• Mn kobete to xorto kapnisteto

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11876  από mary_d_ath
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 2:34 pm
Δεν ξέρω κατά πόσο "σωστό" θα είναι κάτι τέτοιο από παιδαγωγικής άποψης!!
Τα παιδιά πρέπει να προστατέψουμε ως κράτος και να μην τους δίνουμε ερεθίσματα!!
Χθες, παρεμπιπτόντως, πέρασα από μία πλατεία που ήταν μια παρέα (πιτσιρίκια γυρω στα 16-17) κι έκαναν!! Μου 'ρθε να τους ρίξω μια σφαλιάρα!! :lol: :lol:
Φανταστείτε να νομιμοποιηθεί και να το καπνίζουμε ελεύθερα στους δρόμους... Έχουμε ξεφύγει εντελώς... Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!! Εντάξει, η Ελλάδα έχει γίνει "μπουρδέλο", μην την "μπουρδελέψουμε" πιο πολύ όμως!! :lol: :lol:
 #11877  από litsa
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 2:37 pm
ok mary_d_ath
συμφωνώ και με αυτό που λές...
έχουμε έτσι και αλλιώς εκτροχιαστεί...
:o :o :o :( :( :(
 #11907  από nikolaras
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 2:58 am
Mary k egw kapote perasa apo ayto to stadioe me tis plateies k ta sxetika stin plateia :P... Kata thn apopsh k simfwna me oti ginete sto amsterdam ap tin wra p nomimopoihsan to xasis meiw8ikan para pl oi xristes irwinhs k kokainhs .... Ase pou pleon ola ta pitsirikia p blepw sto dromo tin pinoun :P.. Apo ekei p eblepes apo mia perioxh 2 parees twra blepeis tous pantes :/
 #11918  από αλεξανδρος1
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 2:41 pm
Εαν το κάνουν νόμιμο στην Ελλάδα θα το κόψουν όλοι γιατί δεν θα είναι πια παράνομο. Μας φτιάχνει το παράνομο τι να κάνουμε.
 #11922  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 3:07 pm
Ναι!! Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια!!
Τώρα για παράδειγμα που μας απαγόρεψαν το κάπνισμα και τα μαγαζιά βρήκαν την πατέντα να βάζουν άδεια κουτάκια αναψυκτικών για τασάκια, νομίζω ότι το απολαμβάνω περισσότερο το τσιγάρο!! Αν με πιάσουν βέβαια καμία μέρα και μου κόψουν πρόστιμο, τότε κλάψτα!! :lol: :lol:
(Θα το παίξω τρελή βέβαια, γιατί από το νόμο εξαιρούνται οι ψυχοπαθείς!! :lol: :lol: )
 #11923  από soulla
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 3:17 pm
TO OTI ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙς :?: ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ :?: ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙς :?: ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ :!: ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ Η ΥΓΕΙ ΑΣΟΥ :?: ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ :!: ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΑ Η ΜΕΞΙΚΟ :!: ΝΑ ΝΑΥΛΩΣΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑς :roll: :roll: ΚΑΞ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΤΗ
 #11924  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 3:33 pm
:lol: :lol: :lol:
Καλά μπορεί να μη χρειαστεί να το "παίξω" τρελή, μπορεί να 'μαι και να μην το ξέρω!! :lol: :lol:
Τώρα, γιατί συνεχίζω και καπνίζω...
Κακό στον εαυτό μου κάνω... Πάθη και αδυναμίες είναι αυτά, δεν μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωϊ και να μη συνοδέψω τον καφέ μου μ' ένα χειροποίητο τσιγάρο (γιατί καπνίζω και στριφτά!! :lol: :lol: ).
Από την άλλη η γιατρός μου δε μου είπε να το κόψω, μου μίλησε για θεωρίες... Και στην τελική, θα το κόψω μόλις πάρω πτυχίο και από τις 2 σχολές!! (σε 5 χρόνια δηλαδή!! :lol: :lol: )
Για το καλό μου φυσικά... Όπως λέει και ο Μηλιώκας...
Όσον αφορά τη θεωρία του Ιταλού, αν αποδειχτεί πιο πολύ σε πιο μεγάλο δείγμα, θα πάω κι εγώ Ιταλία!! Και μετά ποιος μας πιάνει!! Θα γυρίσω όλον τον κόσμο και θα κάνω κάθε βράδυ πάρτυ!! (αν κερδίσω και το τζόκερ... :lol: )
Κι εδώ ταιριάζει ένα άλλο τραγούδι του Μαζωνάκη:

[youtube]rMuOGxjIpEY[/youtube]
 #11925  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 3:38 pm
Κι αυτό ταιριάζει, του Δάντη:

[youtube]UomEw0nzUHk[/youtube]
 #11926  από soulla
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 3:45 pm
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ :lol: :lol: ΘΑ ΠΑ ΡΕΙς ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΕΚΙΛΑ :lol: :lol: ΑΛΛΟς ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ :?: ΑΛΛΟς ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑς :?: :?: ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΜΕΙς ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ :lol: :lol: ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙς ΝΕΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑς ΤΟ ΠΕΙς ΘΕΛΩ ΟΜΩς PLEASE ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ :roll: ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑς ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ :!: :!: ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΣΙΝΟ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑς ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΔΙΑς :?:
 #11929  από Κατερίνα
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 4:18 pm
Περιμένετε και μένα...Έχω πακετάρει ήδη!!! 8-) Πάντως αν τελειώσουν τα φιλτράκια μου θα μου δώσεις mary_d_ath έτσι?Είναι ένα πρόβλημα όταν ξεμένω και δεν κάνει κανένας άλλος στριφτά...Αχ τρομάρα μας κάνουμε και χιούμορ αντί να το κόψουμε...