sou έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΜΠΟΝΙΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:εγω ειμαι εντελως αντιθετη με τον ζαμπονιΘα συμφωνούσα μαζί σου και έχεις κάθε δικαίωμα να αμφισβητείς οτιδήποτε. Πρέπει, όμως, να αντιμετωπίζουμε σφαιρικά τα πράγματα. Για ποιό λόγο βρήκαμε εγώ και αρκετοί άλλοι στενώσεις; Γιατί όσοι έκαναν Doppler μέχρι σήμερα βγήκαν θετικοί; Πώς το εξηγείς αυτό;
ας εχουμε περισσοτερο εμπιστοσυνη σους γιατρους μας.κατι περισσοτερο ξερουν.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ
Το ότι σπούδασαν οι γιατροί μας νευρολογία δεν τους κάνει αυτομάτως ειδικούς επί παντός επιστητού και, κυρίως, δεν τους καθιστά ικανούς να μπορούν να εκφέρουν άποψη για κάτι χωρίς να το έχουν κατανοήσει. Για να τους εμπιστεύεσαι τόσο πολύ λογικά είσαι ικανοποιημένη, δηλαδή τυχερή, που δεν σε έχει χτυπήσει πολύ άσχημα η νόσος. Πραγματικά σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και καλύτερα.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι για όλους. Πιο ψηλά σε αυτό το thread ο swt έχει αναρτήσει την άποψη του Βρετανικού οργανισμού NICE σχετικά με την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων της ΣΚΠ που συνταγογραφούν εδώ και πολλά χρόνια οι νευρολόγοι. Δυστυχώς, είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική.
ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΟΚ?
i have a dream