Σούλα και Κατερίνα, περαστικά σας!!
Έλενα, πολύ πιο ωραίο το παλιό άβαταρ και η παλιά υπογραφή!!
Όσον αφορά το paintball...
Μπορείτε να πάτε 4 άτομα και αν δεχτεί κάποια άλλη ομάδα να ενωθείτε και να παίξετε μαζί τους!!
Αλλά δεν έχει πλάκα να παίζεις με αγνώστους!!
Εμείς τελικά λόγω οικονομικών δυσκολιών θα το αφήσουμε για την άλλη Κυριακή!! Δεν ξέρω βέβαια, αρχίζει και η εξεταστική κατά τα τέλη του Γενάρη και δεν έχω πάρει ακόμα τα βιβλία!!
Ούτε την ύλη φυσικά...
Τις προάλλες που τακτοποίησα το γραφείο μου, τι συγκίνηση κι αυτή... Βρήκα σκονάκια άκοπα!! Είχα κάνει σμικρύνσεις και με είχε πάρει ο ύπνος και δεν τα έκοψα ποτέ!! Το μάθημα βέβαια το είχα περάσει (πάλι με λίγη αντιγραφή) και έτσι τα πέταξα!!
Ας επιστρέψω στο θέμα paintball για να γράψω και τις λοιπές λεπτομέρειες που μου είπαν χθες!!
Οι κανόνες του παιχνιδιού, οφείλω να ομολογήσω με ξενέρωσαν λίγο!! Τρως μια σφαίρα και βγαίνεις εκτός παιχνιδιού; Μα και στον κανονικό πόλεμο, με μία σφαίρα πεθαίνει ο στρατιώτης; Έλεος δηλαδή... Πάλι καλά όμως, γιατί πρέπει να πονάει αρκετά η σφαίρα!!
Μου έδειξε χθες μια μελανιά το παιδί που παίζει συχνά, τον είχαν πετύχει ξυστά στο χέρι (φορούσε και γάντια) και είχε γίνει ολόκληρη κοκκινίλα στο σημείο!!
Σαν τις μελανιές της ρεμπίφ ένα πράγμα!!
Τελοσπάντων, 2 τρόποι παιχνιδιού υπάρχουν, έχεις και διαιτητή!! Ή παίζουν οι 2 ομάδες μέχρι να "φάει" η μία την άλλη ή μέχρι να κλέψει η μία τη σημαία της άλλης και να την πάει στη βάση της!!
Περιλαίμια λέει δεν δίνουν πουθενά!! Οπότε κασκόλ και 2 μάλιστα!! Γιατί άμα τη φας στο λαιμό, πρέπει να πονάει υποθέτω!!
Στο δε κεφάλι φοράς ειδική μάσκα, η οποία πρέπει να καλύπτει μόνο το μπροστινό μέρος, το πρόσωπο δηλαδή, αν κατάλαβα καλά!! Το κεφάλι από την πίσω μεριά του μένει ακάλυπτο!! Πρέπει να βρω πως θα οχυρώσω και το κεφάλι, είναι που είναι πυροβολημένο, ας μην πυροβοληθεί περαιτέρω!!
Μάλλον θα φορέσω κράνος μηχανής!!
Πλάκα θα έχει να πάω έτσι η λωλή!!
Αυτά εν ολίγοις...
Ψιλοξενέρωσα λίγο με τους κανόνες βέβαια!! Εγώ θέλω να πυροβολάω ασταμάτητα όποιον και όποια θέλω!!
Ακόμα και τους συμπαίκτες μου!!
Έχω να φάω σφαίρες πάντως, πολλοί μου είπαν ότι θέλουν πολύ να με πυροβολήσουν!! Εμένα που δεν έχω βλάψει ποτέ ούτε ένα μυρμηγκάκι!! Μα πως θα μπορέσουν, με τι καρδιά θα με πυροβολήσουν;
Θα τους δείξω εγώ!!
Θα ντυθώ δέντρο και θα τους πυροβολάω και δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε!!
Τελοσπάντων!! Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες και χρόνια πολλά στους "Ιωάννηδες"-"Ιωάννες"!!
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!