• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #16442  από swt
 Τρί Φεβ 02, 2010 9:40 pm
michaelz21789 έγραψε:[...]
Αν σου πει ο αλλος ο νευρολογος οτι μια επεμβαση τετοιου ειδους ειναι επικινδυνη δν ειναι απαραιτητο να ειναι μλκς, μπορει κατι παραπανω να ξερει..
Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και αν σου πει ένας οδοντίατρος ότι τα φάρμακα που παίρνεις για τη ΣΚΠ είναι επικίνδυνα;
Καλώς ή κακώς οι νευρολόγοι δεν μπορούν να αξιολογήσουν την επικινδυνότητα ή μη μιας αγγειοπλαστικής, όπως φαντάζομαι συμφωνείς ότι οι μη νευρολόγοι δεν μπορούν να αξιολογήσουν την επικινδυνότητα ή μη των ανοσοτροποποιητικών φαρμάκων.
 #16445  από swt
 Τρί Φεβ 02, 2010 9:53 pm
Υπομονή μέχρι την Κυριακή. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.
:arrow: CCSVI and MS Workshop Scientific Workshop Program – Sunday, February 7, 2010
 #17037  από Nick
 Δευ Φεβ 08, 2010 10:50 am
Δεν ξέρω αν ο Ζαμπόνι είναι ο σωτήρας που περιμένουμε, γιατί όπως κι ο ίδιος λέει η θεραπεία αυτή είναι σωτήρια για αρχικά στάδια της νόσου και όχι για όλες τις περιπτώσεις. Πάντως επιτέλους κάποιος απ' όλους αυτούς πρέπει να βρει κάτι δραστικό, κάτι ριζοσπαστικό γιατί οι παρούσες θεραπείες προκαλούν κατάθλιψη και με τον τρόπο χρήσης τους αλλά και από αυτά που (δεν) υπόσχονται. Δεν έχω την απαίτηση η ιατρική επιστήμη να επαναφέρει τον ατροφικό εγκέφαλο ενός χρόνιου ασθενή, το σημαντικό για μένα είναι να βρεθεί ΘΕΡΑΠΕΙΑ έστω για τους νέους ασθενείς που είναι στα αρχικά στάδια της νόσου και δεν έχει πάθει ο εγκέφαλός τους ακόμη σημαντικές βλάβες. Τα νέα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν με θεραπείες και όχι με φαρμακευτικές αγωγές. Και να μην μπαίνω στο σαιτ να διαβάζω 20χρονους να ταλαιπωρούνται και να ψάχνονται αν θα πάρουν το ένα ή το άλλο φάρμακο και τί παρενέργειες θα έχουν. Αυτό είναι απαράδεκτο.
Sorry που έβγαλα τα σωψυχά μου, αλλά είμαι κι εγώ μάνα και τρελαίνομαι.
 #17064  από Μαριάννα
 Δευ Φεβ 08, 2010 5:16 pm
Πάντως εμεις εχουμε αποφασισει να τον επισκεφτουμε αν μπορεσουμε να κλεισουμε ραντεβου Γνωριζει κάποιος κάποια τηλεφωνα που να μπορω να 'ρθω σε επαφη με τον Zamboni? Θα με βοηθούσατε
Ευχαριστω
 #17204  από swt
 Τρί Φεβ 09, 2010 9:16 pm
Βίντεο σχετικά με το κυριακάτικο workshop. Επίσης, από ότι λέει η παρουσιάστρια, αύριο αναμένουμε τα αποτελέσματα του BNAC. Στο επόμενο βίντεο υπάρχει συνέντευξη με τον καθ. Ζαμπόνι.
:arrow: http://watch.ctv.ca/news/latest/ms-cure/#clip264942
 #17668  από KOYKOYLI
 Δευ Φεβ 15, 2010 7:00 pm
Μαριάννα έγραψε:Πάντως εμεις εχουμε αποφασισει να τον επισκεφτουμε αν μπορεσουμε να κλεισουμε ραντεβου Γνωριζει κάποιος κάποια τηλεφωνα που να μπορω να 'ρθω σε επαφη με τον Zamboni? Θα με βοηθούσατε
Ευχαριστω
ΜΑΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΕΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 82