• ms και αναπηρια

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #96291  από Π.Μ79
 Τρί Νοέμ 05, 2013 1:17 pm
Όπως στα λέει ο Γιάννης είναι. Ό,τι αιτείσαι, εμπίπτει και σε ένα νόμο. Αν αιτηθείς για τα πάντα, θα λάβουν υπόψιν την κλινική εικόνα, γνωματεύσεις κλπ. Οπότε, αν αιτηθείς για κάρτα απεριορίστων διαδρομών κλπ, τότε πολύ συχνά δίνουν το 67% απλά και μόνο επειδή δεν τους κοστίζει τίποτα.
 #96296  από costas
 Τρί Νοέμ 05, 2013 2:52 pm
Thanks!!!!!!!
 #96319  από costas
 Τρί Νοέμ 05, 2013 11:25 pm
Π.Μ79 έγραψε:Όπως στα λέει ο Γιάννης είναι. Ό,τι αιτείσαι, εμπίπτει και σε ένα νόμο. Αν αιτηθείς για τα πάντα, θα λάβουν υπόψιν την κλινική εικόνα, γνωματεύσεις κλπ. Οπότε, αν αιτηθείς για κάρτα απεριορίστων διαδρομών κλπ, τότε πολύ συχνά δίνουν το 67% απλά και μόνο επειδή δεν τους κοστίζει τίποτα.

Λοιπόν , έχω διπλα μου την γυναίκα μου υπάλληλο του ΙΚΑ και εγω.... ψάχνομαι !!!!!
Λοιπόν , ρώτησε την επί χρόνια γραμματεα της περιβόητης επιτροπής , όντως μπορώ να αιτηθώ ότι θέλω , αλλά ότι και να αιτηθώ ΕΝΑ ποσοστό θα πάρω , και υπολογιζεται στο 35 - 40%!!!
Τώρα με αυτό το ποσοστό δεν εχω απολύτως τιποτα , δεν δικαιούμαι τιποτα!!! Ειμαι καλά και ας ευχηθούμε όλοι μαζι με αυτό το ποσοστό να μείνω και ας μην δικαιούμαι τίποτα !!! Σας ευχαριστώ όλους σας!!!!
 #96337  από Κώστας
 Τετ Νοέμ 06, 2013 12:13 pm
costas έγραψε: Ειμαι καλά και ας ευχηθούμε όλοι μαζι με αυτό το ποσοστό να μείνω και ας μην δικαιούμαι τίποτα !!! Σας ευχαριστώ όλους σας!!!!
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
 #96419  από costas
 Πέμ Νοέμ 07, 2013 3:32 pm
Κώστας έγραψε:
costas έγραψε: Ειμαι καλά και ας ευχηθούμε όλοι μαζι με αυτό το ποσοστό να μείνω και ας μην δικαιούμαι τίποτα !!! Σας ευχαριστώ όλους σας!!!!
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:

:dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: