• Γειά σας

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #9222  από GEORGE
 Κυρ Σεπ 27, 2009 3:48 pm
Πολύ σωστό αυτό που λές Κώστα.Και να βρεθεί οτι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της πάθησης ωφείλεται στον χαρακτήρα μας -που δεν νομίζω-δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα στην παρούσα κατάσταση.Εγώ προσωπικά ούτε που θέλω να αλλάξω το παραμικρό.Μάλιστα βρήκα πράγματα μετά την ΄διάγνωση που διαφορετικά δεν θα είχα ανακαλύψει.
Στα 7 χρόνια που γνωρίζω το πρόβλημα πλην του ενός που ψαχνόμουνα για το πως προήλθε
μπορώ να πώ οτι έκανα πολύ πιο ουσιαστικές κινήσεις απ'οτι στο παρελθόν.Περισότερο γεμάτη η καθημερινότητά μου.Έδωσα αξία σε μικρά και ουσιαστικά πράγματα.
Πιστεύω οτι ο άνθρωπος δεν αλλάζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GEORGE την Κυρ Σεπ 27, 2009 7:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #9226  από Lena
 Κυρ Σεπ 27, 2009 5:12 pm
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Κ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Κ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ. ΕΓΩ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ Κ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΙΟ ΠΟΛΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ Η ΣΚΠ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ,ΠΙΚΡΑ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ?
 #9228  από maestro
 Κυρ Σεπ 27, 2009 6:26 pm
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (1994) ΚΑΙ υστΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ασθενησ και δεν ηξερα ΠΩΣ να ΠΑΛΕΥΩ!!!
ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ (costas) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ "...δεν έχω ξεκαθαρίσει ειλικρινά αν θα ήθελα να ήμουν αναίσθητος χωρίς πρόβλημα ή έτσι όπως είμαι !!!!!"
ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ-ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΟΤΙ "τους αναίσθητους δεν τους αγγίζει η πάθηση!"
ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ GEORGE ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΙ "...βρήκα πράγματα μετά την ΄διάγνωση που διαφορετικά δεν θα είχα ανακαλύψει." ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ "...πιο ουσιαστικές κινήσεις απ'οτι στο παρελθόν" !!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, "Έδωσα αξία σε μικρά και ουσιαστικά πράγματα".
ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ 15ΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ(ΜΠΟΡΟΥΜΕ) ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ(ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ) ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ "ΥΓΙΕΙΣ".
ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!
 #9232  από Lena
 Κυρ Σεπ 27, 2009 8:23 pm
μαεστρο ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΠΤ. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ-ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ
 #9240  από litsa
 Κυρ Σεπ 27, 2009 9:40 pm
παιδιά εχω ανοίξει θέμα για το πως βιώνουμε την σκπ..
συγνώμη αν ακόμα δεν έχω γράψει αλλα προσπαθώ να τα μαζέψω και να εχω και λίγο χρόνο παραπανω για να τα τοποθετήσω όπως είναι.. osta, lena, maestro - συγχωρείστε με για όσους δεν αναφέρω- kaι όλοι οσοι γράφετε αν θέλετε μεταφέρεται τα γραφόμενα σας στο θέμα πως βιώνω....

πιστεύω ότι είναι βάλσαμο για πολλούς η αισιοδοξία σας και όλα αυτά που λέτε ...
απλά λέω ότι αν ειναι μαζεμένα, μπορούμε να τα βρίσκουμε και πιο εύκολα..

Σας ευχαριστώ και να είμαστε πάντα καλά ;) ;)
 #9244  από costas
 Κυρ Σεπ 27, 2009 10:41 pm
8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costas την Σάβ Νοέμ 07, 2009 7:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #9251  από maestro
 Δευ Σεπ 28, 2009 12:53 pm
ζητω συγγνωμη απτην litsa, που ξεκινησα εδω τη συζητηση, αλλα τα 2 θεματα μοιαζουν αρκετα!!! Μεταφερομαι στο θεμα που ειπες litsa!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maestro την Δευ Σεπ 28, 2009 1:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #9252  από litsa
 Δευ Σεπ 28, 2009 12:58 pm
litsa έγραψε:παιδιά εχω ανοίξει θέμα για το πως βιώνουμε την σκπ..
συγνώμη αν ακόμα δεν έχω γράψει αλλα προσπαθώ να τα μαζέψω και να εχω και λίγο χρόνο παραπανω για να τα τοποθετήσω όπως είναι.. costa, lena, maestro - συγχωρείστε με για όσους δεν αναφέρω- kaι όλοι οσοι γράφετε αν θέλετε μεταφέρεται τα γραφόμενα σας στο θέμα πως βιώνω....

πιστεύω ότι είναι βάλσαμο για πολλούς η αισιοδοξία σας και όλα αυτά που λέτε ...
απλά λέω ότι αν ειναι μαζεμένα, μπορούμε να τα βρίσκουμε και πιο εύκολα..

Σας ευχαριστώ και να είμαστε πάντα καλά ;) ;)
 #14582  από costas
 Παρ Ιαν 08, 2010 9:58 pm
Λοιπόν!!!!! Οπως σας είχα πει αλλά.... τα έσβησα!!!!!!!!!
Τα ξαναλέω!!!!!! Δε τα ξανασβήνω!!!!!!
Το 1996 πρώτη ώση σε 2-3 μήνες περδίκι!!!
Το 2000 δεύτερη πολύ ελαφριά!!!!! περδίκι αμέσως σε ένα μήνα!!!!
Το 2004 τρίτη πάλι ελαφριά !!!! περδίκι σε ένα μήνα!!!!
Γενικότερα την έχω βγάλει μια χαρά!!!! Αφού δυσκολεύομαι να πιστέψω τι έχω και δε το ξέρει σχεδόν κανένας φίλος γνωστός ή συγγενείς!!!!!
Εκεί που όλα ήταν μια χαρά μετά από τέλεια ευτυχισμένα χρόνια..... τον σεπτέμβρη.του 2009.... άλλη μια υποτροπή.......
Αυτή με πείραξε.... και ψυχολογία χάλια κ.λ.π. μούδιασμα στο δεξί πόδι από την γάμπα και κάτω ... ψιλοπέτρα..... και μούδιασμα στα οπίσθια!!!!!!!!!
Ενώ φαινόταν ότι θα το ξεπεράσω εύκολα... τραβήχτηκα ένα τρίμηνο..... . ένα δύσκολο τρίμηνο...... Τώρα 2010 και όλα καλά!!!!! Από την κόλαση στον παράδεισο!!!!!
Τι διαφορά από το να είσαι σε ώση και να είσαι καλά.... άλλος άνθρωπος!!!!!!
Τελικά είναι πολύ δύσκολη αρρώστια!!!! Ελπίζω τώρα την επόμενη 4ετία να είμαι τελείως καλά, να ξεχάσω και έχει ο Θεός!!!!!! Πάντως δε θέλω να το ξαναπεράσω νομίζω ότι δε θα καταφέρω να το ξαναπεράσω δε θα το αντέξω!!!!!!! Από Απρίλη που φτιάχνει ο καιρός έχω κάνει πάρα πολλά σχέδια για ταξίδια για διακοπές κ.λ.π. δε πρέπει να μου το χαλάσει τίποτα.......
 #14587  από βικυ
 Παρ Ιαν 08, 2010 10:11 pm
Αφου λοιπον κανεις νεα αρχη εδω σε καλως οριζω!
Ευχομαι να εισαι παντα καλα και οτι και αν σου προκυπτει να το ξεπερνας οπως μεχρι τωρα!
Οσο για τα σχεδια του Απριλη ειμαι σιγουρη πως θα τα πραγματοποιησεις και πως θα μας τα αφηγηθεις ολα χαρτι και καλαμαρι!