• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #52818  από pelopidas
 Τρί Μάιος 17, 2011 12:36 pm
αυτη λοιπον ειναι μια διαδικασια που θα γινεται στα δημοσια νοσοκομεια δωρεαν
θα πρεπει να σκεφτειτε οτι στοιχιζει οσο ενα μπαλονακι που γινεται στα εμφραγματα, πολλες φορες την ιδια μερα της εισαγωγης
η στεφανιογραφια και το μπαλονακι γινονται τοτε ταυτοχρονα επειγοντως
(ολο και καποιος γνωστος σας θα εχει κανει)

στα ιδιωτικα δεν θα ξεπερνα τα 2.500 ευρω

ο λογος που ειναι ακριβη τωρα ειναι γιατι κανεις δεν ξερει τι ακριβως ειναι και τι ακριβως πρεπει να κανει
 #52822  από Μαριάννα
 Τρί Μάιος 17, 2011 4:14 pm
podiki έγραψε:Να σαι καλά βρε Βill ! Αυτό θέλω κι εγώ να πάω και να αφήσω την κ..λοαρρώστια στο εξωτερικό και να μη με ξαναβρεί ποτέ ! Παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ως προς το γεγονός ότι τα αγγεία μπορεί να συμπεριφερθούν περίεργα και ίσως κάποια στιγμή επαναστενώσουν . Αυτό το σενάριο είναι πολύ άσχημο αλλά η πιθανότητα υφίσταται . Δεν χρειάζεται όμως απογοήτευση , εγώ πιστεύω πως πάω σε καλά χέρια . Για να δούμε....

σου ευχομαι και εγω να πανε όλα καλα !
 #52823  από FANTOMAS
 Τρί Μάιος 17, 2011 4:24 pm
podiki έγραψε:. θεώρησε την απόφασή μου να πάω Ιταλία πολύ σωστή

Buona selezione :banana-stoner: di italiano come :techie-studyingbrown: stai?
 #52824  από Μαριάννα
 Τρί Μάιος 17, 2011 4:24 pm
απο podiki
εγώ πιστεύω πως πάω σε καλά χέρια . Για να δούμε...

Συμφωνα με τους δικους μας νευρολογους όλοι ειναι απατεωνες και θελουν να παιρνουν λεφτα Εκμεταλευονται την αδυναμια των ασθενων
Αυτο ειπαν στον αντρα μου οταν εμαθαν οτι εκανε επεμβαση και οτι μπορει και απο αυτο να επιδεινωθηκε και εκνευριστηκαν γιατι δεν τους το ειχε πει και το'κρυβε

Παιδια ριχτε προτασεις αυριο θα αναμετρηθω με νευρολογο θα μου ζητησει τα ρεστα γιατι δεν του το ειπαμε επειδη θα μπορουσε να του δωσει καποια αγωγη και να τον πειραζε και να του κανε κακο αθελα του εε θελει να μιλησει και την συνενοχο που εμπλεξα για να δω πως θα τα βγαλω περα με τον νευρολογο :violence-hammer: :teasing-tease: :pray: :pray:
 #52826  από FANTOMAS
 Τρί Μάιος 17, 2011 4:43 pm
Μαριάννα έγραψε:απο podiki
εγώ πιστεύω πως πάω σε καλά χέρια . Για να δούμε...

Συμφωνα με τους δικους μας νευρολογους όλοι ειναι απατεωνες και θελουν να παιρνουν λεφτα Εκμεταλευονται την αδυναμια των ασθενων
Αυτο ειπαν στον αντρα μου οταν εμαθαν οτι εκανε επεμβαση και οτι μπορει και απο αυτο να επιδεινωθηκε και εκνευριστηκαν γιατι δεν τους το ειχε πει και το'κρυβε

Παιδια ριχτε προτασεις αυριο θα αναμετρηθω με νευρολογο θα μου ζητησει τα ρεστα γιατι δεν του το ειπαμε επειδη θα μπορουσε να του δωσει καποια αγωγη και να τον πειραζε και να του κανε κακο αθελα του εε θελει να μιλησει και την συνενοχο που εμπλεξα για να δω πως θα τα βγαλω περα με τον νευρολογο :violence-hammer: :teasing-tease: :pray: :pray:

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ , Η ΜΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ .

ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ ΤΗΣ Π.Σ. ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Π.Σ ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΘΕΩΡΕΙΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ);
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ Π.Σ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

Εγώ θυμάμαι πήγαινα στον νευρολόγο με 5 απορίες και πάντα έφευγα με τις διπλάσιες.

Μην έχετε ενοχές Ο,ΤΙ και αν σας πει, κάνατε τις προσπάθειες σας να διορθώσετε ενα αγγειακό πρόβλημα ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ;
 #52829  από Μαριάννα
 Τρί Μάιος 17, 2011 4:52 pm
απαντηση σιγουρα δεν θα παρω αφου αυτοι ισχυριζονται αλλα

το ζορι που τραβαει ειναι οτι δεν του το ειπαμε και το κρυψαμε και δηθεν και καλα οτι θα του δινε καποια αγωγη και θα του κανε κακο αθελα του γιατι δεν γνωριζει τι υλικα χρησιμοποιηθηκαν για την επεμβαση
 #52831  από FANTOMAS
 Τρί Μάιος 17, 2011 5:03 pm
Μαριάννα έγραψε:απαντηση σιγουρα δεν θα παρω αφου αυτοι ισχυριζονται αλλα

το ζορι που τραβαει ειναι οτι δεν του το ειπαμε και το κρυψαμε και δηθεν και καλα οτι θα του δινε καποια αγωγη και θα του κανε κακο αθελα του γιατι δεν γνωριζει τι υλικα χρησιμοποιηθηκαν για την επεμβαση
και γνώσεις αγγειολόγου λοιπόν, απο βδομάδα θέλω να βάλω μια θήκη σε ένα δόντι μήπως πρώτα να ρωτήσω Νευρολόγο ;
 #52835  από kate2002
 Τρί Μάιος 17, 2011 5:49 pm
FANTOMAS έγραψε:
Μαριάννα έγραψε:απαντηση σιγουρα δεν θα παρω αφου αυτοι ισχυριζονται αλλα

και γνώσεις αγγειολόγου λοιπόν, απο βδομάδα θέλω να βάλω μια θήκη σε ένα δόντι μήπως πρώτα να ρωτήσω Νευρολόγο ;
στόκο να του πεις! στοκο και σιλικόνη! :eusa-dance: ξερει απο πρωτο χέρι αυτος....
 #52840  από FANTOMAS
 Τρί Μάιος 17, 2011 6:37 pm
podiki έγραψε:
FANTOMAS έγραψε:
podiki έγραψε:. θεώρησε την απόφασή μου να πάω Ιταλία πολύ σωστή

Buona selezione :banana-stoner: di italiano come :techie-studyingbrown: stai?
Φαντομά είσαι σε καλό δρόμο ! ( για τα ιταλικά μιλάω) χαχα

Μαζεύω και χρήματα σιγά σιγά και ψάχνω και κανέναν τρελό, γραφικό, ξινό Πατρινό να πάμε αντροπαρέα
 #52842  από FANTOMAS
 Τρί Μάιος 17, 2011 6:47 pm
podiki έγραψε:πολύ ωραία επιλογή ! Μπράβο Φαντομά , δεν έρχεστε μαζί μου το καλοκαίρι να μην αισθανθώ και μοναξιά !
Μόλις το πρότεινα στη γυναίκα μου :violence-hammer: :violence-hammer: :auto-ambulance: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 41