Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!
μας ψάχνετε?μας ψάχνετε?
συνταρακτικά νέα?λοιπόν ξεκινάω...τελείωσα και τις λύσεις των ασκήσεων της εργασίας!!!
αυτό ήταν το πρώτο...το δεύτερο είναι,ότι έκανα μια "ζαβολιά"
βρήκα σε ένα βοήθημα του γιού μου,το διάβαζα προσπαθώντας να καταλάβω μια άσκηση,τις λύσεις δύο ασκήσεων

χαρά που έκανα!!!!οπότε τις αντέγραψα και όλα μια χαρά!!!
ήταν από αυτά τα σιχαμένα τα ολοκληρώματα...οπότε είμαι ευτυχής που μπορώ να σας πω ότι επιτέλους ...ολοκλήρωσα!!!!!
αύριο λέω να κάτσω να τις καθαρογράψω όλες,τώρα βαριέμαι...μπούχτισα πια !!!
πολύ κρύο παιδιά σήμερα!!!το έχετε καταλάβει και εσείς!!!
bistonina τώρα τι να σου πω πως ξυπνάω το πρωί...με τα χίλια ζόρια!!!βέβαια είναι και συνήθεια!
την Κυριακή ας πούμε θα ήθελα να κοιμηθώ παραπάνω αλλά δεν μπορώ...αυτό όμως που με σώνει είναι ότι κοιμάμαι το μεσημέρι!
και τώρα καλά είναι...όταν ήταν τα παιδιά μικρά και έπρεπε να σηκωθώ πρωί, να τα ετοιμάσω ,να πάω την κόρη μου σχολείο,τον γιο μου παιδικό σταθμό,εγώ στην δουλειά,το μεσημέρι να τα πάρω ,να πάμε σπίτι,να τα ταίσω ,να πάνε αγγλικά,γαλλικά ,κολυμβητήριο,γυμναστική,να διαβάσουν...όσο τα θυμάμαι απορώ πως τα έκανα!!και να έχεις και τις δουλειές του σπιτιού...άστα καλύτερα...
η βίκυ είναι στην Μακεδονία...έτσι είχε γράψει...για αυτό σου είπε ότι είστε κοντά!!!
Κατερίνα δεν το είδα αυτό που λες για τα βλαστοκύτταρα από τα δόντια!!και αν δεν έχει κάποιος δόντια?και φοράει μασέλα?δεν κάνει θεραπεία???
λοιπόν ετοιμάστε τα ποτά...ξέρετε...ετοιμάστε και τι θα ακούσουμε σήμερα και τα λέμε....
καλά δεν βάλαμε πολύ ωραία τραγούδια χτες?
αααα και κάτι άλλο να σας πω !!!μόλις βλέπω στο κρατικό κανάλι ότι έγινε η έναρξη του καρναβαλιού της Πάτρας!!!αυτό σημαίνει ότι άρχισε το τριώδιο ή είναι νωρίς ακόμα?
τι θα κάνετε της Απόκριες?που θα διασκεδάσετε?
και το τρίτο συνταρακτικό νέο!!!!βρήκα τι χρώμα θα βάψω τα μαλλιά μου
θα "πετάξω "και μερικές ανταύγιες σε ένα λουλακί και ένα βαθύ μωβ,και έτσι και θα αλλάξω και trikolore θα είμαι πάλι