• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14204  από elena
 Παρ Ιαν 01, 2010 3:39 pm
Καλή χρονιά και καλό μήνα!!!πάντα να είσαι είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!ότι επιθυμείτε ,όπως και τους στόχους που έχετε βάλει στην ζωή σας,εύχομαι αυτή την χρονιά να τους υλοποιήσετε!!!

φιλιά πολλά σε όλους!!!
elena trikolore :D
 #14209  από βικυ
 Παρ Ιαν 01, 2010 4:09 pm
Ευτυχισμενο το 2010 σε ολους παιδια!
 #14211  από aoratos
 Παρ Ιαν 01, 2010 4:23 pm
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Υγεία προς το καλύτερο και εύχομαι να πούμε φέτος ένα μεγάλο ΖΗΤΩ στην επιστήμη για ευνόητους λόγους.
Θα ήθελα να ευχόμουν και να έγραφα λίγα λόγια σε καθέναν ξεχωριστά αλλά φοβάμαι μην ξεχάσω κάποιον.
Χρόνια πολλά σε καθέναν ξεχωριστά λοιπόν. Να είστε καλά με υγεία, αγάπη, πολύ αγάπη και χαρά όλο τον χρόνο αλλά και πάντα.

Χαίρομαι που είμαι μαζί σας και μέλος αυτής της κοινότητας, μου έχετε δώσει πάρα πολλά όλον αυτό τον καιρό.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπόν και ας ρίξουμε και ένα τραγουδάκι... για πολλά χαμόγελα...

[youtube]cCDG7y30Rfs[/youtube]
 #14229  από tula
 Παρ Ιαν 01, 2010 7:49 pm
καλη χρονια να εχουμε!!! χρονια πολλα!! σε ολους :P :P :P
 #14241  από elena
 Παρ Ιαν 01, 2010 11:32 pm
Καλησπέρα σας!!!τι κάνετε?που είστε όλοι?
ξέρω....ξέρω....τελείωσε το φαγοπότι και έχετε πάει για ύπνο!!!! :D :D
Hellooooooooo!!!!!μπα δεν είναι κανείς.....τι κρίμα!!!

πως τα περάσατε σήμερα?πήγατε πουθενά? :D
 #14243  από BISTONAS
 Παρ Ιαν 01, 2010 11:50 pm
καλησπερα σε ολους. καλη χρονια να εχετε με υγεια απο την οικογενεια BISTONON. οτι δε σας εφερε το 2009 που εφυγε να τα εχει μαζι του το 2010 που ηρθε. να ειμαστε εδω να τα μοιραζομαστε. :D :D :D

σημερα ειχαμε τραπεζι στις οικογενειες μας στο σπιτι μας. περασαμε πολυ ωραια οικογενιακα. φαγητο, κρασακι και γλυκακι απο τα χερια του Bistona οπως και το φαγητο βεβαια. και σημερα ηταν η μερα του, τα πετυχε ολα τελεια :!: :!: αντε να τελειωσουν οι γιορτες να ξαναμπουμε στους ρυθμους μας γιατι το παρακαναμε αυτες τις μερες. καληνυχτα σε ολους. ;) ;) ;)
 #14247  από mary_d_ath
 Σάβ Ιαν 02, 2010 12:58 am
Καλή χρονιά σε όλους/όλες!!
Τελικά δεν έφτιαξα βασιλόπιτα (έκανα άλλες δουλειές όμως-ξεχώρισα τι θα πετάξω και τι θα κρατήσω για να "ξαλαφρώσει" το σπίτι)!! Καλά μπήκε η χρονιά θαρρώ, κέρδισα στα χαρτιά πάντως!! :lol: :lol:
Όσον αφορά το αλκοόλ, δεν κατανάλωσα και πολύ χθες (ήθελα να έχω μυαλό να κάνω πράξεις στο blackjack, συν του ότι είπα θα "σοβαρευτώ" και λέω να το επιχειρήσω σοβαρά!! :lol: )
Anyway, πάω για νάνι τώρα!!
Καληνύχτα σε όλες εμάς τις πανέξυπνες, πανέμορφες, πολυτάλαντες υπάρξεις!! Να μας χαίρονται!! :lol: :lol:
 #14260  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Ιαν 02, 2010 4:00 pm
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :D ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΑΛΑ :D

Ότι επιθυμεί ο καθένας από το 2010 να του το φέρει πάραυτα :lol: :lol: :lol: και σε όλους εμάς να φέρει κυρίως αυτό που επιθυμούμε πάνω απ' όλα ;) Μας έχουν πει πολλά για το 2010, κυρίως άσχημα :mrgreen: , αλλά αν η ιατρική κάνει το μικρό της θαύμα... θα τα ξεχάσουμε όλα τ' άλλα, ε;

Καλή συνέχεια και στον καθένα ξεχωριστά μια μεγάλη αγκαλιά, ένα φιλί κι ευχές ατελείωτες :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 2901