• ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΚΠ ..... Εν έτει 2012..

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #89315  από Κωνσταντίνα
 Τετ Μάιος 01, 2013 10:32 am
Καλημέρα και καλό μας μήνα.
Αν και απουσιάζω από τη συντροφιά σας (για λίγο), σας έχω έννοια.(φορουμοεθισμός)

Έκανα το προγραμματισμένο ραντεβού μου στον γεννετιστή.
Οι βιταμίνες μειώθηκαν πολύ (110 ευρώ αυτό το μήνα).Η υποτροπή μου έχει αποκατασταθεί.
Κινητικά δεν έχω βελτίωση, δηλαδή δεν περπατάω γρηγορότερα ή χωρίς τις βακτηρίες, αλλά νιώθω βελτιωμένη στην αστάθεια και στην ενέργεια.
Θα δώσω παράδειγμα για να καταλάβετε καλύτερα.
Εμείς τα "κορίτσια" αυτή την εποχή κατεβάζουμε τα καλοκαιρινά από τις ντουλάπες, ανεβάζουμε τα χειμωνιάτικα(στη σκάλα ήταν ανεβασμένη η κυρία που με βοηθά), πλένουμε κουβέρτες, παπλώματα κτλ.
Απορώ με τις δυνατότητές μου.Κάνω πράγματα με τη δυσκολία μου στην κίνηση(μεγάλη), αλλά τα τολμώ και με θαυμάζω :happy-cheerleadersmileygirl:

ΥΓ Τις βλάβες των αξόνων μόνον το άγιο πνεύμα μπορεί να επισκευάσει, που δεν πιστεύω ότι υφίσταται κιόλας :obscene-hanged:
 #89325  από Κώστας
 Τετ Μάιος 01, 2013 11:54 am
Κωσταντίνα, μετά από πόσο καιρό είδες αυτά τ΄ αποτελέσματα;
Τώρα πλέον που ξέρεις περίπου τι έχεις να περιμένεις από τα συμπληρώματα, πιστεύεις άξιζε το κόπο. Εννοώ εγώ θα περίμενα μία έστω και μικρή βελτίωση και στη κινητική κατάσταση. Όχι βέβαια ότι η ισορροπία είναι λίγο, αλλά να μπορούσαμε να κάνουμε και λίγα βήματα παραπάνω δεν θα έβλαπτε.
 #89375  από petros
 Πέμ Μάιος 02, 2013 6:34 pm
Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσουμε και εμείς την λύση με τον Γεωργακόπουλο και τα συμπληρώματα αλλά να σας πω την αλήθεια έχω πανικοβληθεί με τις τιμές που διαβάζω. ΟΚ συμφωνώ με το value for money αλλά και τέτοια ποσά την εποχή μας είναι αστα να πάνε.
Τουλάχιστον εύχομαι σε όσους μπόρεσαν να ακολουθήσουν αυτην την οδό να δούνε αποτελέσματα.
 #89455  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μάιος 03, 2013 9:20 pm
Κώστας έγραψε:Κωσταντίνα, μετά από πόσο καιρό είδες αυτά τ΄ αποτελέσματα;
Τώρα πλέον που ξέρεις περίπου τι έχεις να περιμένεις από τα συμπληρώματα, πιστεύεις άξιζε το κόπο. Εννοώ εγώ θα περίμενα μία έστω και μικρή βελτίωση και στη κινητική κατάσταση. Όχι βέβαια ότι η ισορροπία είναι λίγο, αλλά να μπορούσαμε να κάνουμε και λίγα βήματα παραπάνω δεν θα έβλαπτε.
Κώστα στους τρεις μήνες "πέταγα", με τις βακτηρίες μου βέβαια αλλά πιο σταθερή, πιο ασφαλής (από ενδεχόμενες πτώσεις) και κυρίως ακούραστη.
Συνέβη η υποτροπή πήρα πολύ τα κάτω μου σε συνδυασμό με τη διακοπή του "χαρούμενου" (αντικαταθλιπτικό) και τώρα αρχίζω πάλι την ανηφόρα.

Επέστρεψε όχι όλο το καλό που βίωσα με την συγκεκριμένη αγωγή, αλλά η ενέργεια και η σταθερότητα στο βήμα είναι εδώ.
Επίσης έχει διορθωθεί αισθητά το θέμα διαταραχών της ούρησης(πολύ), που σημαίνει ότι περιφερειακά έχει αρχίσει και "δουλεύει".

Τον Ιούνιο του '12 νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο σε πολύ δύσκολη κατάσταση.Το τελευταίο διάστημα βίωνα έντονη κατρακύλα, χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη φρεναρίσματος της νόσου.
Σήμερα νιώθω μια στασιμότητα με όλα τα κατάλοιπα της "ξαδέρφης".Άλλοτε καλύτερα άλλοτε λιγότερο καλά.

Το καταλαβαίνω αυτό που λες για την έστω μια μικρή κινητική βελτίωση.Την βίωσα όπως σου είπα αλλά την έχασα.Όταν την ξαναβρώ :pray: θα σας το πω, μέχρι τότε όμως πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο.
Καλή Ανάσταση σε όλους :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #89470  από Κώστας
 Σάβ Μάιος 04, 2013 1:10 am
Βελτίωση ισορροπίας και εξάλειψη κούρασης! Τα κλειδιά που θα μας επιτρέψουν ν΄ ασκηθούμε πιο ανώδυνα και ακίνδυνα. Η βελτίωση στο περπάτημα θαρθεί με την άσκηση!
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.
 #90150  από fillcinefil
 Παρ Μάιος 17, 2013 1:40 pm
Επειδή ετοιμάζω να ρίξω ένα θέμα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες.
Από κάποιον που ακολουθεί τον κ.Γεωργακόπουλο θα ήθελα μία πληροφορία. Τί συμετοχή έχει η Vit.D στα προτεινώμενα συμπληρώματα;
Και εαν ναί, θα ήθελα την ημερήσια δόση.
600, 1000, 5.000, 10.000 IU;
:text-thankyouyellow: εκ των προτέρων.
 #90818  από sofia13
 Πέμ Μάιος 30, 2013 1:23 pm
Kαλή και όμορφη μέρα σε όλους !
Ενημερώνω όπως είχα υποσχεθεί , για τα τρέχοντα νέα, δικά μου και συζύγου, σχετικά με την
αγωγή του Dr.Γεωργακόπουλου πού ακολουθούμε . (Litsa αστέρι μου, χιλιάδες ευχαριστώ... :text-thankyouyellow: )
Οτι είναι ΘΕΟΣ ο επιστήμονας, το έχουν διαπιστώσει όλοι όσοι έχουν πάει...................
Ολα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό. Βέβαια ξαναδόθηκε υλικό για
έγκυρο κυτταρικό επανέλεγχο, αλλά ουσιαστικά είμαι σε ανοδική πορεία.
Επειδή δεν γυμνάζομαι συστηματικά , -λίγο περπάτημα και ασχολία με τον κήπο μου δεν λέγεται
γυμναστική- μου τόνισε για πολλοστή φορά να ακολουθήσω σχήμα φυσιοθεραπείας για ενδυνάμωση μυ'ι'κού συστήματος, πού θα το κάνω !
Ελαττώθηκαν κι΄αλλο οι βιταμίνες και μου είπε ότι αν συνεχίσω τόσο καλά , σε λίγο δεν θα τον
χρειάζομαι ( φοβερός και σαν ψυχοερευνητής-ψυχαναλητής).
Ζήτησα και μου έδωσε -γελώντας- βιταμίνη για έλεγχο του συγκινησιακού πεδίου, γιατί τα είχα
παίξει τον τελευταίο καιρό !
(Να πώ ότι ο σύζυγος δεν είναι ασθενής, αλλά βλέποντας εμένα , ακολουθεί τη μέθοδο που είναι
αποκλειστικά για κείνον)
Αυτά εν ολίγοις τα νέα και θα επανέλθω όταν κάτι έχω να πώ.
Να είσαστε όλοι ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ καλά και να προσέχετε ( πολύ και την ψυχούλα σας ).
Και πάλι πανέμορφη καλημέρα εύχομαι. Παιδιά προσέξτε τον εαυτό σας !!!!!!!!!!
Πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη εγώ ΚΑΙ θα τα καταφέρουμε !!!
 #90962  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μάιος 31, 2013 10:43 pm
Σοφία μου μπράβο, να πηγαίνεις πάντα έτσι με βελτίωση :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Εγώ θα τον δω στις 12 Ιουνίου και θα σας ενημερώσω.
Πάντως έπειτα από την κόπωση που είχε το εγχείρημα "θεατρικό", τα έβγαλα εις πέρας αρκετά καλά(αν εξαιρέσω το λιποθυμικό επεισόδιο :obscene-hanged: ), αφού ήμουν πάντα παρών στις απαιτήσεις μια τέτοιας προσπάθειας και όχι μόνο (ασχολήθηκα και με κάποια σκηνικά στοιχεία του θεατρικού) :happy-cheerleadersmileygirl:

ΥΓ το καρατσέκαρα, η "βενζίνη" μας είναι η χαρά.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 32