καλημερα !!!!! σε ολο τον κοσμο!!!
τα πάντα είναι ενέργεια
Σκλήρυνση κατά πλάκας
litsa έγραψε:εγώ θα πω, καληνύχτα σε ολο τον κόσμο ,....Καληνύχτα Λιτσακι!!!Άλλη μία εξαντλητική μέρα τελείωσε...Αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω το μήνυμά σου και να μην καληνυχτισω, αν και είχα πει ότι ίσως και να μην ξαναγράψω στο φόρουμ αυτό...Μπράβο Λίτσα, μπράβο για τη σκέψη και τα λόγια σου και δεν εννοώ μόνο τα παραπάνω...Εννοώ αυτά που προηγήθηκαν...Καληνύχτα σε όλους τους αγαπημένους φίλους και συμπασχοντες που έχασα για λίγο και χαίρομαι που ξαναβρήκα!
που είστε ωρε κόσμε??
που εξαφανιστήκατε?
μαρίνα21, που είσαι?
Ντιανούλα, πως πήγε η μετάβαση στα σπα?
εύχομαι όλα να πηγαίνουν στο καλύτερο!!
Σοφούλι με τις ωραίες σου εκπομπές, που εγω βραχυκύκλωσα τελικά, και δεν την ακουσα όλη, και ουτε μία καληνύχτα δεν μπόρεσα να πω...
ήμουν και ένα χάλι ...ατελείωτο!!
τέσπα!! όλα ας περνάν και να φεύγουν... αμ δε... μας κατσικώνονται... και καθονται έστω και απρόσκλητα και μη αποδεκτά...
ε και εμείς συνεχίζουμε την ζωουλα μας ... και πάμε παρακάτω!!!
φιλί σε όλους και αγκαλιάαααααααααα
όνειρα γλυκάαααααααααα
και το πρωί παρακαλώ μία σοκολάτα ανεύ λιπαρών ή ένα πράσινο τσάι?? έιδομεν... αναλόγως την πρωινή κατάσταση μου...
![]()
![]()
ΓιαννηςΑγιαννης έγραψε:Φίλοι μου καλημέρα σας, θα κάνω τον καφετζή σήμερα. μιας και λίγες μέρες απομείνανε μέχρι το επόμενο μπάρκο,
Η μικρή ομολογουμενος παραμονή μου στην Ελλάδα δεν απέχει σε εύρος εντάσεων με αυτή που παρακολουθησα μεταξύ συνασθενών στο φόρουμ που μας φιλοξενεί,,,,
Οι καφέδες, τα ροφήματα είναι κερασμένα από έμενα .
Καλημέρα, καλή δύναμη αδέλφια.,,