Om mani padme hum!
Συνημμένα
Γιατι η ζωη ειναι ωραια,μονο οταν χαμογελας!!!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
agathan έγραψε:Παλι δεν μου απαντήσεις γιατί τις θεωρείς μη έγκυρες τις πηγες της Ελίζας όπως αναφέρει στο πρωτο σου σχολείο σου. Τεσπα οκmarios έγραψε:Εσύ αγκαθαν που στηριζεις αυτό που λες οτι δηλαδή δεν είναι έγκυρες οι πηγές? Βέβαια ο κάθε ένας έχει την άποψη του αλλά επιβάλλεται όταν κάποιος εχει μια αποψη να τη τεκμηριώνει. Παντα φιλικααυτο ειναι το θεμα αγορινα μου. δεν παραθετει πηγες. απλα βαλαμε τα ονοματα δυο κεντρων για να υποστηριξουμε αυτο που γουσταρουμε. οποτε μην μου αντιτιθεσαι και ζητας τεκμηρια απο μενα, οταν θα πρεπε να το κανεις απο αλλους εδω γυρω.
και αν δεν τα εχει γραψει ολα αυτα η ιδια και ειναι αντιγραφη καποιου αρθρου και δεν εχει παραθεσει ποια ειναι η πηγη, κοινως απο που πηρε το κειμενο, απο τους κανονισμους του forum θεωρειται spam.
marios έγραψε:σου απαντησα. εσυ αρνεισαι να το δεις. πολυ απλα δεν εχει πηγες.agathan έγραψε:Παλι δεν μου απαντήσεις γιατί τις θεωρείς μη έγκυρες τις πηγες της Ελίζας όπως αναφέρει στο πρωτο σου σχολείο σου. Τεσπα οκmarios έγραψε:Εσύ αγκαθαν που στηριζεις αυτό που λες οτι δηλαδή δεν είναι έγκυρες οι πηγές? Βέβαια ο κάθε ένας έχει την άποψη του αλλά επιβάλλεται όταν κάποιος εχει μια αποψη να τη τεκμηριώνει. Παντα φιλικααυτο ειναι το θεμα αγορινα μου. δεν παραθετει πηγες. απλα βαλαμε τα ονοματα δυο κεντρων για να υποστηριξουμε αυτο που γουσταρουμε. οποτε μην μου αντιτιθεσαι και ζητας τεκμηρια απο μενα, οταν θα πρεπε να το κανεις απο αλλους εδω γυρω.
και αν δεν τα εχει γραψει ολα αυτα η ιδια και ειναι αντιγραφη καποιου αρθρου και δεν εχει παραθεσει ποια ειναι η πηγη, κοινως απο που πηρε το κειμενο, απο τους κανονισμους του forum θεωρειται spam.