• ΣΚΑΪ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #89942  από tarirs
 Τρί Μάιος 14, 2013 12:10 am
Κώστας έγραψε:Δεν είναι δεδομένο ότι ο καθένας υγιής πρέπει να είναι ενημερωμένος για όλα τα ορθοπεδικά και μη βοηθήματα, που ενδέχεται να χρησιμοποιεί ένας ασθενής με κινητικά προβλήματα; Δεν υπερασπίζομαι την κυρία με την ανύπαρκτη ευγένεια και την έλλειψη στοιχειώδους νοημοσύνης, αλλά δέχομαι ότι δεν είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει ότι η λαβή δίπλα στη λεκάνη μπορεί να χρησιμεύει σε κάτι διαφορετικό από τη στήριξη της πετσέτας. Θα έπρεπε βέβαια να κάνει τη σκέψη ότι αφού στο σπίτι υπάρχει άτομο με κινητικά προβλήματα μπορεί το εξάρτημα νάναι κάτι άλλο από στήριγμα πετσέτας. Εκεί όμως ερχόμαστε σ΄ αυτό που είπα πριν ότι από τον καθένα απαιτείς αυτά που του επιτρέπει και φτάνει το μυαλό του. Το σίγουρο και μάλλον ευτυχές είναι ότι δεν θα τους ξαναδείτε γιατί σίγουροι θα παρεξηγήθηκαν θεωρώντας σας αγενείς!!!! Τέτοιοι γνωστοί να μας λείπουν!
Κωστα μου χρονια πολλα κιολας....χριστος ανεστη....μην ξαναπατησουν....αγενεις εμεις οι εκεινη..που θεωρησαν οτι με το γερανακι θα καναμε με την συζηγο ακροβατικα.... :violence-pistoldouble: :scared-shocked: μηπως χρησιμοποιουν αυτοι συχνα τα ,(αναπαψολια) αναπαυσολια της καργιολας.....??? :laughing-rolling: :laughing-rolling: ( προσοχη δεν ειναι βρισια...googlaρετε να δειτε τι ειναι.... )
 #89944  από fillcinefil
 Τρί Μάιος 14, 2013 12:17 am
Κώστας έγραψε:Δεν είναι δεδομένο ότι ο καθένας υγιής πρέπει να είναι ενημερωμένος για όλα τα ορθοπεδικά και μη βοηθήματα, που ενδέχεται να χρησιμοποιεί ένας ασθενής με κινητικά προβλήματα; Δεν υπερασπίζομαι την κυρία με την ανύπαρκτη ευγένεια και την έλλειψη στοιχειώδους νοημοσύνης, αλλά δέχομαι ότι δεν είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει ότι η λαβή δίπλα στη λεκάνη μπορεί να χρησιμεύει σε κάτι διαφορετικό από τη στήριξη της πετσέτας. Θα έπρεπε βέβαια να κάνει τη σκέψη ότι αφού στο σπίτι υπάρχει άτομο με κινητικά προβλήματα μπορεί το εξάρτημα νάναι κάτι άλλο από στήριγμα πετσέτας. Εκεί όμως ερχόμαστε σ΄ αυτό που είπα πριν ότι από τον καθένα απαιτείς αυτά που του επιτρέπει και φτάνει το μυαλό του. Το σίγουρο και μάλλον ευτυχές είναι ότι δεν θα τους ξαναδείτε γιατί σίγουροι θα παρεξηγήθηκαν θεωρώντας σας αγενείς!!!! Τέτοιοι γνωστοί να μας λείπουν!
Κώστα σε βλέπω, ακόμη θυμωμένο. Στοικοτητα, νιρβάνα, χαλαααρααά. Είμαι σίγουρος ότι έχεις πολλή, και γ..... το κάθε φρούτο. Πάνω απ'όλα να σαι (νά'μαστε) καλά. Δεν χρειαζόμαστε συγχύσεις.
 #89945  από fillcinefil
 Τρί Μάιος 14, 2013 12:19 am
Και γιά σένα tarirs.
 #89946  από tarirs
 Τρί Μάιος 14, 2013 12:23 am
fillcinefil έγραψε:Και γιά σένα tarirs.
μια χαρα ειμαι...και με λενε Τασο....χαρηκα.....σιγα μην νευριασω για την καθε μια...αρκετες εστιες εχω μεσα στο κεφαλι μου...(εδω ειναι που θα ελεγε ενας υγειης....''σκοτουρες'' αντι για εστιες...)

Κωστα μην νευριαζεις βρε..στον κοσμο μας και στον κοσμο τους.....(Ναι το εχω ακουσει και αυτο στα 10 χρονια που εχω ΣΚΠ...οτι ειμαι στο κοσμο μου..ιδιως στις αρχες που εμφανιστηκε οταν ημουν 26 ετων...που ειχα χασει μητερα..47 ετων...και μου ηρθαν ολα μαζι.....και ημουν στα χαμενα μου..και το ειχα ακουσει απο συγγενεις,αδερφο και φιλους...
 #89949  από Κώστας
 Τρί Μάιος 14, 2013 12:46 am
Δε νευριάζω βρε παιδιά. Μια άλλη όψη του νομίσματος προσπαθώ να δείξω. Αλλά άμα είναι σαν κι΄ αυτή που περιγράφεται παραπάνω καλύτερα το νόμισμα νάναι κίβδηλο και νάχει και τις δύο όψεις ίδιες, ώστε να μη μας τύχει ποτέ η όψη που πέτυχε ο Τάσος.
 #89992  από Tania
 Τρί Μάιος 14, 2013 7:10 pm
Eμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι στην περίπτωση του ανθρώπου στο καροτσάκι ειπώθηκε ότι αυτός κατέληξε εκεί, λόγω κάποιων φαρμάκων - αλχημειών που του έδωσε ένας νευρολόγος !
 #90027  από LL--MM
 Τετ Μάιος 15, 2013 11:54 am
Παιδιά, αυτονόητο ότι θα συμφωνήσω με τα παραπάνω, και περιμένω με ανυπομονησία την αναφορά της Άννας για τα λεγόμενα στο φεηςμπουκ του ...καταρτισμένου της εκπομπής...

Να θυμίσω όμως και πάλι αυτό, πάλι πρωτοαναρτημένο από την Αννα; http://www.mssociety.gr/forum/viewtopic.php?f=24&t=3775 Ακόμα και μεταξύ μας υπάρχουν φωνές για το ότι "τίποτα δε μας αρέσει". Α, και ξαναήρθα σ'επαφή μ'ενα-δυο απ'αυτούς που θεώρησα "καλούς": Συνέχεια;;; Τι να σας λέω, αφού τα ξέρετε...

Αγαπητος φίλος και συνάδελφος, ομοπαθής που έμπαινε άλλοτε συχνά εδώ, όταν πήγαμε μαζί στον αρχισυνδικαλιστή μας να εκθέσουμε τα προβλήματα των ΑΜεΑ του κλάδου, είχε την ατυχή αντίδραση ν'αναφέρει οτι "οι συνάδελφοι μας αφήνουν προτεραιότητα σε κάποιες περιπτώσεις". Από τη στιγμή εκείνη ο διάλογος στάθηκε ανέφικτος. Νεότερος συνάδελφος, που ήταν, υποτίθεται, ο εισηγητής μας στη συνάντηση αυτή, μου ειχε πει σε προκαταρκτική συνάντηση ότι "εμεις οι άλλοι, δεν ξέρουμε τα προβλήματά σας, εσείς θα μας τα πείτε". Ας βγει εδώ όποιος νομίζει :sad-roulette: ότι έκαναν τίποτα, να μας πληροφορήσει...

Το κείμενο που αντάρτησα στα "συμπτώματα και υποτροπές", http://www.mssociety.gr/forum/viewtopic.php?f=24&t=3775 ξεσήκωσε περισσότερο την περιέργεια για το ονομα του περι ού ο λόγος γιατρού, και καθόλου για την υποκατάσταση της κορτιζονης με τις Γ-σφαιρίνες. Προκάλεσε κι ευθυμία, αλλά ευτυχώς, η συγγραφέας, απέσυρε πλέον την ατυχή εκείνη απάντηση, ακριβώς επειδή ήταν καλοπροαίρετη. :greetings-waveyellow:

Αφού ΕΜΕΙΣ "αποδεχόμαστε" το γεγονός της εγχείρησης που μας αναφέρεται ώς πιθανή αλλά που μάλλον θα ήταν αποφευκτέα πλέον, μέχρι κι οι πιο ειδικοί καταρτισμένοι θεωρούν δικαίωμά τους να κάνουν ...ότι κάνουν, τέσπα.
Α, κι ο παλιόγερος εκείνος (ο "έξω") ο γεροντοκοριασμένος, σπρώχνει τους ασθενείς του να σταματήσουν τη δουλειά, (προφανώς για να μή μιάσουν τους "υγιείς" με την ενοχλητική παρουσία τους...) Θεωρείται και κορυφή στη σκπ... Αυτόν να πιστέψουμε ή τη νοσοκόμα του Αιγινήτειου και την ψυχολόγο;
:confusion-seeingstars:
Ενας οφθαλμίατρος στην ίδια πόλη μα που έχει κάνει και στα ΚΕΠΑ, έλληνας, γαρ, (και όχι, δεν είναι το πρώην "καλό παιδί" που ανέφερα άλλοτε συχνά, άλλος είναι, οπότε βλέπουμε πόσο είναι όλοι ίδιοι) βρήκε φυσικό να προχωράει ο καταράχτης μου, εξ αιτιας της κορτιζόνης αυτής.
Πράγμα που δεν τον απέτρεψε από το να γράψει στα χαρτιά μου ότι ΕΓΩ δε θέλω να εγχειριστώ από καταρράκτη για την ώρα: Ότι επιβάρυνση στα μάτια μου προκάλεσε η σκπ, μου την "εφαγε" δηλαδή...

Με τις "υγείες" μας...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #90114  από Nicoletta 67
 Πέμ Μάιος 16, 2013 8:17 pm
tarirs έγραψε:
fillcinefil έγραψε:Θα ταχθώ με την Άννα.
Η συζήτηση ήταν (ανεκτά) καλή, με ήπιες παπαρολογίες, και την σχετική στρογγύλευση (δεν περίμενα κάτι παραπάνω). Τα παραπάνω εδώ, "συναμετάξυ" μας. (και έχουμε και χίλιες διαφωνίες)

Το σημαντικό (για'μένα). Συζητιέται το θέμα μας. Να είναι κάτι γνωστό, οικείο και να μην τρώς αντιμετώπιση, όπως αυτή που έφαγε ο Tarirs. Και έχω δει και χειρότερα. Αλλά φάτσα-φόρα, μέσα στη μάπα;
(ειδικά εάν το έκανε όπως το περιγράφει :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:)

Τώρα, ποιό είναι ποιό σουρεάλ; (Αλήθεια, πότε το είχε ποστάρει;)
και μεσα στο ιδιο το σπιτι σου...διοτι οταν ζητηθηκε απο την κυρια να παει στο wc..μα ρωτησε μετα τι ειναι αυτο που ειναι διπλα στην λεκανη...(το χερουλι ειναι για να πιανομαι να κατσω στην τουαλετα...) μας λεει : την πετσετοκρεμαστρα ειναι πολυ χαμηλη.... :laughing-rolling:

την παει η συζηγος στην κρεβατοκαμαρα...(ηθελε να κανει και ξεναγηση....) ρωταει...: το γερανακι για τι χρηση ειναι....??? (Γελωντας πονηρα...ξερετε που το πηγαινε ...SEX....)

ε..και με τα τελευταια που ειπε δεν αντεξα....την πεταξαμε εξω και αυτην και τον αντρα της...ουστ......

ΥΓ: Η κορη μου 2,5 ετων.....λεει οταν εφευγαν...: ''Αντεεεεεεεεεεεεεεεεε.....δ(ρ)ομοοοοο :laughing-rolling: :laughing-rolling: :banana-dreads:
τελειοοοοοοοοο!!!!!!! :banana-dreads: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Να σου ζησει!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :greetings-waveyellow: