• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13487  από elena
 Παρ Δεκ 18, 2009 10:02 am
Εικόνα

xo...xo...xo...xo... ύστερα από πόοοοοοσο καιρό και με πολύ κόπο ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!!!΄
είμαι πολύ περήφανη!!!!!!
aorate κοίτααααααα!!!
 #13488  από litsa
 Παρ Δεκ 18, 2009 10:17 am
γμτ@#%$#%$^%$&^%*%$&

εγραψα και μου το έσβησε!!!!!
ή το έσβησα κατα λάθος $##$^$%&%^&*%$&%^&

καλύτερα ειμαι σήμερα..Ευχαριστώ για την συμπαράσταση...
σήμερα θα πιω με το ζόρι πριν 1-2 ώρες την ένεση ντεπόν..

πάντα έπαιρνα ντεπόν ή αντιφλεγμονώδη μόλις την έκανα... και 2 ώρες μετά και άλλο ντεπόν..
Θα έχει πλάκα όμως αν βρω τη λύση με το πριν 2 ώρες-- Δεν μπορω να το χωνέψω ... να πινω ντεπόν χωρίς να έχω κάτι...
θα βάλω υπενθύμιση!! :D :D

φιλιά πολλά
καλή μας μέρα!!! :D :D
 #13490  από aoratos
 Παρ Δεκ 18, 2009 10:37 am
Καλή σας μέρα!

Κεφάκια βλέπω σήμερα. Άντε πάντα τέτοια! :P

Θέλετε οπωσδήποτε κουίζ; Τα δικά σας είναι δύσκολα και δεν μπορώ να τα λύσω Σάντα Έλενα χοχοχοχοχο! :lol:
Πώς τα κατάφερες ρε θηρίο, πες λίγα λόγια για το μυστικό της επιτυχίας σου. :P

Ας πάμε στο σημερινό τεστ, χωρίς δωροπροσφορά αλλά με αμείωτο ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματά σας. Ένα τεστ για όλους και περιμένω το αποτέλεσμα του καθενός.

http://users.ira.sch.gr/kiosterakis/test.html
 #13494  από christina
 Παρ Δεκ 18, 2009 11:01 am
Καλημερούδια σας,

το ήξερα οτι ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, φοιτήτρια, με τάση στο θετικό - μαθηματικό τρόπο σκέψης κ.ο.κ, όπως επίσης ήξερα οτι θα την πατήσω στα ιστορικά - θρησκευτικά (βλ. 4η Ιουλίου και κιβωτός του ΝΩΕ!!!) :o
Άρα το πόρισμα του τεστ σου aorate μου έδειξε κάτι όχι για εξυπνάδα αλλά για αυτογνωσία!!όπως και να'χει ευχαριστώ.. :D

Περαστικά και υπομονή σε όσους παλεύουν με παλιοπαρενέργειες θεραπείας, παλιοσυμπτώματα, παλιοϋποτροπές ή παλιομαγνητικές κι αποτελέσματα! Το καλύτερο εύχομαι σε όλους άντε και σε εμένα μαζί που παλέυω κι εγώ με τα δικά μου σώψυχα και μη..
 #13496  από soulla
 Παρ Δεκ 18, 2009 11:57 am
STO TEST ΕΙΧΑ 4 ΜΟΝΟ :cry: ΣΩΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΓΡΙΠΠΗς ΤΙ ΝΑ ΠΙΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :cry: ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ :cry: ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟ Η ΝΑ ΤΗΛ. ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ :?: Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ :?:
 #13497  από mary_d_ath
 Παρ Δεκ 18, 2009 12:01 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Τώρα αξιώνομαι να γράψω μιας και, που οπως πολύ σωστά μάντεψε η Έλενα, το ξενύχτησα λίγο χθες... Όχι βέβαια με τον ακτινολόγο!! :lol: :lol:
Ήταν άλλος, τι στο δ**** όλο τους αλλάζουν, οι προηγούμενοι ήταν 2 πολύ καλοί άνθρωποι, με όλη τη σημασία της λέξης...
Τώρα ήταν μια σκύλα γιατρός και ένας μαμούχαλος ακτινολόγος... :lol: :lol:
Το είχα το προαίσθημα πριν πάω, αφού καθώς πλησιάζαμε με τη μητέρα μου στο κέντρο, της λέω "δεν φεύγουμε όπως είμαστε να πάμε για καφέ;" :lol:
Τότε θυμήθηκε να με πιάσει λίγο άγχος...
Λοιπόν, μπαίνω στο μαγνητικό τομογράφο κανονικά και αμέσως μου καρφώνουν την κορτιζόνη κανονικά, μπαίνω μέσα και αρχίζω να ακούω τα ντάγκα ντούγκα... Ούτε ακουστικά,ούτε μουσική ούτε τίποτα...
Σε κάποια φάση τρόμαξα και τινάχτηκα λίγο γιατί άλλαξε απότομα ο ήχος!! :lol: :lol:
Σε κάποια άλλη φάση άρχισα να τρέμω, αλλά παιδιά δε φοβόμουν, ή μόνο του έτρεμε τοσώμα μου, ή το μηχάνημα κουνούσε, ένα από τα 2. :lol:
Περνάει η ώρα ευτυχώς και με βγάζουν για την παραμαγνητική και η ηλίθια η γιατρός μου βγάζει τη φούσκα από το χέρι και δε μου την ξαναδίνει, ευτυχώς της φώναξα "τη φούσκα,τη φούσκα"!! Εντάξει, επέζησα!! Την πήρα τη φούσκα στο άλλο το χέρι που από το φόβο μου είχε καταμουδιάσει!! :lol:
Σήμερα μετά τη δουλειά θα πάω να πάρω και τα αποτελέσματα, εύχομαι μόνο να μην είναι καμία ενεργή εστία και να μην έχει προχωρήσει καθόλου, καλύτερα να έχει εξαφανιστεί!! :lol: :lol:
Ωραία θα ήταν!! Γμτ, πάλι "τραμπαλίζεται" η οθόνη...
Τελοσπάντων... Μετά τη μαγνητική πήγα τζάμπο και έκανα μία μικρή shopping therapy!! :lol:
Και μετά βόλτα στη Γλυφάδα!!Και μετά νάνι...
Αυτά εν ολίγοις!! Μόλις πάρω τα αποτελέσματα θα σας γράψω!!
Ρένα, τα δικά σου πως είναι; Όλα καλά;
Σούλα, περαστικά σου!! Πάρε τηλ το γιατρό σου και ρώτα!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #13498  από ΡΕΝΑ
 Παρ Δεκ 18, 2009 12:14 pm
mary Μου καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!!!! Τα δίκα μου έφτιαξα σχετικό θέμα....Δεν ειμαί και τρελάμενη με το πόρισμαααα....anyway,πάντως δεν πεθαίνωωωω.... 8-)
 #13499  από Κατερίνα
 Παρ Δεκ 18, 2009 12:37 pm
Λοιπόν aorate τα πήγα πολύ καλά 10/11 και λέει να πάω να δουλέψω μαζί τους! :?
Δεν ξέρω, πόσα θα μου δίνουν?Θα με έχουν ασφαλισμένη? :D
mary_d_ath καλά αποτελέσματα!!!!
 #13501  από soulla
 Παρ Δεκ 18, 2009 12:51 pm
[youtube]tYxsD0eVXIs[/youtube]καλη επιτυχια και ευχομαι τα χριστουγεννα να μας φερουν την πολυποθητη λυτρωση :lol:
 #13506  από elena
 Παρ Δεκ 18, 2009 1:08 pm
καλό μεσημέρι!!! :D :D για λίγο έλειψα και έγινε χαμός!!!

λοιπόν aorate και οι υπόλοιποι...στο κουίζ που σας έβαλα η απάντηση είναι η εξής:
"ο Γιώργος είναι πονηρός,και αυτά που λέει μην τα τρως"ποιός άλλος θα μπορούσε να είναι?
έκανα και το τέστ και το αποτέλεσμα ήταν 5/11...νομίζω όμως ότι είμαι πιο έξυπνη :D :D
καλά δεν είναι καταπληκτικό ότι τα κατάφερα?έτσι είμαι ..μπορεί να αργώ λιγάκι αλλά στο τέλος τα καταφέρνω!!!χοχοχοχοχο!!!! :D :D (με τον ίδιο ακριβώς τρόπο παιδεύω και τις ασκήσεις...αλλά στο τέλος τις λύνω!!!)

Mary_d_ath καλά αποτελέσματα ...το κατάλαβα ότι κάπου ξενύχταγες!!!

christina γιατί χάθηκες ?που ήσουν τόσο καιρό?και με ποιά σώψυχα παλεύεις?τα "χάλασες"με τον nick? :?

φιλιά σε όλους!!!
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 2901