• Πάρτο απόφαση και λάβε δράση!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #103884  από LL--MM
 Παρ Ιουν 20, 2014 1:23 am
Φίλε, εδώ δεν πρόκειται για φιλολογικό ορισμό της σκπ, αλλά για το νέο φάρμακο για κάθε είδους σκπ, καρκίνους, κι ένας θεός ξέρει ποιές άλλες αρρώστιες: Την "αισιοδοξία" :o :o :o : Και κατά τα φαινόμενα ειναι τόσο θαυματουργό, που η αρρώστια σταματάει να ενοχλεί μέχρι και τους γείτονες. Θα το φανταζόσουν ποτέ; Εγώ όχι...

Κατά τ'άλλα, "ας πρόσεχες", όπως μου λες συχνά κι εσύ ο ίδιος: Η φορμουλα για την αίτηση εξαίρεσης υπήρχε μέχρι και μετά το Πάσχα στην οικεία ιστοσελίδα, ας τη συμπλήρωνες, όπως έκανα κι εγώ, και τηλεφωνικά μ'εξυπηρέτησαν με τους κωδικούς. Τουλάχιστον, δε θα'χες να τρέχεις σαββατιάτικα, πράγμα που δε θα σoυ στερούσε και την αστυνομική, ευγενέστατη εξ άλλου, παρέμβαση, αν ήθελες να πας, φυσικά... :smile-tongueout:

Βέβαια, το άν τα μέλη της οικογένειας παίζουν εδώ ενοχλητικό ή προστατευτικό ρόλο, ο καθένας το βλέπει στον εαυτό του... viewtopic.php?f=10&p=103280 :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Aλλά έχεις δικαιο ως προς την τελευταία φράση, "η Ελλάδα, γενικά, ΜΑΣ παίζει"... Και σκέφτηκα κι εγώ από τη μία την Αννα, απ'την άλλη τις "ψυχοενστάσεις" με την παρεπόμενη άρνηση των κοινωνικών δικαιωμάτων... viewtopic.php?f=44&t=2712
:|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιουν 26, 2014 12:05 am, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
 #103898  από Tania
 Παρ Ιουν 20, 2014 6:54 pm
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου και τις απαιτήσεις της σχολής σου, είπαμε... Αυτά είναι για την ώρα τα σοβαρότερα για σένα. Όσο για το χειρότερο πρόσωπο της σκπ, θα το φροντίσεις ΟΤΑΝ έρθει, γιατι να σου τρώει τώρα το χρόνο τζάμπα;

LL-MM,δεν υπάρχει περίπτωση σε αυτή τη νόσο, αυτή η στιγμή να μην έρθει ποτέ ή να αργήσει πάαααρα πολύ;
 #103903  από LL--MM
 Παρ Ιουν 20, 2014 7:43 pm
Tania έγραψε:Μην υποτιμάς τον εαυτό σου και τις απαιτήσεις της σχολής σου, είπαμε... Αυτά είναι για την ώρα τα σοβαρότερα για σένα. Όσο για το χειρότερο πρόσωπο της σκπ, θα το φροντίσεις ΟΤΑΝ έρθει, γιατι να σου τρώει τώρα το χρόνο τζάμπα;

LL-MM,δεν υπάρχει περίπτωση σε αυτή τη νόσο, αυτή η στιγμή να μην έρθει ποτέ ή να αργήσει πάαααρα πολύ;
Aναμφίβολα, σαφώς κι υπάρχει, αν κι οι περιπτώσεις αυτές είναι κατά πολύ σπανιώτερες απ'όσο μας λένε τελευταία για να μας σερβίρουν όλο κι ακριβότερα φάρμακα και να μας χαρακτηριζουν κι ώς μαϊμούδες κι από πάνω: Μάλλον έπρεπε λοιπόν να πω "ΑΜΑ" έρθει... κι όχι "ΟΤΑΝ", αλλά πίστευα πως είχα γινει σαφής :smile-blush: :text-imsorry:

Tώρα βέβαια, η σχέση της "αισιοδοξίας" με το ενδεχόμενο που λες καθώς και η σύγκριση με άλλους, αρρώστους ή υγιείς, η οποία θα σταματούσε την αρρώστια καθ'αυτήν, είναι σαφώς αμφίβολη και σαφέστερα δε μας βοηθάει ούτε στην κατανόηση του εαυτού μας, ούτε του πόνου μας και αυτού των άλλων, κι ακόμα λιγότερο του όλου θέματος... δυστυχώς... :smile-sadsmile: viewtopic.php?f=10&t=1770&view=next