• Παρενέργειες rebif44

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #11687  από anni
 Τρί Νοέμ 17, 2009 2:50 pm
Γεια σας παιδια!!!Εγω χρησιμοποιω το Hemeran Gel . Aλλα οι μελανιες δεν λενε να φυγουν.
:P
 #11725  από Konstantina
 Τετ Νοέμ 18, 2009 12:22 pm
Καλημέρα, εμένα η κοπέλα από το rebif μου είχε πει ότι οι μελανιές δεν φευγουν με κάποιο προϊόν...
 #11727  από aoratos
 Τετ Νοέμ 18, 2009 12:38 pm
litsa έγραψε:ο αόρατος μας την είπε, εγώ ακόμα να την αγοράσω... είναι η arnicare της power health
φυτική κρέμα για κάθε είδους μελανιά...
Ο αόρατος δεν την πρότεινε ποτέ για τον απλό λόγο ότι δεν την ξέρει. :lol:
Το μπέρδεψες Λίτσα, αλλά με μια αναζήτηση που έκανα την είχε προτείνει ο Αλέξανδρος.
Εγώ έχω υπόψη μου την Lasonil για την οποία δεν είμαι σίγουρος αν κυκλοφορεί ακόμη (νομίζω ήταν να αποσυρθεί) και επίσης ξέρω το αλουμινόνερο.
 #11732  από anni
 Τετ Νοέμ 18, 2009 1:38 pm
Παιδια καλημερα!!! :lol: Η lasonil εχει αποσυρθει.Το αλουμινονερο το χρησιμοποιουσα χρονια.Ετσι και ετσι.Δεν υπαρχει κατι που να κανει σιγουρα δουλεια νομιζω...Αν γνωριζει καποιος κατι ας μας πει.Την arnicare την εχει δοκιμασει κανεις?
 #11736  από litsa
 Τετ Νοέμ 18, 2009 2:35 pm
καλά αόρατε μου σόρυ!!!!!!!!!!!!!

πάντως η έλενα είχε δίκιο με το σήμα σου στα ντόμινο... και έλεγα τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει..
:lol:
 #11746  από αλεξανδρος1
 Τετ Νοέμ 18, 2009 5:51 pm
Την χρησιμοποιώ συνέχεια την arnicare και μπορώ να πώ οτι κάνει δουλειά μέσα σε 1 εβδομάδα έχουν φύγει οι κοκκινίλες. Το αλουμινόνερο είναι καλύτερο για τα σημεία που εμφανίζουν πρήξιμο για τις κοκκινίλες δεν κάνει τίποτα.
 #11816  από ahilleas
 Παρ Νοέμ 20, 2009 8:53 am
Καλημερα παιδια.Εγω κανω BETAFERONE και χρησιμοποιω την ALOE VERA GELLY.Τα σημαδια φευγουν σχεδον αμμεσως.
Αν καμια φορα καταλαβω οτι πρηζετε το σημειο,βαζω ενα παγακι πανω,για μερικα δευτερολεπτα.