• Θολούρα στα μάτια

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #109604  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Φεβ 26, 2015 5:56 pm
Γιάννης έγραψε:
Κωνσταντίνα έγραψε:Γιάννη μου βρίσκεσαι κατά τη γνώμη μου, σε μία από τις δυσκολότερες φάσεις που βιώνει ένας ασθενής με σκπ .
Για το κουτί δηλαδή; :smile-bigsmile:
Εικόνα :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout:
 #109613  από Γιάννης
 Πέμ Φεβ 26, 2015 8:19 pm
Όχι γι αυτό, για το άλλο με τα χερούλια εννοούσα
 #109614  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Φεβ 26, 2015 10:13 pm
Γιάννης έγραψε:Όχι γι αυτό, για το άλλο με τα χερούλια εννοούσα
Ελπιζω να μην εννοεις αυτο που ...εννοησα .....Γιατι εγω...θυμωνωωωωωω.... :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry:
 #109615  από billios
 Πέμ Φεβ 26, 2015 10:40 pm
Να εισαι κοσμιος σε παρακαλω πολλυ,ακου κουτι !
Παλτο το λενε,παλτο ξυλινο.
Γιαννη δεν ηρθε η ωρα σου ακομα,το καντηλι σου εχει μπολικο λαδακι ακομα,πραγματι η αποφαση ειναι ζορικη,εχεις διαβασει απο εμπειριες συνασθενων και ξερεις πως ειναι πολλοι αυτοι που λενε πως δεν παρουσιασαν καμια ωση οσο καιρο εκαναν το φαρμακο,ηταν σταθερη εως βελτιωμενη η κατασταση τους.
Επισης ξερεις οτι οι παρενεργιες αυτου του φαρμακου ειναι μαμιστερες.
Καταλαβενω την ανησυχια σου λογω της ωσης,σταθμισε και πραξε,στηριξε την αποφαση και θα παει καλα.
 #109622  από sofia13
 Πέμ Φεβ 26, 2015 11:36 pm
Γιάννη
Θά κάνεις ΌΠΩΣ πάντα αυτό που εσύ θα επιλέξεις.
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά
(πού μπλέξαμε το μπελά μου μέσα; )
:smile-muscle: :smile-kiss:
 #109625  από Γιάννης
 Παρ Φεβ 27, 2015 10:44 am
Μπαααα, αγριόφατσα, σκιάζομαι, θέλω γατούλα
 #109626  από litsa
 Παρ Φεβ 27, 2015 11:21 am
περαστικούλια βρε!!!!
και διάλεξε οτι σου αρέσει!!! :emojis-11: :emojis-3:
 #109630  από Γιάννης
 Παρ Φεβ 27, 2015 2:26 pm
Τι ωραία που είναι να μπαίνεις στο φόρουμ και να σκας χαμόγελο εκεί που δεν το περιμένεις, thanks παίδες...

...και το Λενιώ...υπερπαραγωγή