Καλησπερα ! Η Ελενιτσα , σας εδωσε μια γευση απο τα σημερινα .Θα πω μερικα ακομα .Λοιπον, ειχε αρκετο κοσμο .Μπορουσαμε να μαζευτουμε περισσοτεροι ...Δεν πειραζει ...Θα υπαρξουν κι αλλες παρεμβασεις και μαλιστα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ! Λοιπον , ειχε κλειστει ραντεβου για τις 11πμ.Πραγματι, στις 11πμ, πενταμελης αντιπροσωπεια της Ομαδας μας , ανεβηκε στο υπουργειο. Συναντηθηκε , για λιγο , με τον κ.Κοκκορη , τον προεδρο της επιστημονικης επιτροπης .Μετα συζητησε, επι 45 λεπτα, με τη γραμματεα κ.Παπαθανασιου .Το αποτελεσμα ολων αυτων....??? Σας λεω ο,τι ακουσα και ο,τι καταλαβα , απο αυτα που μας ανακοινωσε η αντιπροσωπεια , μετα το τελος της συναντησης . Το υπουργειο, σκοπευει να διευρυνει τη λιστα με πεντε ακομη παθησεις , της σκπ συμπεριλαμβανομενης .ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ .Με παρεμβαση μελους της αντιπροσωπειας, δεχτηκαν να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !Επισης, τεθηκε το θεμα του ΚΕΒΑ (Κανονισμου Εκτιμησης Βαθμου Αναπηριας).Ακομα , το υπουργειο δεχεται να συμμετεχει ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στην επιστημονικη επιτροπη. Τελος , την επομενη Πεμπτη 20 Μαρτιου , αντιπροσωπεια της Ομαδας μας , θα συναντηθει με τον κ.Κοκκορη .Τοτε θα του θεσει λεπτομερως , ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ .Η αποψη μου ειναι οτι εγινε ενα ΘΕΤΙΚΟ βημα .Εχουμε ΠΟΛΥ δρομο ακομα .Ηταν , ομως , μια πολυ καλη αρχη ! Αυτααααααα........Εχετε πολλα φιλακια απο τη Μαρινα , την εμπνευστρια της Ομαδας Αλληλεγγυης .
ΥΓ.Την ιδια ωρα , υπηρχε απεργιακη συγκεντρωση της ΑΔΕΔΥ , διπλα μας στην πλατεια Κλαυθμωνος. Μας ειδαν...ΔΕΝ πλησιασε ΚΑΝΕΙΣ ....να μαθει τι ζηταμε ...να εκφρασει τη συμπαρασταση του........Μονο , μερικα μελη του ΠΑΜΕ υγειονομικων που προχωρουσαν προς τη Βουλη , με επικεφαλης τον καρδιολογο κ.Ηλια Σιωρα ,πριν στριψουν για να βγουν προς την Πανεπιστημιου, μας πλησιασε , ρωτησαν ποιοι ειμαστε και τι ζηταμε ....Ο κ.Σιωρας , σαν συνδικαλιστης-γιατρος , εξεφρασε την συμπαρασταση του......Του ειπα ''δεν χρειαζεται να σας πω τα συμπτωματα της παθησης μας...τα ξερετε ...'' και μου απαντησε '' Μα, φυσικα τα ξερω.Ειμαι καρδιολογος ....'' Σκεφτομαι λοιπον..... Ο καρδιολογος ΤΑ ΞΕΡΕΙ !!!!!!! Οι νευρολογοι κανουν οτι ΔΕΝ ξερουν............Τα συμπερασματα ΔΙΚΑ σας....