• Την βοηθεια σας και την γνωμη σας παρακαλω!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #106962  από Giorgos27
 Τρί Οκτ 21, 2014 8:09 pm
neroxytis έγραψε:
Giorgos27 έγραψε:δηλαδη θα ηταν πολυ εντονη η αδυναμια στο ποδι?
Οταν λες "θα ήταν" πότε εννοείς; Εννοείς αν είχες ΣΚΠ ή όχι; Δεν θα πέσω στην παγίδα να απαντήσω γιατί θα το ερμηνεύσεις όπως σε βολεύει.
Giorgos27 έγραψε:διαβασα εδω μια αρθρο της yamd που πονουσε ακριβως στο ιδιο σημειο αλλα δν εχω βρει κανενα θεμα αν εχει διαγνωστη εν τελει...γνωριζεις καποιο αρθρο της?γτ αυτα που βλεπω ειναι παλια....
Προσπαθείς να διασυνδέσεις έναν ίδιο πόνο με μια πιθανή ίδια διάγνωση ενός άσχετου με αυτόν τον πόνο νοσήματος. Πάλι δεν θα απαντήσω.
Giorgos27 έγραψε:και κατι αλλο εχω και λιγη θολουρα στο κεφαλι...δεν ξερω εχω αγχωθει πολυ γτ δν ειναι να πεις οτι ηταν πεντακαθαρη η μαγνητικη...ειχε 1βεβαια....
Σχεδόν όλοι οι υγιείς έχουν μια θολούρα στο κεφάλι. Από ό,τι είδα πάσχεις από κρίσεις πανικού και ημικρανίες. Μήπως πρέπει να το δουλέψεις λίγο;
Giorgos27 έγραψε:Y.g otan sfigo tin gampa m me pianei krampa leei kati auto?
2 πράγματα μου λέει:

1. Μπορείς να τη σφίξεις
2. Σου λείπει μαγνήσιο ή την κουράζεις πολύ
αληθεια δν θελω να ερμηνευσω κατι απλα θελω να ξερω αν ηταν πως θα ηταν.....δηλαδη αν ειχα θα ενιωθα αυτο τον πονο πισω απο το γονατο?και επισης νιωθω αυτη την περιεργη αισθηση και στο δεξι μου χερι....και κατι βασικο που με προβληματιζει παρα πολυ και θα σε παρακαλουσα να μ απαντησεις αν λεμε οτι οντως ηταν θα μπορουσε να ηταν μονο στην γαμπα?η θα επρεπε να ηταν σε ολο το ποδι...?και πριν κανα 2 μηνες το δεξι μου δαχτυλο ενιωσα μια σουβλια που κρατησε κανα 15λεπτο αλλα ηταν πολυ εντονη....αλλα παλι στην δεξια μερια....σε παρακαλω ειμαι πολυ αγχωμενος με ολο αυτο λυσε μου τις αποριες και συγνωμη αν γινομαι φορτικος δεν το κανω εσκεμενα.....σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου να μ απαντησεις....
 #106963  από neroxytis
 Τρί Οκτ 21, 2014 8:25 pm
Δε γίνεσαι φορτικός. Επιλογή μου είναι να απαντήσω ή να μην απαντήσω.

Γίνεσαι υπερβολικός και έβγαλες αυθαίρετο συμπέρασμα για τη ΣΚΠ. Γιατί επέλεξες αυτή τη νόσο και όχι κάποια άλλη; Ελπίζω να μην έχεις μπει και σε άλλα φόρουμ ψάχνοντας.

Θα με μισήσεις για αυτό που θα πω, αλλά δεν θα ρίξω νερό στο μύλο της ανησυχίας σου. Να σε βοηθήσω να βγεις από την τρύπα που έσκαψες μόνος σου και έπεσες μέσα θέλω. Κατάλαβε ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς λογικά και ανθρώπινα. Αν δεν μπορείς μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια και δεν το λέω για να σε μειώσω. Ο γράφων έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές στη ζωή του. Μη βασανίζεσαι τσάμπα.
 #106964  από Giorgos27
 Τρί Οκτ 21, 2014 8:32 pm
neroxytis έγραψε:Δε γίνεσαι φορτικός. Επιλογή μου είναι να απαντήσω ή να μην απαντήσω.

Γίνεσαι υπερβολικός και έβγαλες αυθαίρετο συμπέρασμα για τη ΣΚΠ. Γιατί επέλεξες αυτή τη νόσο και όχι κάποια άλλη; Ελπίζω να μην έχεις μπει και σε άλλα φόρουμ ψάχνοντας.

Θα με μισήσεις για αυτό που θα πω, αλλά δεν θα ρίξω νερό στο μύλο της ανησυχίας σου. Να σε βοηθήσω να βγεις από την τρύπα που έσκαψες μόνος σου και έπεσες μέσα θέλω. Κατάλαβε ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς λογικά και ανθρώπινα. Αν δεν μπορείς μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια και δεν το λέω για να σε μειώσω. Ο γράφων έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές στη ζωή του. Μη βασανίζεσαι τσάμπα.

προς θεου δν λεω κατι τετοιο...πηγαινω σε ψυχιατρο αλλα το θεμα ειναι οτι νιωθω αυτη την αδυναμια και με τις ημικρανιες μαζι κ ο γιατρος κατι τετοιο υποψιαστικε αλλα μ ειπε συνεχισε την ζωη σου....πραγματικα αν μ ελεγες αν αυτο που νιωθω λιγο πιο βαρυ το ποδι μ απο το γονατο κ κατω εχει λογικη....η θα επρεπε να ειναι ολο το ποδι θα με βοηθουσε πολυ απο αυτο το λακο γτ ο 2 νευρολογος μ αφησε πολλα υπονοουμενα οτι μπορει να εχω...σε παρακαλω....
 #106965  από neroxytis
 Τρί Οκτ 21, 2014 9:45 pm
Μου ζητάς να σου απαντήσω για κάτι που δε γνωρίζει κανείς. Αυτό που σου λέω δεν είναι τι έχεις και τι δεν έχεις αλλά να ακούσεις το γιατρό σου που σου λέει να χαλαρώσεις. Ακόμα και ΣΚΠ να έχεις τι μπορείς να κάνεις;
 #106966  από Giorgos27
 Τρί Οκτ 21, 2014 10:18 pm
neroxytis έγραψε:Μου ζητάς να σου απαντήσω για κάτι που δε γνωρίζει κανείς. Αυτό που σου λέω δεν είναι τι έχεις και τι δεν έχεις αλλά να ακούσεις το γιατρό σου που σου λέει να χαλαρώσεις. Ακόμα και ΣΚΠ να έχεις τι μπορείς να κάνεις;
Tipota alla toulaxiston na xero.na xero ti me perimenei ktlp ktlp....k na xero ti exo na antimetopiso skp einai auto - agxos einai auto.....dn xero an me katalavaineis....ta simptomata tis sklirinsi fonazoun as to poume i mporei na einai k ipia....
 #106991  από Κωνσταντίνα
 Τετ Οκτ 22, 2014 5:28 pm
Φίλε μας στις 16 Ιουλίου σου είχα απαντήσει τα κάτωθι:
Κωνσταντίνα έγραψε:Γιώργο καλημέρα και να είσαι καλά(είσαι καλά :smile-nod: ) :smile-flower:
Για να κάνεις τον κόπο να περάσεις από τα μέρη μας, ίσως σε απασχολεί η περίπτωση να πάσχεις από σκπ :smile-sweating:
Παίρνω την ευθύνη να σου πω να το ξεχάσεις :smile-wink: .Στη θέση σου θα εξακολουθούσα την ψυχοθεραπεία :smile-muscle: .
Μην υποτιμάς την άποψη των ψυχοσωματικών :naughty:
Δουλεύεις κάπου;;Είσαι ευχαριστημένος;;Από κει θα ξεκινήσεις το ψάξιμο φίλε μας :smile-hi:
Σήμερα εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχεις σκπ :smile-nod:
Για να σου φύγει από το μυαλό(που μάλλον δύσκολο, επειδή ΤΟ συντηρείς :smile-muscle: ), θα σου πω ότι τα συμπτώματα της σκπ είναι μόνιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι δηλαδή να επουλωθεί η φλεγμονή στο νεύρο.
Δεν ισχύει το περιστασιακό :naughty:
Αν εσύ έχεις σκπ, "θα σχίσω το πτυχίο μου" :smile-tongueout:
18 χρόνια τη σπουδάζω την ανωτάτη "σκληρυντική", χώρια τα 15 χρόνια ;;;; πριν την εκδήλωσή της και δεν υπάρχουν στο βιογραφικό μου παρόμοια "παιγνιδάκια" με τα δικά σου.Ούτε έχω ακούσει ποτέ τέτοια συμπτώματα που να αποδόθηκαν τελικά στη σκπ.

Χαλάρωσε που σου γράφει κι ο νεροχύτης επειδή δεν έχεις σκπ.Παίρνω την ευθύνη :smile-rock:
 #107000  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Οκτ 23, 2014 8:00 am
Κωνσταντίνα έγραψε:Φίλε μας στις 16 Ιουλίου σου είχα απαντήσει τα κάτωθι:
Κωνσταντίνα έγραψε:Γιώργο καλημέρα και να είσαι καλά(είσαι καλά :smile-nod: ) :smile-flower:
Για να κάνεις τον κόπο να περάσεις από τα μέρη μας, ίσως σε απασχολεί η περίπτωση να πάσχεις από σκπ :smile-sweating:
Παίρνω την ευθύνη να σου πω να το ξεχάσεις :smile-wink: .Στη θέση σου θα εξακολουθούσα την ψυχοθεραπεία :smile-muscle: .
Δουλεύεις κάπου;;Είσαι ευχαριστημένος;;Από κει θα ξεκινήσεις το ψάξιμο φίλε μας :smile-hi:
Για να σου φύγει από το μυαλό(που μάλλον δύσκολο, επειδή ΤΟ συντηρείς :smile-muscle: ), θα σου πω ότι τα συμπτώματα της σκπ είναι μόνιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι δηλαδή να επουλωθεί η φλεγμονή στο νεύρο.
18 χρόνια τη σπουδάζω την ανωτάτη "σκληρυντική", χώρια τα 15 χρόνια ;;;; πριν την εκδήλωσή της και δεν υπάρχουν στο βιογραφικό μου παρόμοια "παιγνιδάκια" με τα δικά σου.Ούτε έχω ακούσει ποτέ τέτοια συμπτώματα που να αποδόθηκαν τελικά στη σκπ.

Χαλάρωσε που σου γράφει κι ο νεροχύτης επειδή δεν έχεις σκπ.Παίρνω την ευθύνη :smile-rock:
:smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: Σωωωωωωωωωστη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κι εγω ....18 χρονια σπουδαζω....ΣΚΠ......
 #107004  από Giorgos27
 Πέμ Οκτ 23, 2014 9:54 am
Κωνσταντίνα έγραψε:Φίλε μας στις 16 Ιουλίου σου είχα απαντήσει τα κάτωθι:

Σας ευχαριστω ρε παιδια ολους σας...σας ζαλιζω κ εγω αλλα ειναι στιγμες που λες δν μπορει να ειναι το αγχος ολο αυτο και ζητας μια βοηθεια μια γνωμη μια συμβουλη και εσεις ειστε εδω και οσες φορες σας χρειαστικα εισασταν εδω...δν μπορω να μην σας ξανα ευχαριστισω για ακομα μια φορα!ειστε μεγαλες καρδιες!να ειστε καλα και δυνατοι!
 #107037  από Giorgos27
 Παρ Οκτ 24, 2014 2:16 pm
να ρωτησω κατι γιατι οταν στελνω προσωπικο μνμ μ τα παει στα εξερχομενα ενω οσα ειχα στειλει πηγαινουν στα απεσταλμενα?