• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14427  από βικυ
 Τετ Ιαν 06, 2010 10:07 am
Καλημερα!
Κατερινα ωραιο το νεο με το ματι! Χαιρομαι!
Με τους σκορπιους τι γινεται? Ξερει κανεις?
Ο Βιστονας λεει ειναι μαστορας στις πιτες? Να μας φτιαξει μια να το διαπιστωσουμε!
Παιδια πατσα τρωω μονο μοσχαροκεφαλη οχι στομαχια και ποδια!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Τι αλλο?Αυτα!!!!
 #14428  από mary_d_ath
 Τετ Ιαν 06, 2010 11:28 am
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Κατερίνα, περαστικά για το μάτι!!
Τι άλλο να γράψω;
Έλενα έχεις τέτοιες διασυνδέσεις και δε το λες νωρίτερα; Ο Ρέμος είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές, αλλά ποτέ δεν έχω καταφέρει να του πάρω αυτόγραφο!!
Τον έχω δει μόνο 3 φορές, όταν ήταν με τον νανουριστή τον Χατζηγιάννη και 2 φορές όταν ήταν με τη Μαρινέλλα!! (τη 2η φορά είχα πάθει και ώση, από τη συγκίνηση θα ήταν!! :lol: :lol:)
Βέβαια τότε είχα πάει για να δω περισσότερο τη νο1 κυρία του ελληνικού τραγουδιού για να έχω να λέω στα εγγόνια μου "πρόλαβα να ακούσω τη Μαρινέλλα live!!", όσο να 'ναι είναι και κάποιας ηλικίας, ειλικρινά απορώ πως μπορούσε να χορεύει το τραγούδι "να παίζει το τρανζίστορ τ' αμερικάνικα" με τόση τσαχπινιά!! Εγώ νόμιζα ότι θα πάω να δω μια πολύ ηλικιωμένη που θα τραγουδάει σε σκαμπό γιατί θα την πονάνε τα πόδια της!! :lol: :lol:
Αλλά, με διεύψευσε και μπράβο της!! Έτσι θα θελα να είμαι κι εγώ στα 80 μου!! Τόσο "καλοστεκούμενη"!!
Ήταν το πιο ωραίο πρόγραμμα που έχω παρακολουθήσει ποτέ!! 2ο βάζω το Μητροπάνο, 3ο τον Καρρά!! Τον Τερζή γμτ δεν τον έχω ακούσει ακόμα!! Έτσι όπως τον βλέπω στην τηλεόραση, αν ποτέ τον δω μπροστά μου-μη γελάσετε- παντού το έχω πει και όλοι με έχουν κοροϊδέψει!! Δε φαίνεται να έχει πολύ αφράτα μαγουλάκια; Θα θελα πολύ να του τα τραβήξω!! :lol: :lol:
Γι' αυτό και δεν έχω πάει ποτέ να τον δω, γιατί αν το δω θα πάω πάνω στην πίστα εκεί που τραγουδάει και θα με περάσουν οι bodyguards για τρομοκράτισσα!! :lol: :lol:
Τελοσπάντων...
Την Κυριακη θα πάω για paintball!!! :D :D :D
Βέβαια, είναι ακριβό χόμπι το άτιμο... Για να απολαύσεις παιχνίδι θέλει γύρω στα 50 ευρώ μου είπε ένα παιδί που παίζει συχνά, εγώ τα είχα υπολογίσει γύρω στα 31 ευρώ το άτομο, τώρα που θα πω σε όλους να υπολογίζουν 50, θα τους μοιράζω και χάπια για την καρδιά για να μην πάθουν έμφραγμα!! Τους θέλω ζωντανούς όλους για να τους πυροβολώ στο paintball!! :lol: :lol:
Έχω σκεφτεί και πόσες σφαίρες θα ρίξω στον καθένα!! (βασικά θέλω να αδειάσω όλες τις σφαίρες σε ένα και μόνο άτομο :twisted: , αλλά οι άλλοι θα μείνουν παραπονεμένοι; Δεν είναι δίκαιο!! :lol: )
Μόνο που το σκέφτομαι γελάω!! :lol:
Γμτ... Πάλι τραμπαλίζεται η οθόνη!! Οπότε, δε γράφω τίποτα άλλο...
Καλημέρα και πάλι!! Τελευταία μέρα διακοπών γμτ... Αύριο ανοίγουν οι σχολές κανονικά, αλλά αν οι καθηγητές/ριες
είναι μλκς και δεν εμφανιστούν, τότε θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!! Γιατί δεν ειδοποιούν κιόλας, πας πρωι-πρωι και εκεί που περιμένεις βλέπεις ότι ξαφνικά πέρασε μισή ώρα, άρα δεν θα έρθει!! Περιμένεις και λίγο ακόμα, εφόσον περιμένουν πολλοί στο αμφιθέατρο και φεύγει 1 ώρα, 1 ώρα χαμένη!!
Ας μη συγχυστώ άλλο...
Καλό μεσημέρι σε όλους/όλες!!
 #14430  από elena
 Τετ Ιαν 06, 2010 12:55 pm
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!!!
τι κάνετε ?είστε όλοι καλά?

αααααχ!!!παιδιά οι πίτες είναι η αδυναμία μου!!!και σήμερα θα φτιάξει η μητέρα μου σπανακόπιτα :D ούτε και εγώ ξέρω να ανοίγω φύλλο....εκεί είναι το πρόβλημα!βέβαια η μητέρα μου φωνάζει συνέχεια...-έλα να σε μάθω ...αλλά εγώ την βαριέμαι την διαδικασία! :D

Mary_d_ath είδες που έχω τα μέσα?φέτος η φίλη μου δεν τραγουδάει κάπου...αλλά στο σχήμα που λες με Ρέμο και Μαρινέλλα ,που κατέβαιναν από μία σκάλα νομίζω,ήταν και εκείνη εκεί!!!
και μου έλεγε για την Μαρινέλλα ότι ήταν στις πρόβες "σκυλί"ακούραστη!και πάντα πήγαινε με ταπεράκι από το σπίτι για να μην τρώει ότι και ότι και παχύνει!το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ξέχναγε τα λόγια από τα τραγούδια της και χρειαζόταν να έχει ακουστικό στο αυτί για να της θυμίζουν τον επόμενο στίχο....φυσιολογικό για την ηλικία της!!!και όσο για τον Τερζή είναι γλυκύτατος άνθρωπος...όταν τραγουδάει στην Αθήνα ,μένει στην γειτονιά μου!έχει σπίτι δικό του!

Κατερίνα άντε σιδερένια!!!μεγειά το καινούριο ματάκι!

για σκορπιούς δεν ξέρω βίκυ...δεν άκουσα κάτι!

σήμερα γιορτάζει και ο Φώτης!ανοίξτε κάποιος θέμα να πούμε τα Χρόνια πολλά!θα το έκανα εγώ αλλά σκέφτομαι να μην πεταχτώ πάλι σαν την ....... :D :D :D

Mary_d_ath πανάκριβο το paint ball!!!δηλαδή εμείς 4 άτομα θέλουμε 200ευρώ!!!
και για πόση ώρα?που ακριβώς είναι?γράψε λεπτομέρειες....

άκου ερώτηση !!!τι δώσαμε στον aorato!!!τίποτα!!!!
απλώς θα τελείωσε το καύσιμο και έμεινε από μπαταρίες!!!η καημένη η βίκυ που περιμένει ακόμα το σαλονάκι με το τραπεζάκι?τι να πει?

τον Γεώργιο τον είδατε καθόλου?τι έπαθε και εξαφανίστηκε?μπας και κόλησε γρίππη από τον μικρό?

Αλέξανδρε ακόμα δεν διάβασες?πόσο θα περιμένουμε?τελικά τι δώρο πήρατε της μικρής?

αυτά προς το παρόν....

bistonina γράψε καμμιά περίεργη συνταγή να μαγειρέψουν ....οι άντρες μας :D :D ευτυχώς που έχουμε και αυτούς και μαγειρεύουν!!!
να σας πω να γελάσετε(μπορεί να το έχω ξαναγράψει)όταν ήμουν μικρή, η μητέρα μου,μου έπαιρνε κάθε καλοκαίρι και ένα κέντημα...για να μην κάθομαι!εμένα όμως δεν μου άρεσε.....
εγώ να διαβάζω ήθελα!έδινα λοιπόν στον αδερφό μου και κένταγε και εγώ διάβαζα τα βιβλία του αδερφού μου ,που ήταν 5 χρόνια μεγαλύτερος!!!!πολύ γέλιο!!!! :D :D :D :D :D αυτός βαριόταν το διάβασμα ,οπότε αλλάζαμε δραστηριότητες...... :D :D :D

άντε πολυλογία με έπιασε....φιλιά σε όλους!!!!
 #14431  από SS-SOFI
 Τετ Ιαν 06, 2010 1:25 pm
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους.... ;)
ΗΠΙΑΤΕ ΑΓΙΑΣΜΟ? ΑΓΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ?
ΕΛΕΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΝΑ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΤΕΣ(ΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ)
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ...ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ...
9 30 ΣΧΟΛΑΣΕ...
ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ...
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ?????????
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :!: :!: :!: :!:
 #14435  από mary_d_ath
 Τετ Ιαν 06, 2010 2:07 pm
Είχα βρει την εξής πίστα για paintball: http://www.paintball.com.gr/forum.html και έτσι είχα υπολογίσει ότι τα έξοδα θα ήταν 25 ευρώ ο βασικός εξοπλισμός και 6 ευρώ η ενοικίαση στολής και 4 ώρες παιχνίδι!! Καλά είναι, πίστευα!! Και υπολόγισε και βενζίνη 1/4 του ρεζερβουάρ περίπου (εγώ τόσο χαλάω ως νέα οδηγός, εσείς μπορεί να χαλάσετε πιο λίγη :P ); Και ξέρω και το δρόμο από την παλιά εθνική οδό οπότε γλυτώναμε και τα διόδια!! :lol: :lol:
Αλλά... Επικοινώνησα με ένα φίλο-"κομάντο" που παίζει καιρό μήπως θέλει να έρθει να μας δείξει!! Οπότε, μου μίλησε για την πιο καλή πίστα που είναι στη Βαρυμπόμπη, δεν ξέρω που ακριβώς, έχω πάει Βαρυμπόμπη- αλλά δεν έχω προσέξει κάτι...
Και κανονίζω για εκεί τώρα, αλλά επειδή δεν ξέρω τίποτα ακόμα, θα σας γράψω λεπτομέρειες μόλις κανονίσουμε και παίξουμε, για να ξέρω με ακρίβεια πως είναι τα πράγματα!! :lol: :lol:
Πάντως 4 άτομα είστε πολύ λίγοι!! Από 10+ και πάλι λίγοι θα είστε!! Θα χωριστείτε σε 2 ομάδες των 5 ατόμων, όλο τα ίδια 5 άτομα να πυροβολάς-στο τέλος βαριέσαι!! :lol: :lol:
Και δεν είναι μόνο αυτά τα έξοδα, 4 ώρες, μετά έναν καφέ στην εξοχή δεν θα το πιεις; Και βάλε και φαγητό, γιατί εκεί έχει κάτι πολύ ωραίες ταβερνούλες, μονοήμερη που κοστίζει μια περιουσία σχεδόν!! Και υπολόγισε και τις αλοιφές μετά για να ανακουφίσεις τις μελανιές από τις μπογιόσφαιρες!! :lol: :lol: (γιατί πονάνε οι ρουφιάνες, έτσι μου έχουν πει!! Έχω σχέδιο ωστόσο, θα φορέσω στολή παραλλαγής πάνω από τα ρούχα μου για να βρίσκει μπόλικο ύφασμα η σφαίρα μέχρι να σκάσει και να μην πονάω σχεδόν καθόλου!! :lol: :lol: )
Αυτά... Πάω να ετοιμαστώ σιγά-σιγά για τη δουλειά!!
Χρόνια πολλά στο Φώτη!!
Καλή ξεκούραση στους υπολοίπους!!
Καλό απόγευμα!!
 #14441  από Κατερίνα
 Τετ Ιαν 06, 2010 6:00 pm
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!!!
Μια χαρά σας βλέπω και σήμερα μπράβο!!!!!
Βουτήξατε για τον σταυρό ή κοιμόσασταν σαν και μένα? :D
:lol: :lol: θυμήθηκα τη Βουγιουκλάκη τώρα στη "Μανταλενα" !!!!

Σήμερα είναι παραμονή Χριστουγεννων για τους Παλαιοημερολογίτες και έχουμε μία στη γειτονιά, που κάθε χρόνο έρχονται και της λένε τα κάλαντα μια παρέα απο καμια δεκαριά πενηντάρηδες και εξηντάρηδες,με φλογερίτσες και αρμονιάκια!!!!!Ήρθαν και σήμερα στις 9 το πρωί και τα λένε και δυνατά οι άτιμοι!!!!Αφήστε...ήταν ένα δράμα!!! :D Είπα κι εγώ να κοιμηθώ λίγο παραπάνω...

Τσάμπα η χαρά μου για το μάτι παιδιά...Πάλι σήμερα δεν βλέπω καλά!!!! :roll:

sofi εμένα μπήκε η μητέρα μου το πρωί στο δωμάτιο και με έκανε μούσκεμα στον αγιασμό,τι να κάνει η δόλια η μάνα,παλεύει για να αποκτήσει λίγο μυαλό το παιδί της!!! :lol:

Βρε βικυ μου δεν σου μυρίζει ο πατσάς?Εγώ δεν μπορώ να τον πλησιάσω καν...Μόνο στην ιδέα απο τι φτάχνεται μου έρχεται κάτι!!!Εμένα με λένε κανίβαλο,επειδή τρώω τα οστρακοειδή (πρέπει να τα φας ζωντανά,γιατί αλλιώς παθαίνεις δηλητηρίαση) :D

mary_d_ath πριν δυο χρόνια πήγαν κάτι φίλοι μου για paintball και γύρισαν με μελανιές και αχ και βαχ...Βάλε και κάτι ακόμα απο μέσα για καλό και για κακό!!! :D

elena αφού του έφερες καύσιμα,κάτι άλλο συμβαίνει σου λέω...Μήπως έφυγες εσύ και μετά αυτός ξαναγύρισε να πιεί κι άλλο με τον BISTONA?
aorate πιες πολύ νερό να συνέλθεις!!!!!!!! :D

Τι άλλο να γράψω :roll: δεν ξέρω...Θα περιμένω κι εσάς!!!
φιλιά πολλά!!!!
 #14445  από βικυ
 Τετ Ιαν 06, 2010 8:23 pm
Καλησπερα!
Ο πατσας μοσχαροκεφαλη δεν μυριζει ασχημα Κατερινα!Κρεατακι ειναι!Με το ματι τι θα κανεις?Αυριο δεν πας στο γιατρο?Θυμαμαι καλα?
Ασε βρε elena!Πριν τα Χριστουγεννα ζητησα σαλονι με σετ τραπεζακι!Σημερα ειναι Θεοφανεια και ο aoratos τιποτα!Τι να πω!Θα περιμενω τα επομενα Χριστουγεννα! :cry: :cry: :cry:
Mary καλο παιχνιδι!Βαρα στο ψαχνο!
Sofi ενταξει με τους αγιασμους!Ειμαστε οκ!
Τα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!1
 #14447  από Κατερίνα
 Τετ Ιαν 06, 2010 8:27 pm
Ναι αύριο είναι να πάω Βίκυ μου!!!!Εχω την ιδέα οτι όλα τα κάνει η αγωγή,πριν ξεκινήσω μια χαρά ήμουν!!!!Είχα ξεχάσει τι είχα...Να δω τι θα μου πει!!!!
φιλάκια πολλά!!!!
 #14448  από βικυ
 Τετ Ιαν 06, 2010 8:28 pm
Ευχομαι ολα καλα!Που θα ειναι καλα!
Τι ωρα πας? Περιμενουμε νεα!
 #14449  από SS-SOFI
 Τετ Ιαν 06, 2010 8:34 pm
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ
ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΗ ΕΕΕ?
ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...SUPER!!!!!
EIMAI KAI ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΗ...ΠΡΩΤΗ!!
ΠΑΤΣΑ ΕΤΡΩΓΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ...
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΜΥΡΙΣΕΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ.. ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ...
χε..χε...χε..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 1
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 2901