αγαπητή νικόλ,
σε χαιρετώ..
να πω και εγώ την εμπειρία μου με την γυμναστική...
όταν έπαθα την πρώτη υποτροπή με σκπ, είχα ξεκουρδίσει εντελώς.. δεν μπορούσα να κάνω καμμιά δουλειά, να σκουπίσω κτλ γιατί ως αντίδραση της σκπ που καταλαβα εκ των υστέρων ήταν η απίστευτη κουραση και πόνος παντού...
όταν περασε η αγωγή με την κορτιζο΄νη και σε συνεργασία με τον φυσιοθεραπευτή μου, αφου περασαν 3-4 μήνες πήγα σε περσοναλ γυμναστήριο με 3 άτομα μαζί τη φορά.
Εκεί έκανα ασκήσεις απλες, ασκήσεις πιλάτες, διάδρομο.. απλά μου εφτιαξαν το προγραμμα και με καθοδηγούσαν...
γιατί να σημειώσω ότι πονούσα πολύ την μέση μου λογω και κάποιων κοίλων στους δίσκους..
συνήλθα και έκατσα 9-10 μήνες..
Ειπα να παω σε άλλο γυμναστήριο λόγω κόστους, αλλα΄ εκτοτε ολο κατι παθαίνω....
τη μια δεν μου αισθάνομαι α΄νετα με την ζέστη όταν κάνω διάδρομο .. την άλλη παθαίνω μολύνσεις κτλ..
το καλοκαιρι περισι έκανα μπανιο στη θάλασσα..
τώρα ειπα να ξεκινήσω ξανά γυμναστήριο και κατάφερα και ...κρυολόγησα...
Τελικά νομίζω ότι η κολύμβηση ειναι το καλύτερο ή το εξειδικευμένο γυμναστήριο...
σε χαιρετώ..
να πω και εγώ την εμπειρία μου με την γυμναστική...
όταν έπαθα την πρώτη υποτροπή με σκπ, είχα ξεκουρδίσει εντελώς.. δεν μπορούσα να κάνω καμμιά δουλειά, να σκουπίσω κτλ γιατί ως αντίδραση της σκπ που καταλαβα εκ των υστέρων ήταν η απίστευτη κουραση και πόνος παντού...
όταν περασε η αγωγή με την κορτιζο΄νη και σε συνεργασία με τον φυσιοθεραπευτή μου, αφου περασαν 3-4 μήνες πήγα σε περσοναλ γυμναστήριο με 3 άτομα μαζί τη φορά.
Εκεί έκανα ασκήσεις απλες, ασκήσεις πιλάτες, διάδρομο.. απλά μου εφτιαξαν το προγραμμα και με καθοδηγούσαν...
γιατί να σημειώσω ότι πονούσα πολύ την μέση μου λογω και κάποιων κοίλων στους δίσκους..
συνήλθα και έκατσα 9-10 μήνες..
Ειπα να παω σε άλλο γυμναστήριο λόγω κόστους, αλλα΄ εκτοτε ολο κατι παθαίνω....
τη μια δεν μου αισθάνομαι α΄νετα με την ζέστη όταν κάνω διάδρομο .. την άλλη παθαίνω μολύνσεις κτλ..
το καλοκαιρι περισι έκανα μπανιο στη θάλασσα..
τώρα ειπα να ξεκινήσω ξανά γυμναστήριο και κατάφερα και ...κρυολόγησα...
Τελικά νομίζω ότι η κολύμβηση ειναι το καλύτερο ή το εξειδικευμένο γυμναστήριο...
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»