• Την Προσοχή σας σχετικά με το NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #114490  από nanablue
 Πέμ Ιαν 14, 2016 8:34 am
Καλημέρα παιδιά, το θέμα το ξεκίνησα ΕΓΩ (η οποία έχω MS εδώ και 6-7 χρόνια τώρα, απέφυγα να γράψω οτιδήποτε γιατί είμαι στον 4ο μήνα της εγγυμοσίνης μου και αναγκάστηκα να το σταματήσω και επιπλέον πολλά παιδιά ζητήσαν γράψουν ασθενείς που δεν είχαν γράψει ακόμα.

Παρακολουθώ το forum αυτό τον καιρό και για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει ποιος και τι κρύβεται από πίσω, εμένα με νοιάζει η βελτίωση που είδα το εξάμηνο πριν από την εγκυμοσίνη μου και περιμένω να το ξεκινήσω και πάλι.

Όποιος νομίζει ότι είναι μούφα πολύ απλά να μην το πάρει, δεν είναι υποχρεωτιό.
Και μιλάω ΠΑΝΤΑ μέσα από τη δική μου ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Καλή σας μέρα :smile-blush:
 #114494  από Κώστας
 Πέμ Ιαν 14, 2016 10:03 am
Ένα απόγευμα δεν επισκέφθηκα το forum και έγινε χαμός!!!

Poil, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στην 25η δημοσίευσή του έγραφε
«Παιδια και εγω εχω μεγαλη βελτιοση σε ασταθεια, οραση, ευιξεια, ενεργεια γενικα, μουδιασματα εξαφανιστικαν αλλα 15 μερες πρεπει να φτανει το μπουκαλι αφου η κανονικη δοση ειναι 20 μλ την μερα και το μπουκαλι περιεχει 300 μλ.. ειμε περιεργος να δω και τα καλα στις μαγνητικες...το εχει κανει κανεις μεχρι στιγμις??? ενημερωστε μας φιλαρακια...».

Να την εκλάβω σαν μια απλή ενημέρωση;! Κάνει σκόπιμα ορθογραφικά λάθη, για να περάσει την εικόνα του αγνού, ντόμπρου και όχι ιδιαίτερα μορφωμένου ασθενή (τα λάθη σημειώνονται με bolt). Αυτό και μόνον δείχνει δόλο και τεχνική εξαπάτησης προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός, που δεν είναι άλλος από την προώθηση του προϊόντος!
 #114495  από sofia13
 Πέμ Ιαν 14, 2016 10:51 am
Πόσο πρόστυχη ψυχή διαφεντεύει αυτός ο τύπος και πολλοί άλλοι....
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με την απάνθρωπη τακτική του.-

-Κατάλαβες Κώστα γιατί ήμουν τόσο συγκρατημένη στην απάντησή μου ότανε με ρώτησες αν παρατήρησα διαφορά -μιάς και το παίρνω; - Και σου είπα ότι μόνο αν παρατηρήσω ουσιασική διαφορά που ν΄αξίζει πραγματικά , θα μπώ και θα το γράψω εδώ , ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.........
Γιατί πιά φοβήθηκε το μάτι μας κι΄αγρίεψε και γυάλισε επικίνδυνα με όλα αυτά που
συμβαίνουν , ''τάχα για το καλό μας''.
Και αφού ήδη το προμηθεύτηκα , θα το παίρνω, έτσι κι΄αλλιώς τίποτα άλλο δεν χρησιμοποιώ τώρα και την ενέσιμη D3 του εξαμήνου την έκανα .

Όσο για το γνωστό εμβόλιο της Πάτρας που χαλάει κόσμο, πάλι χοντρά καχύποπτη είμαι και μου φαίνεται άλλη μια φούσκα . άντε να δούμε ...άντε να δούμε πόση υπομονή θα κάνουμε ακόμα με τους γλοιώδεις ''επιστήμονες''................................
 #114497  από Poil
 Πέμ Ιαν 14, 2016 1:52 pm
Κώστα το είδα μετά αυτό το ποστ και το γράφω λίγο πιο πίσω.

Καλά κι εγώ θα το συνεχίσω. Έχω μέχρι το Μάρτιο. Με ενόχλησε πολύ το γεγονός βέβαια.

Για το εμβόλιο το έχω γράψει και αλλού. Μην ακούτε που λεει για θεραπεια ειναι μαρκετινγκ. Το elmyelin είναι αυτό το εμβόλιο που έχουν γίνει αναφορές και εδω.

"θα μπορούσε ν’ αποτελέσει ένα φάρμακο καλύτερο από τις ιντερφερόνες που κυκλοφορούν σήμερα. «Καλύτερο φάρμακο» στη συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει πολλά: σημαίνει, κατ’ αρχάς, ότι δεν χρειάζεται τόσο συχνή χορήγηση, ότι έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο αίμα, ότι αναχαιτίζει την ασθένεια, ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα εάν και οι τελικές προκλινικές τοξικολογικές δοκιμές είναι επιτυχείς"

Απλα το λεω γιατι αναφερεται ως θεραπευτικό κάτι που δεν ισχύει. "Ελεγχει" ισως οπως αυτα που υπαρχουν. Μπήκε και η Ελλάδα στο παιχνίδι να βγάλει λίγα δις. Γιατί όχι. Ή λύση όμως ούτε αυτό είναι.

Να το πάρει ο Yiannis να μας πει αν θα τον βοηθησει :smile-clapping:
 #114498  από dm123
 Πέμ Ιαν 14, 2016 2:20 pm
Ε τον καραγκιοζάκο!!!...Έγραφε και ανορθόγραφά και greeklish...

Να μαζευτούμε όλοι με ό,τι μας έχει μείνει λειτουργικό(πόδι, χέρι, φτύσιμο κλπ) για να καταλάβει τι σημαίνει αναπηρία και τι δύναμη αποκτάς εκεί που δεν έχεις αναπηρία.
 #114502  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιαν 14, 2016 7:32 pm
Χαιρετώ την παρέα... :emojis-1:

Από εχτες που διάβασα την ανακοίνωση του αγαπητού φίλου Στάθη, βρίσκομαι σε εξαλλη κατάσταση, αφου κι εγω σήμερα κλείνω ένα μηνα λήψης του εν λόγω σκευάσματος.....να αναφέρω εντυπώσεις....δεν εχω νιώσει κάποια ουσιαστική διαφορά....

Μετά από όλα αυτά, αυτό που εχω να πω, αν ο ΚΥΡΙΟΣ YIANNIS, εχει λιγο φιλότιμο, θα πρέπει να μπεί και να ζητήσει συγνώμη για την ολη αναξιοπρεπή συμπεριφορά του, είμαι βέβαιη ότι εχει ενημερωθεί για τα νεα στο φόρουμ, θεωρω ότι περισσότερο δυσφήμιση εκανε με την τακτική που ακολούθησε, τ'οσο που αμφισβητώ πλεον , εκτος από τον ιδιο και την αξιοπιστία του εν λόγω σκευάσματος.....

Ευχαριστώ οερμά τον Στάθη και το μελος που βοήθησε να αποκαλυφθεί η απάτη....
 #114504  από litsa
 Πέμ Ιαν 14, 2016 8:59 pm
Χαιρετώ τους συνασθενείς μεν, όχι όμως άρρωστοι στο μυαλό δε!

Από χθες που ακούστηκε το θέμα προσπαθώ να σκεφτώ ψυχραιμα, ώστε να μην αδικησω το προιον, και ότι έγινε χάριν του κέρδους, απ το συγκεκριμένο κύριο.

Είναι πολύ απογοητευτικό και συνάμα προσβλητικό και εγκληματικό, και εντέλει καταπτυστο.

Πόσες όμως τέτοιες πρακτικές δεν έχουν γίνει στο όνομα του κέρδους και τις φιλοδοξίας καποιων, καθώς και της ματαιοδοξίας.

Για μένα παιδιά, φίλοι μου, καμία συγνώμη δεν μου λιγοστεύει την πίκρα μου, για αυτό το γεγονός. Μεγάλη πίκρα, χωρίς μελοδραματισμούς!

ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία για το τι έκανε.

Να μας πει συγνώμη, γιατί θεώρησε ότι είμαστε τι??
Χαμηλής νοημοσύνης?? Ασθενείς? Ποναμε? Ότι ψαχνομαστε?? Ότι μας κυνηγάει το σύστημα? Ότι είμαστε εμεις οι άλλοι?? Ότι, για ότι έχουμε καταφέρει, το έχουμε κάνει χωρίς το κράτος δικαίου, χωρίς τους γιατρούς??? Μόνοι μας , μεταξύ μας τα έχουμε καταφέρει!!! Με την μεταξυ μας ειλικρίνεια τα έχουμε καταφέρει!!!

Ότι μας βλέπουν (όσο δεν θέλω να το παραδεχτώ, ως χρήμα και αριθμούς?)

Δεν πειράζει ομως, εμείς όλοι επιβιωνουμε, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες!!!!

Εγώ προσωπικά δεν την θέλω την συγνώμη του!
Γιατί πολύ απλά, αφού σκέφτηκε και έκανε αυτό, μπορεί να κάνει και άλλα!!

Δεν αποτρεπω κανένα να το πάρει ή όχι.

Αλλά, έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι σωστη και ειλικρινής!
Το πληρωσα ακριβά!

Και κάτι ακόμα ... Ο Θεός όταν έφτιαχνε τον κόσμο, έφτιαξε και τους Ελληνες... Για να γελάει!!!

Με πολύ αγάπη!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Πέμ Ιαν 14, 2016 9:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8