Το λοριτσι ηξερε απ την 1 μερα γνωριμιας τι εχω μετα απο 3 χρονια καναμε σχεση ηξερα π εμπλεκα κ ποσο κυκλοθυμικη κ περιεργη ειναι με γουσταρε 2 χρονια κ δν καναμε κατι μονιμο ητ ηξερα τι θα περασω τελικα καναμε σχεση κ δν της εφτανε τπτ παντα κατι την ενοχλουσε ημουν κ γω ανεκτικος κ με πηδαγε. Για να μαστε σωστοι ομως περα οτι την γεμιζα συναισθημα δωρα προσπαθεια κ λοιπες μαλαλιες δν τις φτανανε με την πρωτη ευκαιρια μ την ελεγε κ γω δν μιλαγα για νς μν την στεναχωρησω τοσο Μ@Λ@Κ@Σ. Με λιγα λογια ημουν υποστην σχεση γτ δν γουσταρα να μ τα πριχει με οτιδηποτε εψαχνε αφορμη για να γκρινιαξει
costas1968 έγραψε:Kαλησπερα Νικο.Ειμαι 44 και πασχω απο σκπ απο το 1992.Θεμα σεξουαλικης δραστηριοτητας δεν ειχα μεχρι τα 39 μου.Απολυτως κανενα.Λςενε οτι η παθηση μειωνει την επιθυμια και την ορεξη για ερωτα (ή σεξ...).Απο τα 40 μου και μετα τα πραματα αλλαξαν λιγακι.Ολογος δεν εχει να κανει με την σκπ.Η ηλικια ειναι ενας λογος πιστευω αλλα και αλλου ειδους προβληματα ασχετα και περα απο την σκπ....
Σαν μεγαλυτερος (οχι απαραιτητα πιο εμπειρος...) θα σου πω τι πιστευω εγω για το θεμα...
Φιλαρακι ο αντρας ειναι γεννημενος κυνηγος και δεν μπορει να τρωει καθε μερα το ιδιο φαγητο.Βασικο στοιχειο λοιπον για να εισαι σε...δραση και ορεξη ειναι να υπαρχει..αντικειμενο του ποθου!!!Στην ηλικια σου (αν και τελικα και στις μεγαλυτερες..) μην κολλας σε μια και μονο.Εισαι κομμαντο:χτυπας και φευγεις!!!Ο στοχος που εχεις εσυ δεν ειναι αναγκαστικα ιδιος με αυτον των γυναικων.Αν μια σχεση σε ξενερωνει,σε καταπιεζει (μουρμουρα,γκρινια..) σηκωνεσαι και φευγεις.Λουης φιλε μου..Λουης..
Ο καθενας για να ειναι ανανεωμενος πρεπει να εχει και κινητρο για να μπορει...
Με καταλαβαινεις φανταζομαι...
Αν παλι ανηκεις στους αντρες που θελεις κατι μονιμο και σταθερο αυτο ειναι αλλο πραμα.Λενε ολοι οτι για τον καθενα υπαρχει το αλλο μισο καπου στον πλανητη...Μπορει και να ειναι, αν και εγω δεν το πιστευω.
Και κατι πιο πρακτικο:Αν η σκπ δεν φαινεται σε σενα (πχ περπατημα) δεν χρειαζεται να το λες σε καποια που δεν σε ενδιαφερει σοβαρα.Αν στην πορεια δεις οτι σε ενδιαφερει της το λες...
Βεβαια για να μεν παρεξηγηθω:Αυτα ειναι δικες μου αποψεις και εννοειτε οτι τις γυναικες τις σεβομαστε γιατι γυναικες ειναι οι μανες μας και οι αδερφες μας...
Και σε οτι αφορα την διατροφη:καρυδια με μελι!!Πιανει παιδια!!!
Αυτα και καλο βολι...
Συγνωμη κυριες μου αλλα αυτες ειναι αντρικες κουβεντες.Απλα ευχομαι να μην μου το φυλατε....
Κώστα συνομήλικε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ….. Τελικά ο παλιός είναι ΠΑΝΤΑ αλλιώς