• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #29119  από elena
 Σάβ Ιουν 05, 2010 10:39 am
" Έφτασα στην πηγή και δεν μπορώ να πιω νερό"

1.ο ζαμπόνι δεν δέχεται ασθενείς από το εξωτερικό(αν θυμάμαι κάπου το είχατε γράψει)
2.δεν υπάρχουν γιατροί αγγειοχειρούργοι να αναλάβουν ασθενείς στην Ελλάδα...
3.δεν υπάρχουν σωστά εκπαιδευμένοι ακτινολόγοι ,για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις...
4.αμφισβητούνται τα αποτελέσματα των εξετάσεων και πρέπει να τα επαναλάβει κανείς..
5.οι γιατροί που έχουν κάνει επεμβάσεις σε μερικούς από εδώ ,δεν δέχονται άλλους ασθενείς..

είναι μερικές από τις ερωτήσεις που δεν έχουν απάντηση στο μικρό φτωχό μου μυαλό!και το θεωρώ άδικο για όλους μας!

anyway....αυτό δεν σημαίνει ότι δέχομαι ή δεν δέχομαι την θεωρία αυτή!απλά περιμένω και εγώ να δω αποτελέσματα και αν συνεχίσει να θεωρείται η λύση για την ms..τουλάχιστον έχω το περιθώριο να περιμένω!θα ήθελα όμως να πιστεύω ότι βοηθήσατε άτομα σαν την Μιμίκα ,που πρέπει να κάνει κάτι γρήγορα...!

Υ.Γ.σημασία δεν έχει τι λες ...σημασία έχει πως το λες!
νομίζω αυτό είναι το πρόβλημα της έντασης που έχει δημιουργηθεί στην συζήτηση αυτή...

καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους!!
 #29122  από litsa
 Σάβ Ιουν 05, 2010 10:54 am

1.ο ζαμπόνι δεν δέχεται ασθενείς από το εξωτερικό(αν θυμάμαι κάπου το είχατε γράψει)
3.δεν υπάρχουν σωστά εκπαιδευμένοι ακτινολόγοι ,για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις...
4.αμφισβητούνται τα αποτελέσματα των εξετάσεων και πρέπει να τα επαναλάβει κανείς..
5.οι γιατροί που έχουν κάνει επεμβάσεις σε μερικούς από εδώ ,δεν δέχονται άλλους ασθενείς..

είναι μερικές από τις ερωτήσεις που δεν έχουν απάντηση στο μικρό φτωχό μου μυαλό!και το θεωρώ άδικο για όλους μας!

anyway....αυτό δεν σημαίνει ότι δέχομαι ή δεν δέχομαι την θεωρία αυτή!απλά περιμένω και εγώ να δω αποτελέσματα και αν συνεχίσει να θεωρείται η λύση για την ms..τουλάχιστον έχω το περιθώριο να περιμένω!θα ήθελα όμως να πιστεύω ότι βοηθήσατε άτομα σαν την Μιμίκα ,που πρέπει να κάνει κάτι γρήγορα...!

Υ.Γ.σημασία δεν έχει τι λες ...σημασία έχει πως το λες!
νομίζω αυτό είναι το πρόβλημα της έντασης που έχει δημιουργηθεί στην συζήτηση αυτή...

Υ.Γ.σημασία δεν έχει τι λες ...σημασία έχει πως το λες!νομίζω αυτό είναι το πρόβλημα της έντασης που έχει δημιουργηθεί στην συζήτηση αυτή...

συμφωνώ έλενα... μας κάνουν να νιώθουμε πολύ βλάκες ...αλλά απλά δεν δίνω σημασία... προσπερνάω.. θέλουν να δειξουν οτι θελουν να βοηθήσουν και αρνουνται για τους παραπανω λόγους ...
και το χειρότερο?
αν καποιος εχει βρει μια στοιχειωδη ισσοροπία ... ε !! κάνουν ότι κάνουν και οι νευρολόγοι...
αστα να πάνε
εγώ εύχομαι ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ...
(δεν χρειαζομαι απάντηση... ούτε εχω να αποδείξω κάτι ... οπότε κλεινω εδω την συζήτηση)
 #29125  από soulla
 Σάβ Ιουν 05, 2010 11:22 am
http://www.ctv.ca/w5/
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ή ΑΠΟ ΤΟΝ SWT Ή ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑς ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΑς ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥς ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥς ΑΥΤΟΥς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥς, ΓΙΑΤΡΟΥς ,ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕς ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑς ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑς ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΣΑς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΣΟΥς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΜΑ (ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ )ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗς ΜΙΜΗΚΑς ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
 #29126  από litsa
 Σάβ Ιουν 05, 2010 11:35 am
soulla δεν βαλλω εναντίον τους ..γιατί δεν μας λένε...

αλλα για τον τροπο τους...
και οι ιδιοι ειναι αυτοι που παροτρύνουν με τόσο σθένος...

ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του...

και αν δεν βρω γιατρό όταν το αποφασίσω ...θα ψάξω μονη μου ...οπως κάθε φορά άλλωστε...

έ μα πια !!!
νισάφι...!!!
 #29127  από sunny
 Σάβ Ιουν 05, 2010 11:39 am
Μαριάννα έγραψε:Ο άντρας μου σιγουρα δεν ανηκει στο 70% πάντως

Δυστυχώς ούτε η αδελφή μου ανήκει στο -αυθαίρετο αλλά προφανώς- τυχερό 70%, ούτε 3 φίλες που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια ανήκουν στο τυχερό ποσοστό όποιο και αν είναι...

Νομίζω ότι τα παιδιά εδώ που μας ενημερώνουν,προσφέρουν γνώση και νέα μονοπάτια και πάνω απ' όλα μας δίνουν τη δυνατότητα να το μελετήσουμε και μόνοι μας και να το ψάξουμε περισσότερο. Ούτε εμείς έχουμε προχωρήσει ακόμα στη διαγνωστική εξέταση αλλά κάθε μέρα που περνάει συλλέγουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες. Μπράβο και στον admin για τον διαχωρισμό που έκανε γιατί νομίζω ότι βοήθησε πολύ στην ταξινόμηση των ενοτήτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sunny την Σάβ Ιουν 05, 2010 12:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #29128  από sunny
 Σάβ Ιουν 05, 2010 11:45 am
Νομίζω βρε παιδιά ότι με καλή διάθεση η κουβέντα θα προχωρήσει δημιουργικά. Εξάλλου, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας, πολύ περισσότερο δεν έχουμε να χωρίσουμε την ΣΚΠ, αλλά να προσπαθήσουμε να βρούμε τι στον κόρακα την προκαλεί... :roll: Καλή διάθεση λοιπόν γιατί ουσιαστικά όλοι στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε ;) Ο εχθρός είναι η ΣΚΠ και μόνο αυτή!
 #29129  από soulla
 Σάβ Ιουν 05, 2010 11:46 am
ΛΙΤΣΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑΤΡΟΥς(ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕς) ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙς ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙς ΘΑ ΒΡΕΙς :D
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙς ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙς ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙς
ΕΛΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΡΕΙς ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙς ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙς
ΕΔΩ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΝΙΣΑΦΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑς ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
 #29130  από Neutralis
 Σάβ Ιουν 05, 2010 11:54 am
Το νούμερο που αναφέρθηκε, 70% των ασθενών με σκλήρυνση είναι σε καλή κατάσταση, είναι αυθαίρετο, αναπόδεικτο και παραπλανεί όσους τυχόν διαβάζουν το φόρουμ. Παρακαλώ όποιος γράφει σε αυτό το thread να προνοεί τουλάχιστο για τη διάδοση της σωστής πληροφόρησης.

Επίσης δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα "τρόπου" με τον οποίο μπορείς να σερβίρεις μια αλήθεια. Τα κακά νέα είναι που θέλουν τρόπο στο σερβίρισμα, η αλήθεια και τα καλά νέα ποτέ, και η ΧΕΝΦΑ συνιστά κομμάτι και των δύο.

Όσοι για πρώτη φορά διαβάζετε το φόρουμ, εμμείνετε στα ποστ που, τουλάχιστον για το νέο κομμάτι τη φλεβικής ανεπάρκειας, στηρίζονται με μελέτες, και ευτυχώς αυτά τα ποστ είναι αρκετά και φροντίζουμε να τα κάνουμε περισσότερα.
 #29131  από elena
 Σάβ Ιουν 05, 2010 12:01 pm
βρε παιδιά....εγώ λέω να κάνουμε καμμιά λιτανεία?προσευχή?μπας και ηρεμήσουν τα πνεύματα...

Εικόνα

ηρεμείστε και χαλαρώστε!!!θέλετε να σας πω ένα ανέκδοτο? :D
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 82