• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #46895  από FANTOMAS
 Δευ Ιαν 24, 2011 6:04 pm
Παρατηρώντας την πορεία ΟΛΩΝ ΜΑΣ παρατήρησα ότι :

1. H ΧΕΝΦΑ είναι γεγονός , αν όχι σε όλους μας τουλάχιστον στους περισσότερους.

2. Όσοι κάναμε την επέμβαση είδαμε σχεδόν άμεσα μια καλυτέρευση (για όσο αυτή κράτησε).

3. Παρατηρώ όμως μεγάλα ποσοστά επαναστενώσεων, σε σχέση με ασθενείς άλλων χωρών , στους οποίους αφού έθεσα το ίδιο ερώτημα , η απάντηση τους ήταν '' αν τηρήθηκε το πρωτόκολλο του Zamboni ή ο γιατρός σας ανοίγει ο,τι να ΄ναι όπως να ΄ναι ;''

Φυσικά απάντηση δεν τους έδωσα γιατί απλά δεν ξέρω τι λέει το πρωτόκολλο.

4. Μέσα σε έξι μήνες έχουν γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΗΜΑΤΑ , και όπως διαβάζω στο http://ccsvitalk.gr/blog/ αλλά και σε διεθνείς blogs, δεν είναι πλέον θέμα ΜΟΝΟ ΣΤΕΝΩΣΕΩΝ αλλά και μεμβρανών και βαλβίδων και πιθανών και άλλων παραμέτρων .....

ΑΠΑΙΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΝΦΑ ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ, δεν ελπίζω σε θαύματα αλλά δεν γίνεται να είναι οι ασθενείς πιο ενημερωμένοι από τους γιατρούς, μέχρι τώρα χλευάζω τους Νευρολόγους , με στοιχεία και αδιακύβευτες μελέτες, ΔΕΝ θέλω να ξεκινήσω το ίδιο με ''αρπαχτές'' αγγειοχεουργών, ακτινολόγων κλπ, και να αρχίσουν στα ''κρυφά'' τα π.μ για το ποιοι είναι ''φούσκες'' και ποιοι πραγματικοί ιατροί.

Με πάση ειλικρίνεια ο φίλος σας FANTOMAS
 #46905  από Isolexion
 Δευ Ιαν 24, 2011 8:38 pm
Όλοι αυτό θέλουμε αγαπητέ συμφορουμίτη!! Αλλά για να επιτευχθεί αυτό πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσει να γίνεται η αποκατάσταση στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία. Διαφορετικά είμαστε αναγκασμένοι να ελπίζουμε στο φιλότιμο και την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση του κάθε γιατρού...
 #46932  από FANTOMAS
 Τρί Ιαν 25, 2011 11:48 am
Συμφωνώ απόλυτα ISOLEXION , καθώς και με όλα τα π.μ. που έχω λάβει.

Υ.Γ θέλω να ζητήσω συγνώμη απο μεγάλη μερίδα παιδιών , που δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν κατάλαβαν τίποτα απο αυτά που έγραψα.
 #46940  από kate2002
 Τρί Ιαν 25, 2011 1:51 pm
FANTOMA, η μεριδα παιδιων απο την οποια ζητας συγνωμη δε φανταζομαι να ειναι καθολου μεγαλη.

οσον αφορα τις "στατιστικες επαναστενωσεων ανα τον κοσμο" απο που τις βρηκες; εγω προσωπικα μονο του ζαμπονι γνωριζω, απο τα "ανακοινωθεντα" του. εδω καλα καλα δεν ειπαν οι περισσοτεροι οτι εχουν παει τουλαχιστον μια φορα για επεμβαση στην ελλαδα! για τους οποιους λογους τους. αρα, απο οσους ειπαν, ναι οι "επαναστενωμενοι" μια και δυο και τρεις και τεσσερις!!!φορες ειναι παααρα πολλοί. αλλα ασφαλη στατιστικη δεν υπαρχει.

οσον αφορα τις "αρπαχτες", μεταξυ ολων ειναι και οι γιατροι. ο περιφημος ορκος του Ιπποκρατη αλλωστε αυτο δεν ειναι; οποιος εχει φιλοτιμο τον τηρει. τωρα, κατι σπανιες φορες, η μη τηρηση του ειναι και ποινικο αδικημα, αλλα ποιος φτανει ως εκει; τοτε θαπρεπε , αντι για συρματοπλεγμα στον εβρο, να βαλουν γυρω γυρω του ελλαδικου χωρου καγγελα... αλλα και παλι ξερεις τι παζαρι θαπεφτε για το ποιος θα πουλησει στο μελλοθανατο το σκοινι της κρεμαλας του;;;
ο,τι λεει η υπογραφη σου! και θα προσθετα και μερικες σελιδες ακομα...
 #46945  από FANTOMAS
 Τρί Ιαν 25, 2011 3:04 pm
kate2002 έγραψε: οσον αφορα τις "στατιστικες επαναστενωσεων ανα τον κοσμο" απο που τις βρηκες; εγω προσωπικα μονο του ζαμπονι γνωριζω, απο τα "ανακοινωθεντα" του. εδω καλα καλα δεν ειπαν οι περισσοτεροι οτι εχουν παει τουλαχιστον μια φορα για επεμβαση στην ελλαδα! για τους οποιους λογους τους. αρα, απο οσους ειπαν, ναι οι "επαναστενωμενοι" μια και δυο και τρεις και τεσσερις!!!φορες ειναι παααρα πολλοί. αλλα ασφαλη στατιστικη δεν υπαρχει.

Καταρχήν να σου πω μια κουβέντα που είχε πει ο καθ. DEMING στο μάθημα Ι. S.O '' αν θες να πεις ψέματα πες το με αριθμούς'' , αυτό όσον αφορά στις στατιστικές,

αλλά το αυθέρετο συμπέρασμα μου αν θες, οτι εδω κάτι δεν πάει καλά το έβγαλα απο συζυτησεις που κάνω εδώ http://www.facebook.com/pages/CCSVI-in- ... 0796282297 καθώς και εδώ http://www.facebook.com/pages/CCSVI-nel ... 9997017782 , πάντα μιλώντας με ανθρώπους σαν και εμας, ψαγμένους και μη, μακάρι να είμαι λάθος.....
 #46947  από georgek
 Τρί Ιαν 25, 2011 3:13 pm
>2. Όσοι κάναμε την επέμβαση είδαμε σχεδόν άμεσα μια καλυτέρευση (για όσο αυτή κράτησε).<

Αυτό νομίζω οτι δεν προκύπτει τουλάχιστον απο όσα έχουν γραφεί εδώ. Σαφώς και οι περισσότεροι έχουν βιώσει βελτίωση ή έστω στασιμότητα, αλλά απο οτι έχω καταλάβει δεν ισχύει για όλους. Τουλάχιστον όχι όσους γράφουν εδώ.

Μη με ρωτήσετε γιατί, δεν μπορώ να απαντήσω. Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω οτι κάτι δεν έγινε "σωστά", με την ευρύτερη έννοια, λαμβάνοντας κυρίως υπόψιν οτι υπάρχουν ακόμη πράγματα που αγνοούμε γι αυτό.

Οπότε παρακολουθούμε και αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις.

Φιλικά,
Γιώργος
 #47100  από kate2002
 Πέμ Ιαν 27, 2011 6:05 pm
να σας πω οτι ψιλο-ενημερωσα το ιστορικο :greetings-waveyellow:
 #47126  από FANTOMAS
 Παρ Ιαν 28, 2011 9:31 am
podiki έγραψε:Παιδιά σας παρακαλώ οποιος θέλει να μου στείλει το ονομα και τα στοιχεία από γιατρούς που μείνατε ικανοποιημένοι. Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα και δεν ξέρω που να ψαχτώ , ά και πείτε μου πόσο κοστίζει ηόλη διαδικασία. Ευχαριστώ

Φίλε/λη καταρχήν κατανοώ ΠΛΗΡΩΣ την αγωνία σου - την ίδια είχα και εγω- όμως μετα το πρώτο κύμα (περίπου 190) ομοιπαθούντων , διαπιστώθηκε (προσωπική μου κρίση και όχι μόνο) οτι το θέμα της ΧΕΝΦΑ δεν είναι ΜΟΝΟ να ανοίγουμε τις στενωμένες φλέβες μας, όπως γράφω και πιο πάνω, αλλα και άλλοι παράμετροι, δυστυχώς εδω ακόμα οι αγγειοχειρουργοί - επεμβατικοί ακτινολόγοι ΔΕΝ έχουν ακόμα ενημερωθεί/εκπαιδευτει για ΟΛΑ αυτα , ακόμα καλά καλά ψαχνόνται οι άνθρωποι για το πρώτο σκέλος δλδ τις στενώσεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ για ολους μας, έρχονται ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ αν κάποιος μπορεί να περιμένει ας περιμένει, αν κάποιος αισθάνεται οτι δεν πάει άλλο ας προχωρήσει, απλά ΕΓΩ πλέον δεν δύναμαι να συστήσω γιατρούς (όπως έκανα στο παρελθόν) γιατι ΔΕΝ βλέπω πρόοδο απο μεριά τους.

Πληροφορήσου , διάβασε , ενημερώσου σχετικά για να καταλάβεις αυτα που σου γράφω (οχι οτι εγω είμαι ειδικός) απλα είμαι ένα βημα πιο μπροστά μιας και το έχω κάνει.

Σαφώς και δεν μου εκανε κακο η επέμβαση και βιώνω και μια ελαφριά βελτίωση αλλα υπάρχει δρόμος ακόμα.

Οι τιμές τώρα είναι απο 3.500 € έως 5.500 € και αν δεν είχα την ιδιωτ. ασφαλεια να μου την καλύψη θα είχα πιεστεί ....

Μακάρι να βοηθησα και όχι να σε έμπλεξα....
 #47132  από maraki12
 Παρ Ιαν 28, 2011 10:18 am
Συμφωνώ απόλυτα με τον FANTOMA. Ισχύουν και για μενα ακριβώς τα ίδια.
Αν μπορείς να περιμένεις, περίμενε κάνοντας ταυτόχρονα ότι καλύτερο για τις φλέβες σου.
Οχι κάπνισμα, πολύ νερο (ενυδάτωση), γυμναστική.

Οι αλλαγές έρχονται. Όσο μπορείς διάβασε και ενημερώσου.
Στον ίδιο αγώνα είμαστε όλοι.
 #47134  από FANTOMAS
 Παρ Ιαν 28, 2011 10:37 am
maraki12 έγραψε: κάνοντας ταυτόχρονα ότι καλύτερο για τις φλέβες σου.
Οχι κάπνισμα, .
Λήψη Βιταμινων :B,C,D,E , Ω-3, Q-10 και ο,τι άλλο βοηθά
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 41