• Αντρικη Υποθεση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #92249  από nikolaras
 Δευ Ιουν 24, 2013 5:41 pm
Το λοριτσι ηξερε απ την 1 μερα γνωριμιας τι εχω μετα απο 3 χρονια καναμε σχεση ηξερα π εμπλεκα κ ποσο κυκλοθυμικη κ περιεργη ειναι με γουσταρε 2 χρονια κ δν καναμε κατι μονιμο ητ ηξερα τι θα περασω τελικα καναμε σχεση κ δν της εφτανε τπτ παντα κατι την ενοχλουσε ημουν κ γω ανεκτικος κ με πηδαγε. Για να μαστε σωστοι ομως περα οτι την γεμιζα συναισθημα δωρα προσπαθεια κ λοιπες μαλαλιες δν τις φτανανε με την πρωτη ευκαιρια μ την ελεγε κ γω δν μιλαγα για νς μν την στεναχωρησω τοσο Μ@Λ@Κ@Σ. Με λιγα λογια ημουν υποστην σχεση γτ δν γουσταρα να μ τα πριχει με οτιδηποτε εψαχνε αφορμη για να γκρινιαξει
 #92250  από passenger
 Δευ Ιουν 24, 2013 5:50 pm
costas1968 έγραψε:Kαλησπερα Νικο.Ειμαι 44 και πασχω απο σκπ απο το 1992.Θεμα σεξουαλικης δραστηριοτητας δεν ειχα μεχρι τα 39 μου.Απολυτως κανενα.Λςενε οτι η παθηση μειωνει την επιθυμια και την ορεξη για ερωτα (ή σεξ...).Απο τα 40 μου και μετα τα πραματα αλλαξαν λιγακι.Ολογος δεν εχει να κανει με την σκπ.Η ηλικια ειναι ενας λογος πιστευω αλλα και αλλου ειδους προβληματα ασχετα και περα απο την σκπ....
Σαν μεγαλυτερος (οχι απαραιτητα πιο εμπειρος...) θα σου πω τι πιστευω εγω για το θεμα...
Φιλαρακι ο αντρας ειναι γεννημενος κυνηγος και δεν μπορει να τρωει καθε μερα το ιδιο φαγητο.Βασικο στοιχειο λοιπον για να εισαι σε...δραση και ορεξη ειναι να υπαρχει..αντικειμενο του ποθου!!!Στην ηλικια σου (αν και τελικα και στις μεγαλυτερες..) μην κολλας σε μια και μονο.Εισαι κομμαντο:χτυπας και φευγεις!!!Ο στοχος που εχεις εσυ δεν ειναι αναγκαστικα ιδιος με αυτον των γυναικων.Αν μια σχεση σε ξενερωνει,σε καταπιεζει (μουρμουρα,γκρινια..) σηκωνεσαι και φευγεις.Λουης φιλε μου..Λουης..
Ο καθενας για να ειναι ανανεωμενος πρεπει να εχει και κινητρο για να μπορει...
Με καταλαβαινεις φανταζομαι...
Αν παλι ανηκεις στους αντρες που θελεις κατι μονιμο και σταθερο αυτο ειναι αλλο πραμα.Λενε ολοι οτι για τον καθενα υπαρχει το αλλο μισο καπου στον πλανητη...Μπορει και να ειναι, αν και εγω δεν το πιστευω.
Και κατι πιο πρακτικο:Αν η σκπ δεν φαινεται σε σενα (πχ περπατημα) δεν χρειαζεται να το λες σε καποια που δεν σε ενδιαφερει σοβαρα.Αν στην πορεια δεις οτι σε ενδιαφερει της το λες...
Βεβαια για να μεν παρεξηγηθω:Αυτα ειναι δικες μου αποψεις και εννοειτε οτι τις γυναικες τις σεβομαστε γιατι γυναικες ειναι οι μανες μας και οι αδερφες μας...
Και σε οτι αφορα την διατροφη:καρυδια με μελι!!Πιανει παιδια!!!
Αυτα και καλο βολι...
Συγνωμη κυριες μου αλλα αυτες ειναι αντρικες κουβεντες.Απλα ευχομαι να μην μου το φυλατε....
:text-thankyouyellow:

Κώστα συνομήλικε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ….. Τελικά ο παλιός είναι ΠΑΝΤΑ αλλιώς
:clap:
 #92312  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιουν 25, 2013 2:33 pm
Γιάννης έγραψε:Προσπάθησε να είσαι κι εσύ κατανοητικός γιατί όπως και να το κάνουμε ένας άνθρωπος που κάνει σχέση με κάποιον που έχει το δικό μας πρόβλημα είναι σίγουρο ότι κάνει μια (μικρή ή μεγαλύτερη) υπέρβαση.
Γιάννη μου τώρα συνειδητοποίησα τη βόμβα που πέταξες :scared-eek:
Αν θες ανοίγουμε κουβέντα. Θα βοηθήσει να βγούμε από την άποψη ότι μας κάνουν χάρη που είναι μαζί μας.
Μπορεί να κατάλαβα λάθος, άρα άκυρος ο συναγερμός :romance-kisscheek:
 #92318  από Γιάννης
 Τρί Ιουν 25, 2013 3:43 pm
Το να κάνει κάποιος τέτοιου είδους υπέρβαση δε σημαίνει ότι κάνει χάρη σε κανέναν, απλά μπαίνει σε κάτι το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει και δεν το έκανε, κάτι το οποίο αυτομάτως του δίνει έναν πόντο ή όχι;
Να το πάμε δηλαδή πόσο βαθιά; Στους ρόλους ασθενής-νοσοκόμα; Μπαααα βαριέμαι, είπα τη γνώμη μου και τέλος. Απλά το τελευταίο διάστημα επικεντρώνομαι στα δικά μου λάθη και προσπαθώ να μένω σ' αυτά.
Φιλικά πάντα Κωνσταντίνα μου. :greetings-waveyellow:
 #92321  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιουν 25, 2013 4:40 pm
Γιάννης έγραψε:Το να κάνει κάποιος τέτοιου είδους υπέρβαση δε σημαίνει ότι κάνει χάρη σε κανέναν, απλά μπαίνει σε κάτι το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει και δεν το έκανε, κάτι το οποίο παυτομάτως του δίνει έναν πόντο ή όχι;
Να το πάμε δηλαδή πόσο βαθιά; Στους ρόλους ασθενής-νοσοκόμα; Μπαααα βαριέμαι, είπα τη γνώμη μου και τέλος. Απλά το τελεταίο διάστημα επικεντρώνομαι στα δικά μου λάθη και προσπαθώ να μένω σ' αυτά.
Φιλικά πάντα Κωνσταντίνα μου. :greetings-waveyellow:
Γιάννη μου την υπέρβαση δεν την κάνει κανείς χωρίς κίνητρο. Στην προκειμένη περίπτωση την αγάπη. Δεν πιστεύω στον αλτρουισμό!!
Αν κάποιος είχε την ευκαιρία να φύγει για να "γλυτώσει" και δεν το έκανε, δεν το έκανε για μας αλλά πιο πολύ για τον ίδιο.
Αυτό σημαίνει ότι αξίζουμε τόσο ώστε κάποιος να μας γουστάρει και με τα προβλήματα που φέρνει μια ασθένεια σαν την σκλήρυνση.
Το πρόβλημα ξεκινά όταν θα τον κουράσουμε με το να του υπενθυμίζουμε το "λάθος" του.
:techie-studyingbrown:
 #92322  από Φαίδρα
 Τρί Ιουν 25, 2013 4:50 pm
Αν και... νεαρά και στην ηλικία και στην πάθηση... συμφωνώ με τη Κωνσταντίνα! Όλοι έχουμε προβλήματα, ψυχικά, σωματικά κλπ. Ο λόγος που μένουμε στις σχέσεις μας (θέλω να πιστεύω) είναι η αγάπη! Και πάντα κάνουμε υπερβάσεις για να συνυπάρξουμε με καποιον άνθρωπο. Εδώ κάνουμε για να συνυπάρξουμε με τους εαυτούς μας :scared-shocked:
Ας μην αισθανόμαστε "ανίκανοι" στο να μας αγαπήσουν. :romance-heartsthree:
 #92356  από sofia13
 Τρί Ιουν 25, 2013 11:11 pm
Φαίδρα.... :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :romance-kisscheek:
Αν και ο Γίαννης αλλού το πήγε-έθεσε το θέμα...........
 #92375  από nikolaras
 Τετ Ιουν 26, 2013 12:41 pm
Η μονη υπερβαση που μπορω να πω πως εκανε η κοπελα μου ειναι οτι ερχοταν σπιτι μου κ δν βγαιναμε ποτε δεν τησ ζητησα κατι αλλο ΠΟΤΕ . Παραπονο απο μενα δεν ειχε στο συναισθηματικοτομεα την καλιπτα απολυτα βεβαια η κοπελα παντα εβρισκε κατι να τρωγεται κ να ξεσπαει τα νευρα της κ τα κομπλεξ της πανω μου κ απλα εγω την εγραφα γτ δεν γινετε να ασχολουμαι με τα κομπλεξ της προβληματα δεν ειχε γενικα το κοριτσι απλα τρωγοταν με τα παντα κ τους παντες. Ηξερε απ την αρχη που εμπλεκε κ οπως ελεγε δεν την ενοιαζε τεσπα το θεμα ειναι οτι εγω ξηγιθικα σαν κυριος κ αυτη μας πηδηξε χαλαλι ομως :-D
 #92379  από Κωνσταντίνα
 Τετ Ιουν 26, 2013 1:50 pm
Οι σύντροφοί μας όσοι έχουμε, είναι σπουδαίοι άνθρωποι!!!! :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
Τους έχουμε εξυμνήσει στο παρελθόν με αφορμή δημοσιεύσεις του Κώστα και όχι μόνον.

Έχει όμως πολύ μεγάλη σημασία για μας να μην αισθανόμαστε βάρος, επειδή η προέκταση αυτού του συναισθήματος μας ακινητοποιεί.

Μιλώ βιωματικά :| :| :|
Θέλει δουλειά νοητική για να βγεις από αυτό.Εγώ το παλεύω.