πηγα κ γυρισα με κορτιζονη χαπια. μου ειπε οτι ειναι υποτροπη αλλα ειμαστε στην αρχη κ δεν το ρισκαρουμε να μην παρω κορτιζονη. σιγουρα εκανα καινουρια εστια. αν το αφηνα ισωσ μου δημιουργουσε προβλημα στο ποδι στην βαδιση. θα παρω κορτιζονη κ βλεπουμε. επισης η μπεταφερον δεν με καλυπτει γιατι ειχα 2 υποτροπες σε 6 μηνες. δεν αλλαζω ομως θεραπεια θα περιμενουμε τα χαπια το 2011. τωρα σωστο αυτο? τι να πω. οταν βγηκα απο τον γιατρο απ εξω ηταν ενας νεαρος με 2 μπαστουνια κ δεν μπορουσε να σηκωθει. επαθα πανικο. γαμωτο γιατι δεν υπαρχει κατι καποιος να μας σωσει τι το τοσο δυσκολο πια τι?
γιώτα εύχομαι να περάσει σύντομα και πάντα να περνά όσο για το ερώτημα γιατί γαμωτο δεν υπαρχει κατι καποιος να μας σωσει τι το τοσο δυσκολο πια τι?νομίζω υπάρχει δυσκολία κυρίως γιατι ειναι στον εγκεφαλο
αυτό λέω καθημερινά στον εαυτό μου και ελπίζω να μας ακούσει επιτέλους ο Θεός
όποιος δεν μπορεί να καταλάβει την σιωπή σου.πως είναι δυνατόν να καταλάβει τα λόγια σου...
περαστικούλια Γιωτα!!!
με κόβω και εμένα να ήταν υποτροπή τόσα καψίματα το καλοκαίρι...
καψίματα στα χέρια και όπου άγγιζα καιγόμουνα..
και μου ειπαν ότι δεν είναι υποτροπή--
τι να πω ή εγώ δεν τα λέω καλά ή οι γιατροι ειναι ...
περαστικούλια ...
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
ευχαριστω πολυ. μολις πηρα την πρωτη δοση κορτιζονης. πρεπει οπως και δηποτε να τρωω καλα πριν την παρω? δεν ξαναπηρα σε χαπι γι αυτο ρωταω αν ξερει κσνεις σας. σημερα για να πω την αληθεια δεν εχω εντονο καψιμο. πηγα για ψωνια μαγειρεψα εκανα δουλειες.
giota καλημέρα !!!επειδή αυτές τις μέρες ,είμαι και εγώ στην ίδια διαδικασία,πρέπει οπωσδήποτε να τρως κάτι και να παίρνεις και zantac πριν την κορτιζόνη .Εγώ παίρνω zantac πρωί και βράδυ!
περαστικά σου!!!
'Ονειρα γεμάτα χρώματα πολλά
Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.
Για τον ίδιο λόγο!καψίματα,αλλά στα πόδια από τους αστραγάλους και κάτω ,και στα χέρια από τους καρπούς και κάτω.Στην αρχή είδα βελτίωση,αλλά μόλις άρχισα να μειώνω επανήρθαν.Μίλησα με τον γιατρό και θα παρατείνω κάποιες μέρες παραπάνω την αγωγή.
'Ονειρα γεμάτα χρώματα πολλά
Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.