καλησπερα! ειμαι καινουργιος εδω,εχω 8,3 χρονια σκλ. ξεκινησα 5 χρονια μ avonex, 1 ενεση την εβδομαδα, σχεδον καθε εβδομαδα ειχα, πυρετο η πονοκεφαλο, πονους στα κοκκαλα κ.α.. την θεραπια μου την προτειναν οι γιατροι του γ.κ.ν.νικαιας....
Στα 5 αυτα χρονια ειχα περιπου 1-2 σοβαρες υποτροπες το χρονο,που χρειαζομουν εισαγωγη και 1 καθε τριμηνο πιο ελαφ. που χρειαζοταν να παρω μονο χαπια κορτ.Μετα την 5ετια,ψαχτικα και εμαθα
οτι οι γιατροι στα κρατικα νοσοκομια επωφελουνται απο καποιες εταιριες, και προτεινουν συγκεκριμενες θεραπιες. μετα δοκιμασα REBRIF,ΚΑΙ ΜΠΕΤΑΦΕΡΟΝ, μερα παρα μερα αλλα μαλλον ειχα αντισωματα στην ιντερ/νη και εκανα παλι πυρετο!
πηγα σε ιδιωτικο ιτρο ο οποιοσ μου ειπε και πηρα copaxon, k symetrel cubalta σε χαπι,τα οποια ναι μεν ειναι καθε μερα αλλα γλυτωσα απο ολα τα παραπανω συπτωματα! τωρα εδω και 2,5 χρονια εχω παθει μονο μια
υποτροπη(απο πυρετο) , καμια εισαγωγη σε νοσοκομειο και γενικα ζω καλυτερα!!
οσο για το αλατι το εχω κοψει εντελωσ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.για οσους δεν μπορουν,
ενασ μηνας μετα το τελος των χαπιων ειναι αρκετος.
μην ξεχασω,η ζαχαρη σκοτωνει την κορτιζονη,γιαυτο καλο θα ειναι για να εχουμε τα καλυτερα αποτελεσματα οσο καιρο περνουμε κορτιζονη,να μην περνουμε ζαχαρη!
σας ζαλισα ,αυτα τα λιγα για αρχη,αλλα και εγω στην αρχη δεν ηξερα κανεναν και ψαχνομουν...