Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Επιτέλους έμεινε μόνο 1 μέρα σχεδόν για να φύγει ο κ*λ*χρόνος!!
Να φύγει και να μην ξαναρθει ποτέ!!
Και τελευταία μέρα στη δουλειά για φέτος, βαριέμαι λίγο σήμερα... Ήπια χθες κάτι βότκες, απαπαπα... Συρρικνώθηκε ο εγκέφαλος!!
Από το νέο έτος δεν θα ξαναπιώ ποτέ!! Μόνο νερό!!
Έγραψα και γράμμα στον Άγιο Βασίλη, μία κόλα Α4, είχα οίστρο!!
Τι άλλο έκανα; Δεν θυμάμαι, χθες ήταν επεισοδιακή μέρα-νύχτα, αλλά έπαθα αμνησία!! (μήπως είναι το σύνδρομο Kirsakof που το παθαίνουν οι χρόνια αλκοολικοί; Αρχίζω ν' ανησυχώ... Βασικά κάπου τον "ξέχασα" τον εγκέφαλό μου, δεν μπορώ να θυμηθώ που όμως!!

)
Τελοσπάντων, πάω να "συνέλθω", θα χώσω το κεφάλι μου στην κατάψυξη νομίζω!! Και δεν έχω και μεγάλη κατάψυξη γμτ...
Λοιπόν, ας ευχηθώ γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ!!
Εύχομαι το νέο έτος να μας φέρει άπειρα τσουβάλια με "δώρα", σωματική και ψυχική υγεία-γαλήνη, ευστροφία, επινοητικότητα, εποικοδομητικότητα, σοφία, ειρήνη, ευτυχία, δύναμη, τι άλλο να ευχηθώ!! Να έχουμε τα πάντα και να βρεθεί και η θεραπεία και να "καταργήσουμε" το φόρουμ, αλλά να μην ξεχάσουμε ποτέ την εμπειρία μας γιατί αυτή μας "μεταμόρφωσε" σε αυτό που είμαστε τώρα (πανέξυπνοι, πανέμορφοι, πολυτάλαντοι, είμαστε απ'όλα!! φτου μας, φτου μας!!

)
Λοιπόν, φεύγω τώρα!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!! Θα ξαναμπώ του χρόνου!! Διασκεδάστε, φάτε, πιείτε και γελάστε!! Μετά θα κάνουμε όλοι μαζί δίαιτα (μάλλον τη δίαιτα της πάπιας....

)
[youtube]uuBhPnt6Zqg[/youtube]
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!