :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιαν 25, 2010 10:29 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #15691  από SS-SOFI
 Δευ Ιαν 25, 2010 6:34 pm
καλησπερα.........!!!!!!!!!!!!! περα για περαααααααααα!!!!!!
τι καλα κοριτσακια που εισαστε.....με ζεστανατε.....!!!!!!!!
αληθεια...στην αρχη που γνωριστηκαμε οι συμμετοχες ηταν
στο φουλ...τωρα γιατι ετσι?????δεν παιζω κλαψ...κλαψ..... :oops:
anyway....κρυωνετε κι εσεις εεεεεε? εμεις χθες περπατησαμε
στα χιονια....καλα κρυο.....αλλα τσιτα το μαγουλακι!!!!!!!!!
επρεπε να μας βγαλει φωτογραφια το στεφανι μου....χα ...χα...!!!!!!!!
με ματιασανε...ημουν καλη....με τα γουνακια μου...τα γαντακια μου...
το ιδιο και η κορη μου...ο αντρας μου κ ο γιος μου πισω να λενε...ΨΩΝΑΡΕΣ..!!
πω!!!!!!!!πω!!!!!!!!!λιγωθηκα μ αυτη την τουρτα...γιατι βρισκετε παντα
ωραιες.... να τρεχει η σοκολατα κιολας?? μιαμ μιαμ...!!!!
εγω απο Δευτερα ξεκιναω διαιτα....παντα τωρα μεχρι ποτε...αλλο αυτο!!!!!!!!
μηπως απο αυριο??????????
μαιρη καλα αποτελεσματα!!!!
σας αφηνω τωρα γιατι θα παμε να δουμε το I LOVE ΚΑΡΔΙΤΣΑειναι καλο??????
ετσι ακουσα.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
 #15702  από αλεξανδρος1
 Δευ Ιαν 25, 2010 8:32 pm
Καλησπέρα τι κάνετε; Όλοι καλά; Επιστροφή στο σπίτι μετά απο μία εβδομάδα αποτοξίνωσης στην Κέρκυρα. Το τζάκι να καίει στο φούλ και η σχάρα συνέχεια πάνω στα κάρβουνα να ψήνουμε και να πίνουμε τα κρασάκια μας. Η καλή παρέα και η ησυχία είναι το καλύτερο φάρμακο τελικά. Πάω να παίξω με την κόρη μου γιατί μου έλειψε η μικρούλα και τώρα είμαστε στις γλύκες. Καλό βράδυ σε όλους.
  • 1
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 2901