• Προδιαθεση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125027  από Arage
 Πέμ Ιαν 12, 2017 10:07 pm
fotini k έγραψε:Arage καλησπερα!!τωρα ειμαι μια χαρα χωρις μουδιασματα ευτυχως κ περπαταω μια χαρα χωρις καποια ενοχληση.τν ερχομενο μηνα εχω να κανω τις μαγνητικες.ελπιζω να πανε ολα καλα κ ευχομαι κ το ιδιο κ σε σενα!!
Φωτεινή σίγουρα θα σου πάνε όλα καλά. Η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται και εσύ δείχνεις να σαι περίφημα και θα συνεχισεις
 #125032  από ποπη
 Πέμ Ιαν 12, 2017 10:18 pm
Nikoskk έγραψε: Προδιαθεση αναφερεται οτι ισως να υπαρχει στα γονιδια καποιων ανθρωπων για την εκδηλωση καποιου αυτοανοσου νοσηματος αλλα για να εμφανιστη δεν αρκουν τα γονιδια πρεπει να βρει γονιμο εδαφος , το οποιο σε αλλους ανθρωπους ειναι η διατροφη και σε αλλους ψυχολογικη παραγοντες ή ολα μαζι, για αυτο πρεπει να εχουμε νου υγιή εν σώματι υγιή, κατι που προσπαθω και εγω να κανω και βλεπω οτι δουλευει!

Γεια σου Νικο!,

για την επιρροη των αυτοανοσων που λες,οπως το εκζεμα για παραδειγμα, ειδικα εαν υπαρχει και ιστορικο, θα συμφωνησω πολυ μαζι σου. Το οτι σε καποιους ανθρωπους εκδηλωνονται αυτοανοσα εινα σημαντικο να λαμβανεται υποψη διοτι, οπως ειπες υπαρχουν παραγοντες που μπορουν να πυροδοτησουν τα χειροτερα! Δυστυχως η πλειοψηφια των ¨γιατρων¨δεν δινει σημασια σε αυτη την τοσο σημαντικη λεπτομερια.......
 #125033  από fotini k
 Πέμ Ιαν 12, 2017 10:22 pm
σ'ευχαριστω πολυ!!ευτυχως μεχρι στιγμης η κλινικη μου εικονα ειναι μια χαρα κ ελπιζω το ιδιο κ η δικη σου!ευχομαι κ σε σενα τα καλυτερα!
 #125037  από Nikoskk
 Πέμ Ιαν 12, 2017 10:32 pm
Ειναι γεγονος οτι οι περισσοτεροι γιατροι δεν δινουν σημασια!!! ουτε και εμεις μεχρι να συμβουν τα χειροτερα.
Για αυτο προσεχουμε για να εχουμε!!!
 #125044  από ποπη
 Πέμ Ιαν 12, 2017 10:54 pm
Επισης πριν κατι μηνες εκει που χαζευα στο ιντερνετ για σκπ και κατι αλλες ασθενειες επεσε το ματι μου σε ενα αρθρο που πιθανολογουν οτι ενδεχεται ενας απο τους λογους της εμφανισης περιεργων ασθενειων ( μεσα και η σκληρυνση) να ειναι και η ραδιενεργια......
 #125046  από Nikoskk
 Πέμ Ιαν 12, 2017 11:01 pm
Πιστευω πως δεν ειναι μονο ενα πραγμα που φταιει, αν σκεφτεις οτι μεσα σε μισο περιπου αιωνα αλλαξαν τοσα πραγματα πανω στην γη ,τοσο στην ατμοσφαιρα οσο και σε αυτο που τρωμε, πινουμε και αναπνεουμε!!!
 #125048  από ποπη
 Πέμ Ιαν 12, 2017 11:06 pm
εννοειται!, αφου ολα ειναι ψεκασμενα, μεταλλαγμενα και στην πορεια του χρονου σου εχουν κανει ενα dna κουρκουτι! επιπλεον που να τολμησουν να ανακοινωσουν επισημα τα ποσα ακτινοβολιας και ραδιενεργιας που εχουμε ¨φαει¨τουλαχιστον απο την δεκαετια του ΄80 που εγινε το τσερνομπιλ.....
Ενα θα σου πω, εδω το αντικαρκινικο νοσοκομειο του Πειραια εκπεμπει ραδιενεργια λογω ελλειπων μετρων ασφαλειας......το εκαναν γαργαρα το θεμα βεβαια! μετα απορουμε γιατι οργιαζουν περιεργες ασθενειες......
 #125051  από Nikoskk
 Πέμ Ιαν 12, 2017 11:15 pm
Ειναι πολλα πραγματα μαζεμενα, οσο για ακτινοβολια υπαρχουν αρκετες κεραιες κινητης τηλεφωνιας κρυμενες σε κατοικημενες περιοχες (ειδικα μεσα στην Αθηνα) και φανερα βλεπουμε μετασχηματιστες της ΔΕΗ διπλα σε σπιτια , πανω απο περιπτερα κ.α.
 #125055  από ποπη
 Πέμ Ιαν 12, 2017 11:37 pm
Ειναι σοβαρο το θεμα παντως, τα ποσοστα της σκληρυνσης ειναι μεγαλα. Καθε μερα σχεδον αν παρατηρησεις μονο εδω γραφεται και απο ενας παθων τουλαχιστον! Εχει γινει συχνο φαινομενο και δεν ειναι φυσιολογικο! Ασθενειες απο σπανιες εχουν καταντησει σαν τη γριπη......
 #125056  από fotini k
 Πέμ Ιαν 12, 2017 11:40 pm
ποσο δικιο εχεις Ποπη..μακαρι να μη συνεχισουν να νοσουν τοσοι πολλοι ανθρωποι με τετοιο ρυθμο..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7