• εξωιδριματικο επιδομα/ταλεποριας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #24718  από georgeand
 Κυρ Απρ 11, 2010 6:46 pm
κωστας έγραψε:παιδια καλημερα σας!εγω ειμαι δημοσιος υπαλληλος και περνω 720 ευρω επιδομα το μηνα!η ασθενεια μας ειναι 67% και ανω!εγω περασα επιτροπη με καροτσι γιατι ειχα υποτροπη και δεν ειχα καλη ισορροπια μπορουσα να περπατησω μονο με βοηθεια αλλα τελος παντον το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να ξερουμε με σιγουρια πως θα ειμαστε αυριο.για πληροφοριες http://www.pasipka.gr/frontoffice/porta ... DE&cnode=9 και εκτυπωστε τις αποφασεις δεν παιζει ρολο αν δουλευεις η οχι υπρχουν νομοι και μερικοι στις επιτροπες δεν τους ξερουν,και μενα στην αρχη μου δημιουργησαν προβλημα επειδη δουλευω αλλα πηγα τους νομους και ζητησαν και συγνωμη!αν μου δημιουργουσαν παλι προβλημα η θα ρωτουσα στον συνηγορο του πολιτη η θα πηγαινα σε δικηγορο!αυτα τα χρηματα τα δικαιουμαστε δεν τα κλεβουμε η δεν ζηταμε ελεημοσυνη αν ειναι δυνατο!θα εχει στην αρχη ταλαιπωρια αλλα οφειλουμε ολοι μας να περνουμε αυτα που δικαιουμαστε και εφοσον εχουμε αυτη την κωλοπαθηση τουλαχιστον να ειμαστε λιγο ποιο ανετοι οικονομικα!πιστευω να βοηθησα,να'στε καλα!
το pasipka εχει το παλιο νομο τον οποιο εχουν και οι περησοτερες επιτροπες ο καινουργιος ειναι
3232/2004 γιαυτο μας ταλεπορουν
 #24719  από georgeand
 Κυρ Απρ 11, 2010 6:50 pm
Konstantina έγραψε:Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Μην ταλαιπωρείστε για το επίδομα, δεν το δίνουν!
Ειμαι ασφαλιζόμενη του ΙΚΑ εχω χαρτί για αναπηρία 67%
για τον ΟΑΕΔ αλλα η επτροπή για το επίδομα μου έδωσε 30% επειδή δεν έχω κινητικό πρόβλημα.
Εκανα ενσταση και παρέμεινε 30%. Φαντάζομαι τώρα με την οικονομική κρίση θα
είναι ακόμα πιο δύσκολο...

η γνωματευση του νοσοκομειου που κατεθεσες στην επιτροπη τι ακριβος εγραφε διαγνωση σκπ απλος η' με παραπλευρη πυραμιδικη συνδρομη?
Γιατι και εγω εχω για τον ΟΑΕΔ67% και περναω απο επιτροπη για το εξωιδριματικο το Μαιο για τριτη φορα αν δεν το παρω και τουτη τη φορα θα με γραψουν οι εφημεριδες .
 #24794  από Konstantina
 Δευ Απρ 12, 2010 2:19 pm
Η γνωμάτευση έγραφε για "ΣΚΠ με παραπάρεση και μεγάλη δυσχέρεια βάδισης"
Στην επιτροπή με εξέτασαν κανονικά με σφυράκι και με κάποιες ασκησεις.
Και να πήγαινα με καρότσι, που δεν θα το έκανα, θα ήταν το ίδιο νομίζω.
 #25296  από litsaM
 Σάβ Απρ 17, 2010 1:50 pm
παιδια καλησπερα.εγω ακομα δεν εχω περασει επιτροπη. το χαρτι που μου εδωσε ο γιατροςειναι βεβαιωση απο δημοσιο νοσοκομειο που λεει οτι εχω σκληρυνση κατα πλακας,τι θεραπεια ακολουθω(ιντερφερονη) και ποσες φορες και ποιες εχω νοσηλευτει στο νοσοκομειο.δεν μπορει να γραψει λεει σπαστικη παραπαρεση(πως το λενε αυτο) :) γιατι σημαινει οτι ειμαι αναπηρη και δεν ειμαι.αλλα με το χαρτι αυτο λεει ειναι σιγουρος οτι το παιρνω(ειναι και ο διευθυντης της κλινικης)πολυ αισιοδοξο τον ειδα :) ξερω ποιον θα δειρω μετα παντως :) Γιωργο Πρωτογερε εσυ ξερεις :)
 #25298  από georgeand
 Σάβ Απρ 17, 2010 3:05 pm
litsaM έγραψε:παιδια καλησπερα.εγω ακομα δεν εχω περασει επιτροπη. το χαρτι που μου εδωσε ο γιατροςειναι βεβαιωση απο δημοσιο νοσοκομειο που λεει οτι εχω σκληρυνση κατα πλακας,τι θεραπεια ακολουθω(ιντερφερονη) και ποσες φορες και ποιες εχω νοσηλευτει στο νοσοκομειο.δεν μπορει να γραψει λεει σπαστικη παραπαρεση(πως το λενε αυτο) :) γιατι σημαινει οτι ειμαι αναπηρη και δεν ειμαι.αλλα με το χαρτι αυτο λεει ειναι σιγουρος οτι το παιρνω(ειναι και ο διευθυντης της κλινικης)πολυ αισιοδοξο τον ειδα :) ξερω ποιον θα δειρω μετα παντως :) Γιωργο Πρωτογερε εσυ ξερεις :)
λιτσα με την απλη βεβαιωση οτι πασχεις απο σκπ χωρις κινιτικα προβληματα περνεις 67% αλλα οχι απο ολες τις επιτροπες πχ για μοριοδοτιση οαεδ ναι για φοροαπαλαγες ναι για εξωιδριματικο ομως οχι για αναπηρικο αυτοκινητο οχι αλλα επειδη ποτε κανεις δεν ξερει με τις επιτροπες μπορει να σου το δοσουν μην το αφησεις παντος γιατι τα λεφτα ειναι καλα και τα εχουμε αναγκη με αυτη την κριση
 #25339  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Σάβ Απρ 17, 2010 11:57 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ( ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!) ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ!! ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ:
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΩΣΗ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ...ΟΡΟ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ;

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ :evil: :twisted:

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!
 #25357  από georgeand
 Κυρ Απρ 18, 2010 9:11 am
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ( ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!) ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ!! ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ:
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΩΣΗ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ...ΟΡΟ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ;

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ :evil: :twisted:

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!

αυτο με την τουαλετα ξαναπεστο πριν ενα χρονο κατα την διαρκεια μιας καραμπινατης υποτροπης
κατουρουσα καθιστος γιατι απλα δεν εβρισκα το στοχο :D :D και η επιτροπη μετα απο 3μηνες περιπου αφου ειχα παρει κορτιζονη του απεριοριστου,50%μας κανουν δηλαδη να παρακαλαμε να περναμε σε περιοδο ωσης :evil: :evil:
 #25363  από κωστας
 Κυρ Απρ 18, 2010 12:15 pm
φιλε georgeand ειναι οπως το λες,εγω ημουν σε περιοδο υποτροπης οταν πηγα και δεν δημιουργησαν προβλημα!οι ανθρωποι δεν παιζονται,δεν ξερω τι θελουν,τι πρεπει να κανεις για να πειστουν οτι αντεμετωπιζεις σοβαρα προβληματα μαλλον χρειαζονται να κανεις την αναγκη σου μπροστα τους(χε....)!
 #27444  από Νικολέττα
 Παρ Μάιος 14, 2010 4:28 pm
γεια παιδια.... εχθές πέρασα από την Α/θμια επιτροπή και φυσικα το επίδομα δεν μου το έδωσαν γιατί δεν είμαι "παράλητη". Μου είπαν να πάω στην Β/θμια, αλλά κι εκεί που πήρα τηλ. μου είπαν το ίδιο...
Μάλλον χλωμό το βλέπω να μου το δίνουν ;)
 #27536  από georgeand
 Σάβ Μάιος 15, 2010 8:37 pm
Νικολέττα έγραψε:γεια παιδια.... εχθές πέρασα από την Α/θμια επιτροπή και φυσικα το επίδομα δεν μου το έδωσαν γιατί δεν είμαι "παράλητη". Μου είπαν να πάω στην Β/θμια, αλλά κι εκεί που πήρα τηλ. μου είπαν το ίδιο...
Μάλλον χλωμό το βλέπω να μου το δίνουν ;)
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΤΑΛΕΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΙΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΑΠΑΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΞΩΙΔΡΙΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΛΟΣ ΣΚΠ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΠΛΕΥΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ,-ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΕ-, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΛΗΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ. ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ