• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #126877  από litsa
 Δευ Φεβ 20, 2017 4:04 pm
ΓΙΑΤΙ ????
ΓΙΑΤΙ ΣΒΉΣΤΗΚΑΝ!!!????

ΕΕΕΕ ???????? η αλήθεια μας τυφλώνει σαν το πολύ το φως, αλλά το ψέμα είναι ένα όμορφο δειλινό, που βάζει το κάθε πράγμα στην θέση του!!

Ω, Ψυχή μου, μόνε μου δικαστή!!

και επειδή αυτά είναι ''βαριά'' για το φόρουμ, εεε ας βάλουμε κάτι πιο ελαφρύ!!!

όπως και τα ήθη που διέπουν την .... κοινωνία μας...
βεβαίως ο αναμάρτητος πρώτος το λήθω βαλέτω....

παρόλα αυτά.. την κοροϊδία και το ψέμα δεν ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

άντε πιααααααααααααα !!!!!!

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε αυτούς που ξέρουν ... και που τους αρμόζει..!!!
κυρίως όμως στο κοριτσάκι που τόλμησε να μου ζητήσει και συγνώμη, και που βεβαίως δεν της απάντησα ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΊ το πράγμα φώναζε απο πολύ μακριά...

και βεβαίως τώρα θα χασκογελάει... αλλά δεν πειράζει... γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος....

#126879  από ΝΤΙΑΝΑ
 Δευ Φεβ 20, 2017 4:38 pm
Λιτσα μου, αυτοι που επρεπε να δουν καποια πραγματα τα ειδαν κι ας σβηστηκαν μετα! Οχι τιποτα αλλο να μην νομιζουν καποιοι/-ες οτι τρωμε κουτοχορτο ή οτι ειμαστε μ@λ@κες! Ειμαστε αξιοπρεπεις αναπηροι και ειναι τουλαχιστον ντροπη να παιζουν ανηθικα με την αναπηρια μας για να κανουν χαβαλε! Και να μετατρεπουν ενα ολοκληρο φορουμ σε οικο ανοχης για να το πω ευγενικα!
Ευτυχως, κυκλοφορουν σαΐνια αναμεσα μας και ανακαλυπτουν πραγματα...
κι οπως λεει κι ενα πολυαγαπημενο μου φιλαρακι, νυσαφι πια....
 #126880  από litsa
 Δευ Φεβ 20, 2017 4:43 pm
ξέρω και του ελαφρου, ξέρω και του σοβαρού...

εγώ θα έλεγα Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!

ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ αναπηρους, αλλά για τους αναξιοπαθούντες στο μυαλό!!!

ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ....

Λοιπόν τι άλλα νέα παιδια΄?????

κάναμε και εμείς τον χαβαλέ μας....
γελάσαμε ουυυυ ουυυυυυυυυυυυυυ!!!!
χαχαχαχα
χααχα

χααχα

χααχ
 #126881  από MARINA21
 Δευ Φεβ 20, 2017 5:30 pm
Το ψέμα παντα φωνάζει από μακρυά, αλλά όταν το πασπαλιζεις με χρυσόσκονη, εύκολα ξεγελιέται ο άλλος, που ίσως και να του αρέσει το....μούσι (όχι εμένα πάντως, το απεχθάνομαι, όπως και την κοροϊδία, όπως σωστά είπες Λίτσα!)... και το βλέπει για χρυσό το μπακιρι και για γνησια λίρα χρυσή την καλπικη λίρα!!!Φυσάς λοιπόν μία τη χρυσόσκονη και....voila ο γυμνός βασιλιάς!!! :emojis-3: το ψέμμα όντως έχει κοντά ποδαρια!αυτή την εντονη οσμη-αίσθηση του ψέματος και της απάτης, νομίζω ότι- πλην δυο-τριων ατόμων-, την είχαμε όλοι οι υπόλοιποι και αυτό δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είμαστε οι αρνητικοί κλπ κλπ!!!Και είναι κρίμα γι'αυτό το ψέμμα, εξαιτίας αυτού μάλλον, να μην βρίσκονται στο φόρουμ ο Billios, ο Aggathan κ.α., που δικαιολογημένα δεν δέχονται να προσβάλλεται η προσωπικότητα τους απο....να μην εκφραστώ λόγω αυτολογοκρισιας... εδώ μέσα όμως, δεν περίμενα να βρω τέτοιες καταστάσεις,ειλικρινά!Όταν παρακολουθούσα το φόρουμ πριν γίνω μέλος, άλλη εικόνα ειχα αποκομισει!Κρίμα....
 #126882  από greekinholland
 Δευ Φεβ 20, 2017 5:47 pm
Ότι και να λέμε, φωνή βοώντος φίλοι μου, αυτή είναι η διαμόρφωση και η δυναμική αυτού του χώρου. Δήθεν σε όλα του, ψέματα, μισόλογα και όταν επιτέλους βγει η αλήθεια στη φόρα, κατεβάζουμε αναρτήσεις γιατί έτσι γουστάρουμε
 #126885  από Criss
 Δευ Φεβ 20, 2017 6:19 pm
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά θέλω να πω κάτι πολύ σοβαρό! Επειδη όλοι ξέρουμε ότι μιλάμε για την Ελίζα, επειδή έτυχε να την έχω δει από πολύ κοντά, γύρω στα δύο μέτρα απόσταση και μάλιστα ήταν με φίλες της που τη φώναζαν συνεχώς Ελίζα, είναι αυτή που λέει ότι είναι! Τώρα θα μου πείτε, επειδή το λέει κάποιος άγνωστος στο internet, σημαίνει ότι αληθεύει; Πολύ σωστά, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα! Ούτε με ξέρετε, ούτε σας ξέρω! Το μόνο που ξέρετε για μένα είναι το username και ότι έχω πει για μένα, ότι είμαι άντρας 45 ετών! Αλλά μπορεί να είμαι και μία ηλικιωμένη γυναίκα γύρω στα 60 που σκοτώνει την ώρα της κάνοντας χαβαλέ! Αυτά είναι τα κακά του internet και ή τα αποδέχεσαι ή βρίσκεις κάτι άλλο να ασχοληθείς! Και νομίζω ότι έχουμε χάσει τον στόχο μας! Είμαστε εδώ για να παίρνουμε πληροφορίες σχετικά με την σκλήρυνση, και όχι για να ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ποιος! Και μου φαίνεται πως αυτό το πράγμα κατάντησε κουραστικό, και πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος! Συγγνώμη για τον τόνο μου, και ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε!
 #126887  από ΝΤΙΑΝΑ
 Δευ Φεβ 20, 2017 6:50 pm
Ακριβως Χρηστο! Ο καθενας μπορει να δηλωνει ο,τι θελει, να γραφει ο,τι του κατεβει στο κεφαλι, να ανεβασει ο,τι φωτογραφια γουσταρει, ομως δε σημαινει αυτο οτι πρεπει να το τρωμε αμασητα... :emojis-12:
 #126888  από litsa
 Δευ Φεβ 20, 2017 7:08 pm
Criss έγραψε:Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά θέλω να πω κάτι πολύ σοβαρό! Επειδη όλοι ξέρουμε ότι μιλάμε για την Ελίζα, επειδή έτυχε να την έχω δει από πολύ κοντά, γύρω στα δύο μέτρα απόσταση και μάλιστα ήταν με φίλες της που τη φώναζαν συνεχώς Ελίζα, είναι αυτή που λέει ότι είναι! Τώρα θα μου πείτε, επειδή το λέει κάποιος άγνωστος στο internet, σημαίνει ότι αληθεύει; Πολύ σωστά, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα! Ούτε με ξέρετε, ούτε σας ξέρω! Το μόνο που ξέρετε για μένα είναι το username και ότι έχω πει για μένα, ότι είμαι άντρας 45 ετών! Αλλά μπορεί να είμαι και μία ηλικιωμένη γυναίκα γύρω στα 60 που σκοτώνει την ώρα της κάνοντας χαβαλέ! Αυτά είναι τα κακά του internet και ή τα αποδέχεσαι ή βρίσκεις κάτι άλλο να ασχοληθείς! Και νομίζω ότι έχουμε χάσει τον στόχο μας! Είμαστε εδώ για να παίρνουμε πληροφορίες σχετικά με την σκλήρυνση, και όχι για να ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ποιος! Και μου φαίνεται πως αυτό το πράγμα κατάντησε κουραστικό, και πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος! Συγγνώμη για τον τόνο μου, και ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε!

Criss
εχεις δίκιο, έχουμε χάσει τον στόχο μας... το λέμε εδω και πολύ καιρό!!!! εδώ και κάποιους μήνες μάλιστα....

Και βεβαίως ειμαστε εδω για να παίρνουμε πληροφορίες για την σκπ, και οχι για να ψάχνουμε για το ποιος είναι ποιος...
Μερικές φορές όμως αυτό ΦΩΝΑΖΕΙ απο μακριά, και πάρα πολύ εύκολα, κατηγορούνται ανθρώποι που φταίνε, και θαυμάζονται άλλοι που προκαλούν το χάος!!!

Σόρυ, αλλά είπαμε ΦΩΝΑΖΕΙ... απο μακριάααααααα !!!
Βεβαίως και να μπει ένα τέλος... με μία νέα αρχή!!
Αλλα να το καταλάβουν όλοι, όχι οι μισοί!!

Και βεβαίως και η ανεκτικότητα έχει τα όρια της!!!
όπως και ο χαβαλές και η πλάκα!!
καλή Συνέχεια !!!!
 #126890  από MARINA21
 Δευ Φεβ 20, 2017 7:37 pm
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Ακριβως Χρηστο! Ο καθενας μπορει να δηλωνει ο,τι θελει, να γραφει ο,τι του κατεβει στο κεφαλι, να ανεβασει ο,τι φωτογραφια γουσταρει, ομως δε σημαινει αυτο οτι πρεπει να το τρωμε αμασητα... :emojis-12:
Έχω μία ένσταση εδώ ΝΤΙΑΝΑ μου, αν και συμφωνώ στο κεντρικό νοημα, που όμως δεν ξέρω αν γίνεται αντιληπτό δυστυχώς!ΟΧΙ!Δεν έχει δικαίωμα να ανεβάζει ο,τι φωτό θέλει!ΜΟΝΟ οποία ΔΙΚΗ του φωτό θέλει και μάλιστα, εφόσον δεν προσβάλλει τους άλλους (βλέπε κ...ο!)Η πλαστοπροσωπία, που τέτοια είναι και η χρήση για δημιουργία ψεύτικου προφιλ,φωτογραφιών άλλου προσώπου και μάλιστα σχετικά διάσημου σε ευρύ κύκλο προσώπων, είναι ΠΑΡΆΝΟΜΗ!!!και το πρόσωπο αν θέλει και νομίζει ότι θιχτηκε, μπορεί να προστατευθεί!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!Δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ο,τι του καπνίζει κρυμμένος (νομίζει...) πίσω από την ανωνυμία του!!! Υπάρχουν ΟΡΙΑ!!!
Ας μπει ένα the end επιτέλους σε αυτο!!! Μέχρι πριν λίγους μήνες και εδώ και χρόνια δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση αγαπητέ Χρήστο!Δε σου λέει κάτι αυτό?Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα λέει ο λαός!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MARINA21 την Δευ Φεβ 20, 2017 7:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 2897
  • 2898
  • 2899
  • 2900
  • 2901