• Καφεδάκι στην Αθήνα;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #48627  από Γιάννης
 Κυρ Φεβ 27, 2011 8:35 pm
Τι να πω τώρα.
Μόλις διάβασα την περιπέτειά σου Μιμίκα μου και στενοχωρήθηκα. Δεν πειράζει, πάμε γι άλλα.

Θέλω να δηλώσω οτι τελικά τη συνάντηση δεν θα την έχανα με τίποτα κι ας ήρθα κούτσα-κούτσα. Χάρηκα πολύ που ξαναείδα όσους ήξερα και που γνώρισα όσους ήρθαν για πρώτη φορά.
Να αναφερθώ ονομαστικά το θεωρώ περιττό, άλλωστε μαζευτήκαμε τόσοι πολλοί (25 άτομα) που υπάρχει κίνδυνος να πάθω καμμιά απώλεια πρόσφατης μνήμης.
Αυτοί που θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω είναι η γυναίκα μου και οι υπόλοιποι συνοδοί μας, σύζυγοι, σύντροφοι και αδέλφια, που δε μασάνε να μπουν ΚΑΙ στις χαρούμενες στιγμές του προβλήματος. :bow-yellow:
 #48628  από βάλια
 Κυρ Φεβ 27, 2011 8:44 pm
Επίσης,πέρασα πολύ ωραία.Γνώρισα καινούριους, αξιόλογους συνασθενείς μου.Όσο αφορά το κρύο:ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ (εγώ μάσησα,παραμάσησα καλύτερα).Σας ευχαριστώ, για το όμορφο μεσημεροαπόγευμα που μου χαρίσατε.Φιλιά σε όλους!
 #48630  από Κατερίνα
 Κυρ Φεβ 27, 2011 8:48 pm
Κι εμείς τώρα γυρίσαμε...Τα λόγια είναι περιττά!
Είστε όλοι τέλειοι!!
Μιμίκα μου τι να πω για τους άχρηστους σ'αυτή την χώρα?
Εύχομαι στην επόμενη να είσαι και να περάσεις τέλεια! :romance-kisscheek:

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σε όλους! :greetings-waveyellow:
 #48631  από Νικολέττα
 Κυρ Φεβ 27, 2011 9:45 pm
Ζηλεύω, ζηλεύω, ζηλεύω....
Στεναχωρέθηκα πολύ που δεν κατάφερα να έρθω να σας δω, αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι κι εγώ εκεί.
Φίλε Πάνο φίλαξε τις μπογιές για την επόμενη φορά... που ευελπιστώ να είμαστε όλοι καλά, μικροί και μεγάλοι...
Πολλά φιλιά σε όλους!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #48634  από Στάθης
 Κυρ Φεβ 27, 2011 10:13 pm
Η ιστορία δεν γράφεται από του νικητές ούτε από τους ηττημένους. Η ιστορία δεν γράφεται ούτε από ήρωες ούτε από τους προδότες. Γράφεται από μια ομάδα ανθρώπων που μπόρεσαν και νίκησαν τα μουδιάσματα, το κρύο, τα αγκυλώματα για να βρεθούν όλοι μαζί και να μοιραστούν ένα κομμάτι της ψυχής τους.

Σήμερα γράψαμε ιστορία !!!

Μόνο οι στοίχοι

One Love, One Heart
Let's get together and feel all right

μπορούν να δώσουν χρώμα στην συνάντηση που έφυγε αφήνωντας πίσω της χαρά, γαλλήνη και αγάπη.

Σας φιλώ όλους και όλες εύχομαι καλή δύναμη και στο επανιδείν (με άπαντες παρόντες) !!!
 #48636  από elenipir
 Κυρ Φεβ 27, 2011 10:22 pm
Ολα ηταν τελεια χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα :happy-partydance: :happy-partydance:
Μιμικα επρεπε να παρεις ενα τηλεφωνακι να ερθουμε να σε παρουμε εμεις απο εκει :sad-pacing:

και μια φωτο ετσι για την ιστορια :eusa-dance: τελικα ειναι πολλα τα λεφτα ........

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elenipir την Κυρ Φεβ 27, 2011 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #48637  από Γιάννης
 Κυρ Φεβ 27, 2011 10:27 pm
Παρακαλείται όποιος έχει φωτογραφία μου με την υπόλοιπη τσικουδιά στο χέρι να μου τη στείλει με π/μ. Θέλω να τη χρησιμοποιήσω για εξώφυλλο στο νέο μου single το οποίο με χαρά σας παρουσιάζω σε πρώτη μετάδοση

Βαδίζω και παρά-πατώ
εγώ κι η τσικουδιά μου
δεν είν' από τη σούρα μου
φταίει η σκληρυνσό-πλακά μου
:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:

Στέλιο σήμερα δεν την τίμησα όσο της άξιζε γιατί είχα την ένεση, αλλά αύριο ΘΑ ΤΗ ΣΚΙΣΩ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Δευ Φεβ 28, 2011 11:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #48642  από loulou_1976
 Δευ Φεβ 28, 2011 7:48 am
Καλημέρα καλημέρα σε όλους σας!!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη που τελικά κατάφερα κ ήρθα σε αυτή την συνάντηση κ στεναχωρημένη που έχω χάσει τις προηγούμενες....
Είσαστε όλοι σας καταπληκτικοί... :romance-hearteyes:

Όσοι έχετε ντοκουμέντα παρακαλώ πολύ θα ήθελα να τα θαυμάσω κ εγώ!!!!!!!

Περιμένω με αγωνία την επόμενη συνάντηση :banana-dreads:

φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!
 #48650  από Μιμικαμ
 Δευ Φεβ 28, 2011 12:08 pm
Γειά σου Γιάννη με τα ωραία σου, πάντα τέτοια!!!!!

Αντε και χρυσός σου εύχομαι!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #48654  από NikoleScully
 Δευ Φεβ 28, 2011 2:18 pm
Καλησπερα.....
:crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow:Τελικα δεν μπορεσα να ερθω,λογο της σκ#%$@ς Ευας!!Οι γυναικες θα με καταλαβουν.... :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow:
Απο οτι βλεπω περασετε τελεια......μπραβο παιδια!!!!
Ευχομαι την αλλη φορα να μην με επισκευτει αυτη.........και να μπορεσω να ερθω....
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24