γεια σας ,εμενα ο ανδρας μου διεγνωθει με σκληρυνση κατα πλακας το 2004.του ξεκινησε με προβλημα απο τα ματια.στην αρχη νομιζαμε οτι ηταν απλα μυωπια αλλα επειδη πηγαμε σε οφθαλμιατρους και δεν του εβρισκαν τιποτα μας παρεμπεψαν σε νευρολογο για καλη μας τυχη.και μετα απο μια μαγνητικη αποδειχτηκε οτι ηταν σκληρυνση .απο τοτε παιρνει ιντερφερονη το ρεμπιφ αλλα ολα αυτα τα χρονια τις ημερες που κανει την ενεση ,εχει ολα τα συμπτωματα μιας γριπης πυρετο και εξαντληση.ολα αυτα τα χρονια μονο μια φορα ειχε οση το καλοκαιρι του 2007 το οποιο του αφησε κουσουρι κοπωση ,ασταθεια και εχει λιγο προβλημα με την ομιλια.τωρα σκεφτεται να σταματησει την ενεση αλλα οι γιατροι μας λενε φυσικα οχι .θα ηθελα τη γνωμη σας αν καποιος εχει σταματησει να την κανει και τα αποτελεσματα.γιατι εγω φοβαμαι λιγο.
καλώς όρισες μαγδα!
δεν νομίζω να είναι καλη λύση να την σταματήσει, θα σου το πούνε και οι πιο παλιοί ...
και εγώ δυστυχώς τα έχω αυτά τα παλιοσυμπτώματα,... χθες πχ πήγα λαϊκή και επειδή είχα κάνει την ένεση την προηγούμενη, είχε και ένα ήλιο που χτυπούσε κατακούτελα, γύρισα και ήταν σα να είχα δουλέψει 18 ώρες!
ο άντρας μου δεν το πίστευε..
συν ότι έχω ακόμα αυτές τις παρενέργειες και παίρνω αποτέλ και ένα ντεπόν- σταμάτησα από μόνη μου, μετά από ένα χρόνο το αντιφλεγμονώδη, αλλά δεν ξέρω για πόσο...
τον δεκέμβρη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου θα δουμε,..