• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #29058  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:29 pm
sou έγραψε:
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:εγω ειμαι εντελως αντιθετη με τον ζαμπονι
ας εχουμε περισσοτερο εμπιστοσυνη σους γιατρους μας.κατι περισσοτερο ξερουν.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ
Θα συμφωνούσα μαζί σου και έχεις κάθε δικαίωμα να αμφισβητείς οτιδήποτε. Πρέπει, όμως, να αντιμετωπίζουμε σφαιρικά τα πράγματα. Για ποιό λόγο βρήκαμε εγώ και αρκετοί άλλοι στενώσεις; Γιατί όσοι έκαναν Doppler μέχρι σήμερα βγήκαν θετικοί; Πώς το εξηγείς αυτό;

Το ότι σπούδασαν οι γιατροί μας νευρολογία δεν τους κάνει αυτομάτως ειδικούς επί παντός επιστητού και, κυρίως, δεν τους καθιστά ικανούς να μπορούν να εκφέρουν άποψη για κάτι χωρίς να το έχουν κατανοήσει. Για να τους εμπιστεύεσαι τόσο πολύ λογικά είσαι ικανοποιημένη, δηλαδή τυχερή, που δεν σε έχει χτυπήσει πολύ άσχημα η νόσος. Πραγματικά σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και καλύτερα.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι για όλους. Πιο ψηλά σε αυτό το thread ο swt έχει αναρτήσει την άποψη του Βρετανικού οργανισμού NICE σχετικά με την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων της ΣΚΠ που συνταγογραφούν εδώ και πολλά χρόνια οι νευρολόγοι. Δυστυχώς, είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΜΠΟΝΙ

ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΟΚ?
 #29063  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:36 pm
sou έγραψε:Δηλαδή το να απαντάς ερωτήσεις σε μια συζήτηση το θεωρείς τσακωμό; Επιχειρήματα; Μελέτες;

Με βλέπεις ενοχλημένο για κάτι; Απλές ερωτήσεις έκανα...
ΝΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟ
Κ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ :roll:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
 #29065  από swt
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:42 pm
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι η γη είναι επίπεδη. Και μη μου πείτε τίποτε διαφορετικό γιατί δεν μπορώ να τσακώνομαι μαζί σας.
 #29066  από Neutralis
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:43 pm
Ίσως η Ντίνα δεν κατάλαβε ότι οι ερωτήσεις ήταν πραγματικές και όχι ρητορικές.

Αλήθεια όμως Ντίνα, μας ενδιαφέρει όλους να μάθουμε από πού ξέρεις πως το 70% των ασθενών με σκλήρυνση είναι σε καλή κατάσταση, ποιός το μέτρησε, με ποιά μέθοδο και σε ποιά χώρα, γιατί είναι πολύ αισιόδοξο όπως το έγραψες και φοβάμαι πως δεν έχει αντίκρυσμα στην πραγματικότητα.

Ειλικρινά ρωτάω, πώς το ξέρουμε αυτό το νούμερο; Ενημέρωσέ μας, αν μπορείς, γιατί ταυτόχρονα ισχύει ότι το 100% των ασθενών με σκλήρυνση την Ελλάδα που έκαναν εξέταση ΧΕΝΦΑ βγήκαν θετικοί. Διαβάζοντας από τη μια το δικό σου νούμερο, από την άλλη το 100%, κάποιο νέο μέλος μπορεί να συγχυστεί. Και δεν πρέπει να διαχέουμε λάθος πληροφορίες.
 #29068  από kate2002
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:45 pm
αααα, μην αρχισουμε παλι τα... διαδικτυακα δαγκωματα!
και παει και τσαμπα όλη η δουλεια του admin ....

άσχετο, να πω κι εγω τα...δικα μου.
σημερα πηγα τετ-α-τετ στον ενα (που ενδιαφερθηκε) ακτινολογο εδω και μιλησαμε.
δεν μπορει να το κανει, δεν αισθανεται ετοιμος να ...πρωτοπορισει στην πολη μας.
και καποια άλλα πραγματα που ειπε, με κεντρικη ιδεα το οτι ναι, ενδιαφερεται, το ψαχνει, αλλα ακόμη ειναι πολυ νωρις. μου ειπε και οτι στην πατρα ειναι ενας που πηγε και ιταλια και αυτος το εχει κανει στην ελλαδα, μάλλον για την περιπτωση σου σταυρο ελεγε.
ψιλοαπογοητευτηκα.
 #29069  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:46 pm
Neutralis έγραψε:Ίσως η Ντίνα δεν κατάλαβε ότι οι ερωτήσεις ήταν πραγματικές και όχι ρητορικές.

Αλήθεια όμως Ντίνα, μας ενδιαφέρει όλους να μάθουμε από πού ξέρεις πως το 70% των ασθενών με σκλήρυνση είναι σε καλή κατάσταση, ποιός το μέτρησε, με ποιά μέθοδο και σε ποιά χώρα, γιατί είναι πολύ αισιόδοξο όπως το έγραψες και φοβάμαι πως δεν έχει αντίκρυσμα στην πραγματικότητα.

Ειλικρινά ρωτάω, πώς το ξέρουμε αυτό το νούμερο; Ενημέρωσέ μας, αν μπορείς, γιατί ταυτόχρονα ισχύει ότι το 100% των ασθενών με σκλήρυνση την Ελλάδα που έκαναν εξέταση ΧΕΝΦΑ βγήκαν θετικοί. Διαβάζοντας από τη μια το δικό σου νούμερο, από την άλλη το 100%, κάποιο νέο μέλος μπορεί να συγχυστεί. Και δεν πρέπει να διαχέουμε λάθος πληροφορίες.
ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ :P
 #29071  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:49 pm
sou έγραψε:Οκ, Ντίνα, με κάλυψες... Ας τη λήξουμε εδώ αυτή την πλούσια συζήτηση.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ Κ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ
 #29073  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:51 pm
swt έγραψε:Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι η γη είναι επίπεδη. Και μη μου πείτε τίποτε διαφορετικό γιατί δεν μπορώ να τσακώνομαι μαζί σας.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ?
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 82