• Εκπαιδευτικοι....τι γινεται???

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #31861  από maestro
 Παρ Ιουν 25, 2010 7:18 pm
Ευτυχία έγραψε:καταθέσατε την αίτηση?..εγω ακόμα.. αυτο το καινούριο σύστημα α.μ.ω (αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου) με εχει μπερδέψει αρκετά..
αναρωτιέμαι αν αξίζει το κόπο..
κάποιοι συνάδελφοι λενε να μη δηλώσουμε καθόλου α.μ.ω είναι σα να.. "βάζουμε τρικλοποδιά στην εξέλιξη κ τα επαγγελματικά μας δικαιώματα"

ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω.......κλίνω πιο πολυ στο να δηλώσω μόνο α.κ.ω.
εσείς?
Κατ'αρχήν δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις...(μονο χαζές απαντήσεις, οι οποιες κρίνονται ανάλογα!)
Επί του θέματος τώρα:
Εγώ στην αίτηση έβαλα ΟΧΙ σε όλα αυτά που υπάρχουν κάτω από τον πίνακα προτιμήσεων για ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ.
ΔΗΛΑΔΗ:
1.Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις λοιπές περιοχές της Α/θμιας Εκπαίδευσης
2.Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας και στις λοιπές περιοχές της Α/θμιας Εκπαίδευσης.
3.Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις λοιπές περιοχές της Β/θμιας Εκπαίδευσης.
4.Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας και στις λοιπές περιοχές της Β/θμιας Εκπαίδευσης.
5.Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις λοιπές περιοχές της Α/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ19-20 & ΠΕ32)
6.Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας και στις λοιπές περιοχές της Α/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08,
ΠΕ11, ΠΕ19-20 & ΠΕ32).
7.Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή ή ωρομισθίου σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. Α/θμιας Εκπ/σης σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Σ.Μ.Ε.Α.Ε
8. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή ή ωρομισθίου σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. Β/θμιας Εκπ/σης σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Σ.Μ.Ε.Α.Ε
9. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. (ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ03)
10.Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στα λοιπά εκκλησιαστικά γυμνάσια και γενικά εκκλησιαστικά λύκεια.
11.Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας και στα λοιπά εκκλησιαστικά γυμνάσια και γενικά εκκλησιαστικά λύκεια,.
Ευτυχία έγραψε:κ μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει..δεν εχω περάσει ακόμα υγειονομική επιτροπή.. εχω μόνο γνωμάτευση απο κρατικό νοσοκομείο- συμφωνα με την εγκύκλιο καλύπτομαι προσωρινά με αυτό το χαρτι εως 6 μήνες οποτε κ θα πρέπει να καταθέσω γνωμάτευση απο επιτροπη
Αν κάνεις χαρτιά για πρώτη φορά, θα πρέπει όπως λέει και στην εγκύκλιο, να καταθέσεις
...πρόσφατο πιστοποιητικό Π/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής ή Κρατικού Νοσοκομείου, όπως αναφέρεται στην περ. Α. του παρόντος Κεφαλαίου. Στην περίπτωση που κατατεθεί πιστοποιητικό Κρατικού Νοσοκομείου θα πρέπει, εντός εξαμήνου από την κατάθεση της αίτησης, να προσκομιστεί και το πιστοποιητικό Π/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής στη Διεύθυνση ή το Γραφείο όπου υποβλήθηκε η αίτηση και το οποίο στη συνέχεια πρέπει να διαβιβαστεί στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΔΒΜΘ.
Πιστεύω να σε καλύπτει το πιστοποιητικό που έχεις απ'το Νοσοκομειο.
Ευτυχία έγραψε:η ερώτηση μου ισως φανεί.. χαζή ..ομως.. τι θα γίνει στην επιτροπή? εννοω , αλλάζει κάτι στη γνωμάτευση? τι περιμένουν δηλ. να εχω θεραπευτεί :? :shock: εχει να κάνει με το ποσοστό αναπηρίας?
εχω μπερδευτεί πολυ, :? νομίζω φαίνεται στο τρόπο που γράφω.............
σας παρακαλώ ..τα φώτα σας..
Ξαναλέω πως, δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις...(μονο χαζές απαντήσεις, οι οποιες κρίνονται ανάλογα!)
Ειναι γραφειοκρατικό το θέμα απλά.
Εγώ, έκανα για 3η ή 4η φορά αίτηση, μέχρι τώρα δεν ζητούσαν καινούριο πιστοποιητικο.
Τώρα ζητησαν μέσω της εγκυκλίου, και ευτυχώς ειχα ενα σχετικα προσφατο Πιστοποιητικό και τους πήγα.
Αυτα μέχρι τωρα,
Εύχομαι να βοήθησα
Και φυσικά Καλή Επιτυχία
 #31864  από maestro
 Παρ Ιουν 25, 2010 7:36 pm
ημιμάθεια: θράσος
αμάθεια: άγνοια
πολυμάθεια:ταπεινότητα...
δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις...(μονο χαζές απαντήσεις, οι οποιες κρίνονται ανάλογα!)
 #31865  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 25, 2010 7:38 pm
maestro έγραψε:ημιμάθεια: θράσος
αμάθεια: άγνοια
πολυμάθεια:ταπεινότητα...
δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις...(μονο χαζές απαντήσεις, οι οποιες κρίνονται ανάλογα!)
:violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-uzi: :violence-uzi: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
 #31892  από theoni
 Παρ Ιουν 25, 2010 11:48 pm
Να μαι κι εγώ..Τη Δευτέρα θα την κάνω την αίτηση..κι ο Θεός βοηθός..Όσο για το πιστοποιητικό, έχει διετή ισχύ και μετά θέλουν άλλο. Εφόσον κατέθεσα πέρυσι δεν ισχύει και για φέτος;Το έχω χάσει το αντίγραφο που είχα κρατήσει και δεν παίζει να ξαναπεράσω επιτροπή σύντομα...Αν είναι θα καταθέσω κι εγώ γνωμάτευση από κρατικό και σε 6 μήνες το άλλο...Άντε καλή τύχη συνάδελφοι...
 #31902  από Ευτυχία
 Σάβ Ιουν 26, 2010 8:57 am
maestro σε ευχαριστώ πάρα πολυ, με βοήθησες αρκετα :)
theoni κ γω Δευτέρα λεω να παω ...κ το πιο πιθανό ειναι να βαλω κ γω οχι σε ολα εκεινα τα κουτάκια.

ευχαριστώ κ πάλι κ καλη επιτυχία :)
 #31914  από maestro
 Σάβ Ιουν 26, 2010 12:02 pm
Για να ειναι ολα ετοιμα, μην ξεχασετε να τσεκαρετε και τα αναλογα τετραγωνακια στο τελος.
Υποβάλλω συνημμένα δικαιολογητικά σύμφωνα με την αριθμ 73493 /Δ2/ 23 -06-2010 εγκύκλιο του ΥΠΔΒΜΘ.
Δηλώνω υπεύθυνα και εν γνώσει των συνεπειών του άρθρου 8 του Ν.1599/86 ότι:
1. Δεν υπηρετώ σε θέση μόνιμου εκπαιδευτικού της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. o
2. Δεν απολύθηκα από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου νομικού προσώπου του δημοσίου τομέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητά μου, ή ότι, σε αντίθετη περίπτωση, έχει παρέλθει πενταετία από την απόλυση. o
3. Δεν εμπίπτω στα κωλύματα διορισμού του άρθρου 8 του Ν.3528/2007 (Υ.Κ.)
4. Δεν διώκομαι ως φυγόδικος ή φυγόποινος. o
5. Δεν έχω απολυθεί από θέση μόνιμου εκπαιδευτικού, λόγω οριστικής παύσης. o
6. Δεν έχω o έχω o αποποιηθεί διορισμό σε θέση μόνιμου εκπαιδευτικού.
7. Δεν έχω συνταξιοδοτηθεί ανεξάρτητα από το φορέα συνταξιοδότησης. o
8. Δεν έχω αθετήσει υποχρεώσεις από υποτροφία Ι.Κ.Υ, και σε αντίθετη περίπτωση, ότι έχει παρέλθει πενταετία. o
9. Δεν είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, ούτε διδάσκω, δεν είμαι μέτοχος σε εταιρεία κατά τις διατάξεις του Υπαλληλικού κώδικα, ούτε έχω οποιαδήποτε εμπορική ιδιότητα o.
10. Είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου /διδάσκω/ είμαι μέτοχος σε εταιρεία κατά τις διατάξεις του Υπαλληλικού κώδικα/έχω οποιαδήποτε εμπορική ιδιότητα και θα παραιτηθώ ή θα αναστείλω τη λειτουργία των επιχειρήσεών μου πριν την ανάληψη υπηρεσίας ως εκπαιδευτικού o.
11. Είμαι υγιής και θα υποβάλω το πιστοποιητικό υγείας από Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή, κατά την ανάληψη υπηρεσίας. o
12. Γνωρίζω ότι αν δεν αναλάβω για οποιονδήποτε λόγο υπηρεσία αναπληρωτή ή αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου, εντός της προθεσμίας που ορίζεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψής μου, διαγράφομαι από τον πίνακα για το τρέχον σχολικό έτος. Αν αρνηθώ για δεύτερη φορά, διαγράφομαι για το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψής μου και για τα δύο επόμενα. o
13. Έχω o / Δεν έχω o αρνηθεί πρόσληψη αναπληρωτή από το σχολικό έτος 2005-2006 και εφεξής.
14. Υπηρετώ o/ Δεν υπηρετώ o με πλήρη απασχόληση στο Δημόσιο Τομέα ως Μόνιμος o ή με Σύμβαση Ορισμένου o ή Αορίστου o Χρόνου.
15. Έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις / Έχω νόμιμα απαλλαγεί από αυτές. o
16. Δεν έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις / Δεν έχω νόμιμα απαλλαγεί από αυτές. o

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 #31941  από maestro
 Σάβ Ιουν 26, 2010 3:13 pm
theoni έγραψε:...Όσο για το πιστοποιητικό, έχει διετή ισχύ και μετά θέλουν άλλο. Εφόσον κατέθεσα πέρυσι δεν ισχύει και για φέτος;Το έχω χάσει το αντίγραφο που είχα κρατήσει και δεν παίζει να ξαναπεράσω επιτροπή σύντομα...
Επικυρωμενο αντιγραφο απ' το πρωτοτυπο θελει(επικυρωση στα ΚΕΠ), προσφατο σχετικα (να μην ειναι χρονολογημενο πριν απο 2ετια). Αν δεν εχεις, μπορεις να παρεις αντιγραφο από την α' βάθμια υγειονομικη επιτροπή.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14