κωστας έγραψε:παιδια καλημερα σας!εγω ειμαι δημοσιος υπαλληλος και περνω 720 ευρω επιδομα το μηνα!η ασθενεια μας ειναι 67% και ανω!εγω περασα επιτροπη με καροτσι γιατι ειχα υποτροπη και δεν ειχα καλη ισορροπια μπορουσα να περπατησω μονο με βοηθεια αλλα τελος παντον το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να ξερουμε με σιγουρια πως θα ειμαστε αυριο.για πληροφοριες http://www.pasipka.gr/frontoffice/porta ... DE&cnode=9 και εκτυπωστε τις αποφασεις δεν παιζει ρολο αν δουλευεις η οχι υπρχουν νομοι και μερικοι στις επιτροπες δεν τους ξερουν,και μενα στην αρχη μου δημιουργησαν προβλημα επειδη δουλευω αλλα πηγα τους νομους και ζητησαν και συγνωμη!αν μου δημιουργουσαν παλι προβλημα η θα ρωτουσα στον συνηγορο του πολιτη η θα πηγαινα σε δικηγορο!αυτα τα χρηματα τα δικαιουμαστε δεν τα κλεβουμε η δεν ζηταμε ελεημοσυνη αν ειναι δυνατο!θα εχει στην αρχη ταλαιπωρια αλλα οφειλουμε ολοι μας να περνουμε αυτα που δικαιουμαστε και εφοσον εχουμε αυτη την κωλοπαθηση τουλαχιστον να ειμαστε λιγο ποιο ανετοι οικονομικα!πιστευω να βοηθησα,να'στε καλα!το pasipka εχει το παλιο νομο τον οποιο εχουν και οι περησοτερες επιτροπες ο καινουργιος ειναι
3232/2004 γιαυτο μας ταλεπορουν