• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125829  από Nikoskk
 Τετ Ιαν 25, 2017 2:00 pm
καλημερα !!!!! σε ολο τον κοσμο!!!
 #125849  από litsa
 Πέμ Ιαν 26, 2017 12:00 am
εγώ θα πω, καληνύχτα σε ολο τον κόσμο ,....
που είστε ωρε κόσμε??
που εξαφανιστήκατε?

μαρίνα21, που είσαι?
Ντιανούλα, πως πήγε η μετάβαση στα σπα?
εύχομαι όλα να πηγαίνουν στο καλύτερο!!
Σοφούλι με τις ωραίες σου εκπομπές, που εγω βραχυκύκλωσα τελικά, και δεν την ακουσα όλη, και ουτε μία καληνύχτα δεν μπόρεσα να πω...

ήμουν και ένα χάλι ...ατελείωτο!!
τέσπα!! όλα ας περνάν και να φεύγουν... αμ δε... μας κατσικώνονται... και καθονται έστω και απρόσκλητα και μη αποδεκτά...

ε και εμείς συνεχίζουμε την ζωουλα μας ... και πάμε παρακάτω!!!

φιλί σε όλους και αγκαλιάαααααααααα
όνειρα γλυκάαααααααααα

και το πρωί παρακαλώ μία σοκολάτα ανεύ λιπαρών ή ένα πράσινο τσάι?? έιδομεν... αναλόγως την πρωινή κατάσταση μου...

:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #125850  από MARINA21
 Πέμ Ιαν 26, 2017 12:23 am
litsa έγραψε:εγώ θα πω, καληνύχτα σε ολο τον κόσμο ,....
που είστε ωρε κόσμε??
που εξαφανιστήκατε?

μαρίνα21, που είσαι?
Ντιανούλα, πως πήγε η μετάβαση στα σπα?
εύχομαι όλα να πηγαίνουν στο καλύτερο!!
Σοφούλι με τις ωραίες σου εκπομπές, που εγω βραχυκύκλωσα τελικά, και δεν την ακουσα όλη, και ουτε μία καληνύχτα δεν μπόρεσα να πω...

ήμουν και ένα χάλι ...ατελείωτο!!
τέσπα!! όλα ας περνάν και να φεύγουν... αμ δε... μας κατσικώνονται... και καθονται έστω και απρόσκλητα και μη αποδεκτά...

ε και εμείς συνεχίζουμε την ζωουλα μας ... και πάμε παρακάτω!!!

φιλί σε όλους και αγκαλιάαααααααααα
όνειρα γλυκάαααααααααα

και το πρωί παρακαλώ μία σοκολάτα ανεύ λιπαρών ή ένα πράσινο τσάι?? έιδομεν... αναλόγως την πρωινή κατάσταση μου...

:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
Καληνύχτα Λιτσακι!!!Άλλη μία εξαντλητική μέρα τελείωσε...Αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω το μήνυμά σου και να μην καληνυχτισω, αν και είχα πει ότι ίσως και να μην ξαναγράψω στο φόρουμ αυτό...Μπράβο Λίτσα, μπράβο για τη σκέψη και τα λόγια σου και δεν εννοώ μόνο τα παραπάνω...Εννοώ αυτά που προηγήθηκαν...Καληνύχτα σε όλους τους αγαπημένους φίλους και συμπασχοντες που έχασα για λίγο και χαίρομαι που ξαναβρήκα! :smile-heart: οσο για τα υπόλοιπα...Θέλω το χρόνο μου να τα επεξεργαστώ και διαχειριστώ...Μου είναι πρωτογνωρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MARINA21 την Πέμ Ιαν 26, 2017 12:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #125862  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Ιαν 26, 2017 9:58 am
Καλημερα φιλαρακια! :emojis-4:
Μαρινα :smile-heart: Λιτσα :smile-heart: Σοφια :smile-heart: τα φιλια και την αγαπη μου! Και μια :smile-heart: για ολα τα παιδια του καφενειου!
Καφεδακια, κακαο και τσαγακια ετοιμα :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee:
Οσοι θαμωνες, προσελθετε :emojis-1:
 #125865  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Πέμ Ιαν 26, 2017 11:17 am
Σκέτο, ολόγαλο, φραπέ για μένα Ντιάνα πληζ γιατί ο καιρός παραζεστάθηκε εδώ (Αλκυονίδες με τα όλα τους). Τι γίνεται στα σπα, όλα καλά?
Ο μικρός χθες ξανάπιασε δουλειά μετα από το 15ήμερο άδειας για τις εξετάσεις και προστέθηκε στο άγχος αλλά το βράδυ όλο χαρά μας είπε πως όλα τα Θηλυκά του γραφείου τον αγκάλιαζαν λέει, τον πεθυμήσανε λέει και ήταν όλο χαρές χαχαχα. Ας ελπίσουμε να ηρεμίσει να του περάσει και το μούδιασμα και να μην δαγκώνει και τη γλώσσα του σαν τρώει...
Φιλούθκια.
 #125891  από Criss
 Πέμ Ιαν 26, 2017 3:13 pm
Καλησπέρα στον υπέροχο κόσμο του καφενείου! Θα φτιάξω το φραπέ μου και θα χαιρετήσω, γιατί έχω να κάνω πάρα πολλά! Να έχετε όλοι μία καταπληκτική ημέρα!
 #125933  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Παρ Ιαν 27, 2017 9:12 am
Φίλοι μου καλημέρα σας, θα κάνω τον καφετζή σήμερα. μιας και λίγες μέρες απομείνανε μέχρι το επόμενο μπάρκο,
Η μικρή ομολογουμενος παραμονή μου στην Ελλάδα δεν απέχει σε εύρος εντάσεων με αυτή που παρακολουθησα μεταξύ συνασθενών στο φόρουμ που μας φιλοξενεί,,,,
Οι καφέδες, τα ροφήματα είναι κερασμένα από έμενα .

Καλημέρα, καλή δύναμη αδέλφια.,,
 #125940  από Στάθης
 Παρ Ιαν 27, 2017 11:15 am
ΓιαννηςΑγιαννης έγραψε:Φίλοι μου καλημέρα σας, θα κάνω τον καφετζή σήμερα. μιας και λίγες μέρες απομείνανε μέχρι το επόμενο μπάρκο,
Η μικρή ομολογουμενος παραμονή μου στην Ελλάδα δεν απέχει σε εύρος εντάσεων με αυτή που παρακολουθησα μεταξύ συνασθενών στο φόρουμ που μας φιλοξενεί,,,,
Οι καφέδες, τα ροφήματα είναι κερασμένα από έμενα .

Καλημέρα, καλή δύναμη αδέλφια.,,

Γεια σου Γιάνναρε.... εύρος εντάσεων
Εικόνα

Καφεδάκι όχι ακόμα, ένα ρόφημα θα το πιω σε ευχαριστώ !!
Καλό ταξίδι φίλτατε, και δίνε μας το στίγμα σου !!

Την καλημέρα μου, τις καλημέρες μου :smile-sun: :smile-coffee:
 #125959  από litsa
 Παρ Ιαν 27, 2017 9:25 pm
Γιάννη Αγιάννη καλά ταξίδια και καλές θάλασσες με καλούς ναυτικούς στην παρέα σου!!
Γιατί ο παράγοντας Ανθρωπος είναι πολύ σημαντικός !!

Χαρίτωνα εχετε ζέστη εκεί?? εδώ πουντιάσαμε... στην κυριολεξία!!
Βροχές και κρύο στο ηλιόλουστο μας νησί!!
μας μάτιασαν :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:

Αννι μας που είσαι, Βικούλι ομορφουλικο και νεανικό..
Πάνος? όλα οκ?
Σοφούλι δυναμικό και πάντα αγωνιζόμενο...
Ντιάνα, Μαρινάκι, Κέλυ και όοοολα τα παιδια΄... συγχωρέστε με!! σίγουρα κάποιον καποια δεν ανέφερα... αλλά.. ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι... ε που να φτάσει!!!

άντε την καληνύχτα μου!!!
φιλί!!
  • 1
  • 2883
  • 2884
  • 2885
  • 2886
  • 2887
  • 2901