• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125961  από MARINA21
 Σάβ Ιαν 28, 2017 12:10 am
Καληνύχτα Λιτσακι!Καληνύχτα σε ολους...Καλά ταξίδια Γιάννη Αγιάννη!!!
 #125965  από sofia13
 Σάβ Ιαν 28, 2017 6:53 am
:smile-sun: Πρωινή καλημέρα Σάββατου κι΄ο ήλιος ακόμα δεν χάραξε. Είπα ν΄ανοίξω το καφενείο και να ετοιμάσω καφέδες και πρωινά ροφήματα :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee:
Μαρίνα 21 , τι όμορφα που είσαι πάλι εδώ ... (ακούω και τις πάντα υπέροχες επιλογές σου στο τραγούδι και παίρνω ιδέες )
Ντιάνα , πώς είσαι στο σπά; Φυσικά και πέρασες το Καπηλειό όπου έπρεπε. Μόλις έβαλα να τ΄ακούσω ...μπουμπούκιασαν δακράκια (μνήμες ...) .........
Λιτσάκι , επίσης αγωνίστρια , ελπίζω να μην αποκάηκε το pc και νάσαι πάλι παρέα μας την Τρίτη.Φιλιά.
Νίκο , την καλημέρα μου σε όλους σας και μπράβο στο Χαρίτωνα που έκανε θραύση με την επιστροφή του στη δουλειά.

Εδώ όλα καλά σχετικά. Με ζορίζει ακόμα ο πόνος της προσθιολίσθησης αλλά ξανάρχισα Depon και αυθυποβάλομαι ότι νιώθω καλύτερα ....και που θα πάει πάει , θα βαρεθεί και θα φύγει.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και όμορφο Σαββατοκύριακο σε ΟΛΟΥΣ !
:smile-kiss: :smile-flower:
 #125966  από MARINA21
 Σάβ Ιαν 28, 2017 8:40 am
Καλημέρα σε όλους, καλημέρα ρομαντική κι γλυκύτατη Σοφια!!! :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: κι εγώ χαίρομαι που είμαι πάλι μαζί σας και θα έχω την ευκαιρία να ακούω και το πρόγραμμά σου!!!χαιρομαι που σου αρέσουν τα τραγούδια μου!Ειδικά με τη μπαλάντα της Ιφιγένειας, εν μέρει ταυτίζομαι... Τα Μαλαματένια λόγια του Χαρούλη,δε, μιλάνε από μόνα τους και λενε....Ας τον απολαύσουμε κι εδώ!

ΝΤΙΑΝΑ, τι να πω...στο Καπηλειο μαζί για ίδια ακούσματα!!! :smile-clapping:
Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω καποιες ψυχές εδώ μέσα που πολύ τις πάω και μου έλειψαν!!! :emojis-4: :smile-heart: :smile-heart: περαστικά σου βρε κορίτσι μου, να προσέχεις!!!Νίκο, ο Χαριτωνας πως πάει με το μούδιασμα?Άρχισε να φευγει?Περαστικά και πάλι! :smile-muscle:καλό ΣΚ σε ολους!
 #125968  από ΝΤΙΑΝΑ
 Σάβ Ιαν 28, 2017 10:29 am
Χαρουμενη καλημερα κι απο μενα! :emojis-1:
Κοριτσια μου αγαπημενα σας διαβασα και μια ζεστασια γλυκανε την ψυχη μου :emojis-4:
Σοφια, δυσκολη εβδομαδα αυτη που περασε! Αδυναμια, σπαστικοτητα, ανασφαλεια, μελαγχολια, μοναξια και παει λεγοντας....αλλα παλι ηρθα σπιτι μου για Σ/Κ να ανασυνταξω δυναμεις...οψομεθα...
Μαρινα μου, μου λειψες φιλεναδα και το ξερεις! Ειμαι τοσο χαρουμενη που επικοινωνουμε εδω ξανα! :emojis-8:
Λιτσα, αγαημενη Ροδιτισσα, τα φιλια και την αγαπη μου :smile-heart:
Νικο, ελπιζω ολα να βαινουν καλως, φιλουθκια, κυριως στον Χαριτωνα!
ΓιαννηΑγιαννη, καλοταξιδος να 'σαι παλι φιλε!
Και τωρα παω να απολαυσω το καφεδακι της Σοφιας :smile-coffee:

Την αγαπη μου σε ολα τα φιλαρακια :smile-heart:
 #125969  από Στάθης
 Σάβ Ιαν 28, 2017 10:53 am
Καλημέρα σε όλους και όλες.

Εικόνα

Καλή Δύναμη σε όλους και όλες. :smile-muscle: :smile-flower: :smile-sun:
 #125971  από litsa
 Σάβ Ιαν 28, 2017 11:41 am
καλημέρα !!

ένα πράσινο τσαι? μπας και συνέλθει η κεφαλή μου!!
 #125972  από greekinholland
 Σάβ Ιαν 28, 2017 11:46 am
Καλημέρα ένα ζεστό νες καφέ παρακαλώ, να απολαύσω τη λιακάδα, τα μπισκότα τα κερνάω εγώ σήμερα
 #125974  από ΝΤΙΑΝΑ
 Σάβ Ιαν 28, 2017 12:09 pm
Ελληνοολλανδε μας, καλωσορισες στον καφενε, διπλογεμιστα με σοκολατα για μενα, παρακαλω! :emojis-3:
 #125975  από sofia13
 Σάβ Ιαν 28, 2017 12:29 pm
Πόσο μα πόσο χαρούμενη είμαι , που ''ξαναβρισκόμαστε '' και πάλι -ίσως κάποιοι αγαπημένοι δεν ξαναγυρίσουν....αχχχχχ...........

Μαρίνα μου , τη μπαλάντα της Ιφιγένειας για σένα την Τρίτη , με αγάπη και όχι μόνο :smile-heart:
Ντιάνα , απόλαυσε τους δικούς σου και τη θαλπωρή του σπιτιού σου και απο Δευτέρα πάλι στον α γ ώ ν α με πείσμα και ΔΥΝΑΜΗ.
Γιάννη Αγιάννη , τελικά είν΄ η ζωή μια θάλασσα , πότε γαλάζια όμορφη και πότε γκρίζα -δύσκολη . Καλά ταξίδια και καλύτερες στεργιές !
Λιτσάκι , κάποιος να προσέχει κι΄εσένα; χαχαχα ξέρω-ξέρω , Εσύ για όλους αλλά ΕΣΥ μόνο για σένα αν σου μείνει χρόνος.
Στάθη , καλημέρα και καλή δύναμη επίσης , δύσκολο το έργο σου !

Καλό μεσημεράκι σε όλους
και πάντα το κεφάλι ψηλά με καθαρές σκέψεις .
Θα δείτε . Θ΄ακολουθήσουν και τα πόδια :smile-sun:
 #125976  από sofia13
 Σάβ Ιαν 28, 2017 12:33 pm
greekinholland έτοιμο το καφεδάκι σου και νάσαι καλά και πάντα να τα λέμε !
  • 1
  • 2884
  • 2885
  • 2886
  • 2887
  • 2888
  • 2901