• ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΚΠ ..... Εν έτει 2012..

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #91220  από teo78
 Πέμ Ιουν 06, 2013 1:14 pm
Γειά σας ξανά.

Να σας θυμίσω την ιστορία της συζύγου μέχρι τώρα για να κρίνετε και τα αποτελέσματα.

Προ 2 ετών ΣΚΠ διάγνωση χωρίς εκκίνηση θεραπείας μέχρι που καταλάβαμε ότι το μάτι είχε φθάσει να βλέπει αρκετά θολά όχι από μυωπία.
Ξεκινάμε θεραπεία με Κοπαξόνη και μαζί ξεκινούν επεισόδια το ένα πίσω από το άλλο.
Πόδια , χέρια , ούρηση , μάτια , ισορροπία , σκέψη , όλα !!!!
Για 7 μήνες οι ενέσεις ήταν σαν νερό και τα επεισόδια άφησαν ένα τυφλό μάτι , ένα άλλο μάτι με 5/10 , μικρή ακράτεια , και ισορροπία ίσα ίσα για να μην πέφτει συχνά.

Ξεκινάμε gilenya , η κατάσταση σταθεροποιήτε τα επεισόδια σταματούν το ένα μάτι βελτιώνεται ελάχιστα τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν . Το άλλο μάτι τελείως μαύρο όπως έχει.

Μετά απο 3 μήνες ξεκινάμε και με τον κ.Γεωργακόπουλο . Κάνουμε τις εξετάσεις μας δίνει θεραπεία με βιταμίνες ειδικά για εμάς.
9 μήνες μετά είμαστε αυτή την στιγμή και τα αποτελέσματα είναι τα εξής.
Η μικρή ακράτεια έφυγε.
Η έλλειψη ισορροπίας έφυγε (κάνει και χορό πλέον ).
Η κούραση έφυγε , και τα μάτια επανήλθαν πλήρως και τα δύο !!!!!!!
Ειδικά για τα μάτια οι νευρολόγοι μας είπαν ότι ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα επανέλθουν και ότι σώσαμε σώσαμε.

Συνεχίζουμε με βιταμίνες πιο λίγες και αισιοδοξούμε πολύ.

Αυτή είναι η εμπειρία μας μέχρι τώρα.
Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι χωρίς πισωγυρίσματα .
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί σε άλλον ή αν ευθύνεται 100% η θεραπεία βιταμινών (εγώ το πιστεύω) , αλλά θα συνιστούσα την όλη θεραπεία και σε άλλους.

http://health.in.gr/news/various/articl ... 1231250670
Και ένα άρθρο για που βρίσκονται ακόμη οι μελέτες , και επιτέλους αλλάζουν και κατεύθυνση .
 #91222  από βικυ
 Πέμ Ιουν 06, 2013 3:25 pm
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
Μπραβο Μπραβο Μπραβο Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα ειναι τα ομορφα!!!!!!!!!!!!!Καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #91223  από sofia13
 Πέμ Ιουν 06, 2013 3:49 pm
Ta καλύτερα νέα αυτά πού διαβάζουμε ΤΩΡΑ !!!
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Παιδιά μπράβο σας ! Πάντα καλύτερα , πάντα......
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :romance-heartsthree:
( Και δεν είναι πά τυχαίο, ότι όσοι αφήσαμε κλασσικές φαρμακευτικές αγωγές καί ακολουθήσαμε
προσεγμένη διατροφή, βιταμίνες και συμπληρώματα, νιώθουμε και είμαστε αποδεδειγμένα πολύ
καλύτερα !!! )
Θα τα καταφέρουμε μωρέ. Γολγοθά ανεβήκαμε χρόνια τώρα....
Θέλουμε και μπορούμε όσο υπάρχουν αυτοί , οι άλλου τύπου και φιλοσοφίας επιστήμονες......
Υπέροχα νέα παιδιά !!!!
:greetings-waveyellow:
 #91251  από chako
 Πέμ Ιουν 06, 2013 10:38 pm
Δεν μπορείς να φανταστείς teo78 πόσο χάρηκα διαβάζοντας αυτή την ευχάριστη εξέλιξη!!!
Εύχομαι πάντα να πηγαίνει καλύτερα!!!!!!!
Και εγώ με τον Γεωργακόπουλο είδα αποτελέσματα!!
Τώρα δε που επέστρεψα στην δουλειά αισθάνομαι οτι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις (όχι όλες,εντάξει είπαμε...)!!
Σίγουρα δεν είμαι όπως πριν την ΣΚΠ,αλλά πολύ καλύτερα μετά την αγωγή του..
Απλά με στεναχωρεί το γεγονός ότι λόγο κόστους της αγωγής του,πολλοί συμπάσχοντες δεν έχουν την δυνατότητα να νιώσουν καλύτερα...
 #91280  από teo78
 Παρ Ιουν 07, 2013 9:17 am
chako έγραψε:Δεν μπορείς να φανταστείς teo78 πόσο χάρηκα διαβάζοντας αυτή την ευχάριστη εξέλιξη!!!
Εύχομαι πάντα να πηγαίνει καλύτερα!!!!!!!
Και εγώ με τον Γεωργακόπουλο είδα αποτελέσματα!!
Τώρα δε που επέστρεψα στην δουλειά αισθάνομαι οτι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις (όχι όλες,εντάξει είπαμε...)!!
Σίγουρα δεν είμαι όπως πριν την ΣΚΠ,αλλά πολύ καλύτερα μετά την αγωγή του..
Απλά με στεναχωρεί το γεγονός ότι λόγο κόστους της αγωγής του,πολλοί συμπάσχοντες δεν έχουν την δυνατότητα να νιώσουν καλύτερα...

Χαίρομαι που ακούω και άλλους που είχαν βελτίωση και δεν είμαστε "Η" περίπτωση εμείς.
Ευτυχώς εμείς τον βρήκαμε σε εποχή που ήταν όλα φρέσκα στην πάθηση και η βελτίωση ήρθε πιο γρήγορα. Ελπίζω σε όλους να υπάρχει βελτίωση και αισιοδοξία πάνω από όλα .

Υπάρχουν λύσεις για το οικονομικό. Και ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να βελτιώσει την ζωή σου πολύ αξίζει να το ψάξεις.
Και εμείς δεν έχουμε δυνατότητα να δίνουμε 400-500 ευρώ τον μήνα , αλλά ερευνώντας βρήκα τις ουσίες από αξιόπιστες εταιρείες σε πολύ καλύτερες τιμές στο εξωτερικό .
Αυτήν την στιγμή το μέσο μηνιαίο κόστος μας είναι στα 100 ευρώ !!
Μην μου πείτε ότι δεν αξίζει ή ότι είναι υπέρογκο γιαυτό που προσφέρει .
 #91927  από litsa
 Τρί Ιουν 18, 2013 3:13 pm
Σύντομα θα ενημερώσω εκτενέστερα... προς το παρόν να πω ότι περυσι το ραντεβού κλείστηκε για 5-6 μέρες μετά, και τώρα 1 μήνα πριν.... :obscene-hanged: τα νεώτερα σε μερικές ημέρες!κλείνω στις 20/6, ένα χρόνο αγωγής...
 #92111  από teo78
 Παρ Ιουν 21, 2013 2:18 pm
litsa έγραψε:Σύντομα θα ενημερώσω εκτενέστερα... προς το παρόν να πω ότι περυσι το ραντεβού κλείστηκε για 5-6 μέρες μετά, και τώρα 1 μήνα πριν.... :obscene-hanged: τα νεώτερα σε μερικές ημέρες!κλείνω στις 20/6, ένα χρόνο αγωγής...

Έβαλες και εσύ το χεράκι σου μέσα απο εδώ . :teasing-neener:
Και σε ευχαριστούμε πολύ για αυτό !!!! :text-thankyouyellow:

Περιμένουμε τα νεότερα....
Εσύ πως νιώθεις φυσικά παίζει τον σημαντικότερο ρόλο....
 #92138  από Ιωάννα
 Παρ Ιουν 21, 2013 11:46 pm
Χωρίς το "χεράκι" της Λίτσας εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα αυτή τη στιγμή.
Κ από μένα :text-thankyouyellow: φιλενάδα μου :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 32