Γύρισα στο σπίτι ο στραβούλιακας. Και σήμερα γνώρισα μια γιατρό που ΔΕΝ υπάρχει ρε παιδιά. Σκόνη μ΄έκανε στα μηχανήματά της, αλλά χωρίς να της πώ εγώ πολλά , μου έλεγε εκείνη επεισόδια που πέρασα και τι άφησε το καθένα. Και είναι απλά οφθαλμίατρος... Οταν σου τύχει τέτοιου είδους σπάνιος επιστήμονας, απλά προσκυνάς. ΑΝΑΥΔΗ. Μέχρι και ότι μπάλα έπαιζα στα γήπεδα κατάλαβε, απ΄το χάλι της σπονδυλικής και αυχενικής γαμώτο. Τοσα χρόνια οι Νευρολόγοι τι έκαναν ;;; Μου έδωσε βιταμινούλες ,δεν απέκλεισε gilenya σαν τελευταία λύση ,ομως, να πάρω τηλ, σε 4 ημέρες να ενημερώσω και θέλει πληροφόρηση για Γεωργακόπουλο όταν συναντηθώ μαζί του. Μια ώρα με κράτησε , όταν βγήκα, οι 'αλλοι εξω ήταν στο τσάκ να με λυντσάρουν. Επίσης μου είπε τράβα για κορτιζόνη , πόσο μπορείς ν΄αντέξεις μόνη σου ακόμη. ; Απλη ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ.......
ΑΘΗΝΑ, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας , ΤΙ έγινε με σένα; Πως τα πήγες με τους κάφρους; Είσαι καλά ψυχολογικά ή μπίππππ και έδειρες; Αντε μόλις ξεκουραστείς θέλουμε νέα σου. Ο.k; Ρε συ ΒΙΚΗ μ΄εστειλες χθές βράδυ με Doors , το Χριστό φαντάρο και τη μάνα του επισκεπτήριο λέμε, αργα το πρωί έκλεισα λίγο μάτι , γιατι αμα μου δόσουν φόρα άλλο που δεν θέλω και συνεχίζω με τα δικά μου και γίνεται το έλα να δείς . Πάλι καλά που κατάφερα και πήγα σήμερα . Αντε φιλιά σε όλες. Τα λέμε αργότερα και ξεκούραστες.