• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #28741  από κωστας
 Δευ Μάιος 31, 2010 1:58 pm
ρε παιδια και κανενα τσιγαρακι να κανεις δε χαλασε ο κοσμος!εγω τα τελευταια 3 χρονια κανω 2 την ημερα και χαλαρωνω τελειως και τα απολαμβανω!
 #28744  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 31, 2010 2:58 pm
κωστας έγραψε:ρε παιδια και κανενα τσιγαρακι να κανεις δε χαλασε ο κοσμος!εγω τα τελευταια 3 χρονια κανω 2 την ημερα και χαλαρωνω τελειως και τα απολαμβανω!
αν κ εγω δεν καπνιζω πιστευω πως τιποτα οταν το κανουμε με καποιο οριο δεν κανει κακο
 #28765  από nick1981
 Δευ Μάιος 31, 2010 6:59 pm
μολις μιλησα με γιατρο νευρολογο επικουρο καθηγητη του καποδιστριακου.
πριν ενα μηνα πηγε Καναδα σε ενα συνεδριο κ μιλησαν για τη χενφα.
η ερευνα ξεκινησε πριν 3 χρονια κ θα ολοκληρωθει σε 1-2 χρονια.συμμετεχουν 1700 ασθενεις απο Ιταλια κ Καναδα.
Μου ειπε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το ανοσοποιητικο να ενεργοποιειται λογω της αυξημ.συγκεντρωσης σιδηρου στον εγκεφαλο.παντως ενω οι πρωτες ερευνες που ειχαν γινει σε μικρο αριθμο ασθενων εδειξαν θετικα πραγματα, τα πρωτα αποτελεσματα απο την ερευνα των 1700 ασθενων ηταν λιγο ''χλωμα''.
καλο απογευμα
 #28766  από litsa
 Δευ Μάιος 31, 2010 7:08 pm
eyxaristoume για την ενημέρωση...

ευχομαι μόνο το καλυτερο.... :D
 #28795  από Στάθης
 Τρί Ιουν 01, 2010 12:44 am
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΝΑΔΑ & ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ 1700 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ !!!!! ΨΕΜΑΤΑ ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΘΗΣΗ CCSVI ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ....

ΥΓ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ υπαρχουν ΣΗΜΕΡΑ. Είναι διαθέσιμα από χιλιάδες ασθενεις που εχουν κανει την επεμβαση σε ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΟΥΒΕΙΤ, ΙΝΔΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ...

ΥΓ2. Οι περισσοτεροι νευρολογοι του βελινικους ΤΟΥ σπονσοραρονται απο φαρμακευτικες. Μην περιμενεις να ακουσεις κατι θετικο για την ΧΕΝΦΑ από το στόμα του
 #28810  από κωστας
 Τρί Ιουν 01, 2010 11:19 am
ρε δεν παν να λενε οτι θελουν ολοι μας αργα η γρηγορα θα απαλαγουμε απο τις στενωσεις να χασουμε τιποτα δεν εχουμε εφοσον η μεθοδο ειναι ασφαλη μονο να κερδισουμε εχουμε ισως και να σωθουμε!
 #28828  από swt
 Τρί Ιουν 01, 2010 12:50 pm
Τα 1700 άτομα αφορούν προφανώς τη μελέτη του BNAC (Buffalo Neuroimaging Analysis Center). Τα άτομα αυτά είναι κατά κύριο λόγο από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η μελέτη αυτή ξεκίνησε μόλις πέρυσι και τα πρώτα αποτελέσματά της (βασισμένα στα πρώτα 500 άτομα) δόθηκαν στη δημοσιότητα τέλη Φεβρουαρίου, αν θυμάμαι καλά.
Τα αναλυτικά στατιστικά δόθηκαν στην 62η συνάντηση της AAN και τα έχω συνοψίσει στον ακόλουθο πίνακα:
Εικόνα
Μπορεί να φαίνονται σε κάποιους «χλωμά» σε σχέση με τα στατιστικά από τις μελέτες του καθ. Ζαμπόνι, όπου είχαμε 100% εντοπισμό ΧΕΝΦΑ στους ασθενείς με ΠΣ και 0% στους υγιείς, ωστόσο επιβεβαιώνουν τη συσχέτιση της ΧΕΝΦΑ με την ΠΣ και μάλιστα η συσχέτιση αυτή είναι ισχυρότερη για ασθενείς με επιδεινούμενες μορφές της νόσου.
Έχουν αναφερθεί αρκετές εξηγήσεις για τη διαφορά που παρουσιάζουν τα στατιστικά του BNAC από άλλες ομάδες ερευνητών. Για παράδειγμα, ο ίδιος ο Δρ. Ζιβάντινοφ έχει δηλώσει ότι τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν υποδεέστερα από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στην Ιταλία – τώρα πια έχουν καινούργια μηχανήματα. Το ίδιο δήλωσε και για την αρχική εμπειρία των χειριστών των μηχανημάτων.
Αναμένουμε λοιπό τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης για να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

ΥΓ. NMO: Neuromyelitis optica, PP: Primary progressive, PR: Progressive relapsing, RR: Relapsing remitting, SP –R: Secondary progressive – relapsing, SP –nonR: Secondary progressive – non relapsing, HC: Healthy control, CIS: Clinically isolated syndrome, OND: Other neurological diseases
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος swt την Τρί Ιουν 01, 2010 6:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #28843  από nick1981
 Τρί Ιουν 01, 2010 4:54 pm
aγαπητε Σταθη,
ο γιατρος που μου ειπε αυτα ισα ισα που ηταν πολυ αισιοδοξος κ ειπε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η αιτιοπαθογενεια της πσ να οφειλεται στις στενωσεις. Δεν ειναι κολλημενος.ισα ισα εγω ημουν ο δυσπιστος κ συζητωντας μαζι του προσπαθησα να του εκφρασω τους ενδοιασμους μου.
Αγαπητη Βαλια τα αποτελεσματα τα χαρακτηρισε χλωμα διοτι τα ποσοστα συσχετισης των στενωσεων κ της πσ δεν ηταν τοσο υψηλα οσο στις προκαταρκτικες μελετες του Ζαμπονι. σε 1-με 2 χρονια θα ξερουμε σιγουρα.

κ κατι αλλο.

στον Καναδα ηταν κ ο Καρουσης.ειπε για τα βλαστοκυτταρα.ξερετε τι εγινε??οι υπολοιποι επιστημονες τον εστησαν στον τοιχο.κ του ειπαν στην ουσια οτι λεει μ...κιες.
 #28847  από soulla
 Τρί Ιουν 01, 2010 5:20 pm
εμένα λίγο με ανησύχησε ότι κάπου διάβασα ότι στη ιταλία η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σταματουν οι επεμβάσεις το είδα αυτό είναι αλήθεια ή δεν κατάλαβα κάτι :evil:
και όποιος ξέρει για το τρόπο να βρούμε ραντεβού στην πολωνία ή και βουλγαρία ή και στην γλασκωβη που λένε ότι ιούνιο ξεκινούν και εκεί επεμβάσεις να μου πει please αν δεν θέλει εδώ σε προσωπικό μήνυμα
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 82