• Ξανά προς τη δόξα τραβά!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #18701  από LL--MM
 Πέμ Φεβ 25, 2010 1:56 pm
Μην κανετε πονηρές και ...ασύστατες σκέψεις, παρακαλώ :mrgreen: :!: :!:

Επεξήγηση: μη βλέπετε πολιτικές δηλώσεις εκεί που δεν υπάρχουν! :shock: 8-)

Για τα κατωτέρω του Γιώργου: Ότι πείς!!! :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Φεβ 25, 2010 2:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #18702  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Φεβ 25, 2010 2:06 pm
LL-MM ο τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαν να μου προσάψουν είναι πονηριά . Σε παρακαλώ άφησε με να εκφραστώ όπως ο ίδιος θέλω , χωρίς να κατηγορηθώ για υστερόβουλες σκέψεις .
 #18771  από kirk
 Παρ Φεβ 26, 2010 2:41 am
Καλησπέρα σας!
Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας για το θέμα της υγείας μου.
Θα ήθελα να δώσω ορισμένες διευκρινήσεις.
α) Αγωνίζομαι κατά της ΠΣ (άρα δικαιούμαι να χαιρετώ αγωνιζόμενος ή αγωνιστικά-αγωνιστικούς χαιρετισμούς)
β) Τα περισσότερα μέλη είναι συμπάσχοντες (άρα δικαιούμαι να τους αποκαλώ συντρόφους αφού η μοίρα μας είναι λίγο πολύ κοινή)
γ) Γνωρίζω που βρίσκομαι (άρα είναι περιττή η διευκρίνηση περί πολιτικο-κομματικών προεκτάσεων)
δ) Ακολουθώ πιστά και προτείνω χωρίς καμία επιφύλαξη, την προτροπή του Φρ. Νίτσε που μας λέει: Δε σκοτώνει κανείς με την οργή, παρά με το γέλιο. (Φρ. Νίτσε, Έτσι μίλησεν ο Ζαρατούστρα, μετάφραση Αρη Δικταίου, Εκδ. ΔΩΔΩΝΗ,1983,σελ.78)
 #18772  από popi
 Παρ Φεβ 26, 2010 8:36 am
Ωραιος!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100%

kirk έγραψε:Καλησπέρα σας!
Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας για το θέμα της υγείας μου.
Θα ήθελα να δώσω ορισμένες διευκρινήσεις.
α) Αγωνίζομαι κατά της ΠΣ (άρα δικαιούμαι να χαιρετώ αγωνιζόμενος ή αγωνιστικά-αγωνιστικούς χαιρετισμούς)
β) Τα περισσότερα μέλη είναι συμπάσχοντες (άρα δικαιούμαι να τους αποκαλώ συντρόφους αφού η μοίρα μας είναι λίγο πολύ κοινή)
γ) Γνωρίζω που βρίσκομαι (άρα είναι περιττή η διευκρίνηση περί πολιτικο-κομματικών προεκτάσεων)
δ) Ακολουθώ πιστά και προτείνω χωρίς καμία επιφύλαξη, την προτροπή του Φρ. Νίτσε που μας λέει: Δε σκοτώνει κανείς με την οργή, παρά με το γέλιο. (Φρ. Νίτσε, Έτσι μίλησεν ο Ζαρατούστρα, μετάφραση Αρη Δικταίου, Εκδ. ΔΩΔΩΝΗ,1983,σελ.78)
 #18774  από LL--MM
 Παρ Φεβ 26, 2010 9:18 am
Οι δύο εδώ που αναφέραμε την πολιτική ήταν αποκλειστικά για... να την αποκλείσουμε. Αυτονόητο ότι ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ θέση εδώ :P :twisted: :lol: :lol: :lol: Εξ άλλου, το πόσο ακολουθώ προσωπικά το Ζαρατούστρα είναι εμφανές από τα ποστ μου, νομίζω... :P :P