• Ραδιόφωνο - Εδω ακούμε την Σοφία!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #123402  από sofia13
 Τρί Δεκ 13, 2016 2:59 pm
Καλό απόγευμα Νίκο να έχεις και μη σκάς καθόλου .
Σήμερα αν όλα πάνε καλά , 7 με 8 θα δοκιμάσω να ''παίξω'' πλιά ροκάκια και ρόκ μπαλάντες πασίγνωστες αγαπημένες όλων μας.
:smile-evilgrin:
 #123431  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τρί Δεκ 13, 2016 8:06 pm
Μουσικές επιλογές Σοφία-Δανάη "παρέα" με τραχανόσουπα ωραία περάσαμεε.
Τώρα είδα τα μηνυματάκια αποκάτω Σοφία μου μη μασάς καλή μου κάτι τεχνολογικά κολλήματα είναι λίγα πολύ λίγα να σε ρίξουν εσένανε κι αν δεν άκουσα τη φωνή σου σήμερα θα την ακούσω την άλλη Τρίτη, υπόσχεσαι? και μην ακούω πως τελείωσες γιατί είναι σαν να μιλάει άλλος κι όχι ο συμπαραστάτης μου η Σοφία-Δανάη.
ωραίος ο melwdos: ουτε και μεις τον ακουσαμε ομως χαχαχα. Δώστου του τους χαιρετισμούς μου.
Φιλούθκια.
 #123936  από sofia13
 Τετ Δεκ 21, 2016 12:48 pm
χαχαχα Νίκο ελπίζω να σ΄ευχαρίστησα χθές όσο και η τραχανόσουπα της Πάφου. Αχ πρέπει να βρώ και να ΄κάνω κι΄εγώ .
Εντάξει , χθές αποφάσισα μπερδεγουέι μουσικά ακούσματα , γιατί αγαπώ πολλά κομμάτια. Τράβηξε και 1.30΄ η εκπομπή , αλλά δεν υπήρχε κανείς μετά απο μένα ακριβώς, οπότε δεν είχα τύψεις.
ΛΙΤΣΑ , ΝΙΚΟ , Nikoskk , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
:smile-heart:
 #123978  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τετ Δεκ 21, 2016 8:43 pm
Μα αυτό είναι ακριβώς που μου άρεσε!! Το μιξ εγγλεζούρες με Ελληνικά με το ίδιο άκουσμα. Νάσαι καλά για την παρέα και που 'σαι, να μιλάς περισσότερο Σοφάκι, η φωνή σου είναι βαθιά, φιλική και παρεϊστικη - σωστή ραδιοφωνιτζού. :smile-yes:
 #124907  από sofia13
 Δευ Ιαν 09, 2017 8:56 pm
Τρίτη βραδάκι στις 7 θα παίξω αγαπημένα τραγούδια όλων. Αν θέλετε , ορίστε κι΄απ΄ τα μέρη της καρδιάς μας !
 #126621  από sofia13
 Δευ Φεβ 13, 2017 9:43 pm
Κι΄ αν αύριο στις 7 μπορείτε , περάστε μια βολτίτσα απ' το ραδιόφωνο της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ....
Εκεί είμαστε .... ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ !!!
Εμείς για Εμάς !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7